Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ziphone 2.6- ziphone 3.0

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> ziphone 2.6- ziphone 3.0 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ahaotex

8 Mayıs 2008; 2:30:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar restore işlemi sırasında 2.6 yı kullanmamız tavsiye ediliyor neden acaba? Ben 3.0 kullanıyorum ve bir sorunlada karşılaşmadım şu ana kadar. Birisi açıklarsa ve gerçekten 2.6 versiyonla yapmak önemliyse gelicek sefer 2.6 yla restore yapıcamda...

Teşekkürler...

painkiller004

8 Mayıs 2008; 8:06:18 

arkadaslarin inceleme yaptigi zaman 2.6 versiyonu vardir piyasada o yuzden onu yazmislardir, ziphone'un sitesini takip edersen surekli gelistiriyor yapan kisi programi,o yuzden son versiyonu kullanmak daha mantikli bence

SONY VAIO VGN-SZ660N/P CTO 4Gb Ram | Nokia N95 | Nokia 8800 | HTC Touch Diamond |
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Mayıs 2008; 8:33:36 

Benim 2.6 versionu tercih etmem,kesinlikle sorunsuz olduğu içindir.daha üst versionları ise okuyoruz ve tatbik ediyoruz ki hep sorun çıkıyor.Biliyorsunuz ki en ufak bir kitlenme daha restore gerektiriyor.En azından 2.6'nın üzerindeki versionlar tam oturana kadar ben 2.6 kullanma taraftarıyım.Bir de şu var ki,2.6 üzeri kullanılan versionlar,şu an ki kullandığımdan daha farklı gelişmeler sağlarsa ancak 3.0 vs kullanmaya başlarım.Ama şu an da beni ihtiyacımı fazlasıyla görüyor ve macera aramak istemiyorum :) HErkes bi şeyler söylüyor ama bunu en iyi anlayacak olan kullanıcılardır.:)

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sobriquet

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Mayıs 2008; 10:58:48 

Ben 2.6 kullanıyorum. Çok defa 3.0 versiyon kullanıp denemeler yaptım. Farklı sorunlarla karşılaşıyorum. Bu nedenle 2.6'da ADVANCED seçeneğinden Jailbreak, Active, Unlock yaparak (üstelik BootNeuter ile Neutered 4.6'a geri dönülmüş) 52.hafta üretimi 1.1.4 versiyon iPhone'umu sorunsuz kullanıyorum. 3.0'ın yüklediği BSD subsystem, installer ve OpenSSH'da beni rahatsız ediyor.

Sonuçta özetlersek en ufak sorun çıkarmayan 4.6 bootloader'a sahip + 04.04.05G + 1.1.4 + Jailbreak, Active ve unlock işlemleri yapılmış bir iPhone... Üstelik restore sonrası toplam 3 dk. Sonra keyfim istediğince son versiyon BSD + Installer + OpenSSH...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 8 Mayıs 2008; 12:58:58 >

gsyagtu

9 Mayıs 2008; 0:11:17 

dün itibariyle 13. iphoneumu unlock ettim ziphone la ve son 4ünde 3.0 kullandım bütün özellikler stabil. İçiniz rahat olsun

[gorki] is here!
dreamman115

9 Mayıs 2008; 12:13:30 

gecen hafta 3.0 la kırdım aleti hoparlörler çalısm ıyordu ve bir iki baska sorun daha daha sonra 2.6 yı buldum restore edip tekrar kırdım takır takır çalışıyor şuan

Eaststreetz

9 Mayıs 2008; 12:43:25 

Ben de ZiPhone 3.0'da sorunlarla karşılaştım. ZiPhone işlemler sırasında bir hata vermedi, telefon çalışırken farklı hatalarla karşılaştım. O yüzden şimdi iLiberty+ deneyeceğim bir hafta boyunca.

“Why join the navy if you can be a pirate?”
Steve Jobs

<%if 9 > 411 then Response.Write burası Türkiye Response.End() end if%>
baha40n

9 Mayıs 2008; 12:47:09 

ha 2.6 ha 3.0 aslında pek bi getirileri yok ama,3.0 'la kırdığında oluşabilecek sıkıntılar için şu mudur bu mudur diyerek zaman öldüreceğinize 2.6 denenmiş garantili bir yoldur ve 3.0 tamamen stabil olana kadar 'kendi kanaatim'maceraya girmemek lazım.Gerçi macerası ne olacak ama,yine de bayağı bir zaman alıyor.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
ahaotex

9 Mayıs 2008; 14:12:36 

anladığım kadarıyla iki versiyon arasında gözle görünen bir fark york. tek fark 2.6 nın daha çok uygulanıp denenmiş olması. Yoksa iki sürümdede zaman zaman sorunlar çıkabildiği gibi çıkmayabiliyorda.

Eaststreetz

9 Mayıs 2008; 14:30:17 

ZiPhone 3.0'daki sorunlarım genelde Springboard ile ilgili sorunlardı. Takılma sorunları vs.

Daha önce olmamıştı. ZiPhone 3.0'da oldu.

“Why join the navy if you can be a pirate?”
Steve Jobs

<%if 9 > 411 then Response.Write burası Türkiye Response.End() end if%>
Ugur31

6 Temmuz 2008; 12:09:08 

Web sayfasından yükleme yapınca sadece 3.0 yüklenebiliyor ve 3.0 versiyonunda refurbish butonu yok, 2.6 versiyonunu bir arkadaşımız buraya yükleyebilir mi acaba ?

baha40n

6 Temmuz 2008; 19:02:34 

imzamdaki linkte var oradan indirebilirsiniz.

Teknik.Servis

7 Temmuz 2008; 14:59:59 

Mecera meraklıları 3.0 kullanabilir yanınıza buz gibi su alın bir hayli terleyip su içersiniz bellımı olur :)

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
marshaltr

7 Temmuz 2008; 16:23:32 

ben 3.0'ı iki kez kullandım ve ikisindede uygulama yuklemeye basladım respring ederken cakıldı kaldı neyseki yasasın stabil 2.6 var

Crazy Iphone 1.1.4/04.04.5_G 8GB
Crazy Imate sp5m Wm5.0 2GB
baha40n

7 Temmuz 2008; 20:21:13 

Her zaman olmamakla birlikte genelde hata veriyor olması pek güven vermiyor insana.Onun içindir ki benim tercihim şu an için 2.6b

bhdrctr

7 Temmuz 2008; 21:22:48