Arkadaşlar elimde next 2000cx modeli uydu alıcım var kayıt yaparak kaçırdığım programları takip etmeye çalışıyorum ama 4gb. hafıza kartı çok az kayıt yapıyor. 1.37dk. sadece ve yetmiyor.. Acaba bi program filn yükleyerek yazılım atarak bu süreyi uzatabilirmiyiz? Kaliteden biraz feragat edebiliriz yardımcı olursanız sevinirim
Bende external hd var 15 gb gibi bir bölümünü fat32 olarak ayırdım yinede next tanımamakta ısrar ediyor hata veriyor
Aynen bendede o problem var.. ext. hdd yi fat32 olarak ayırdım ama tanımıyor?? bir puf noktasimi var bu işin
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
nasıl kayıt yapıyorsunuz ? örneğin maç izliyorum hangi tuşa basmam lazım kayıt için ?
Flash diskin veya flash diskin olması lazm öncelikle bunu usb girişine takıosun herhangi bir yayını izlerken help düğmesine basarsan taktığın belleğin kapasitesi oranında kayıt yapıyor..
peki bu cihazı aldığımızı varsayalım kayıt yapacağımız saati de ayarlayabiliyor muyuz acaba?
kayıt yapabileceğimiz saati ayarlayabileceğimiz ve yaklaşık 2,5 saat kayıt yapabileceğimiz bir cihaz var mıdır? fiyatı uygun olmak koşuluyla
Zamanlama olayını bilmiorm hiç denemedim ama 2.5 saat değil çok daha fazla kayıt yapabilecğin cihazlar mevcut.. hesap et ben 4gb. flash diskle 1.30 saat kayıt yapıyorum ona göre hesapla
Ben şu 80lik smartdiski boşaltabilsem fat32 yapıp denicem ama :(((
bende next 2000 cıs super plus var 120 gb WD hdd var orijinal fat 32 formatlı bu güne kadar ençok 9 saat kayıt yaptım sorunsuzca kayıt yapıyor.ayrıca isterseniz zaman ayarlı kayıtta yapıyor.gece saat 02 de kayıtı başlatıp mesela 04 tede kayıtı bitirip sonrada cihazı kapatabilirsiniz.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0