Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Logitech Rumblepad 2 kalibrasyon problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Logitech Rumblepad 2 kalibrasyon problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cfiliz

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 0:29:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar,
Uzun zaman önce kablosuz logitech rumblepad 2 almıştım. Gerek kablosuz olması gerek titreşim özelliği beklentilerimi oldukça karşılıyordu.

Bir süre kenarda durduktan sonra, geçen gün lcd tv'de need for speed oynamak için tekrar bağladım. Ancak analog çubuklar boşta olmasına rağmen ayarlar kisminda sanki sağ ve sol üst tarafa çekiliymis gibi gösteriyor. Kalibrasyon gibi bir ayarı yok, başka usb portuna taktım o da olmadı. Donanımdan kaldırdım, tekrar buldurdum aynı.
Ne yapabilirim, lütfen yardımcı olun.. Elimde güzelim cihaz varken klavye ile araba yarışı olmuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfiliz -- 10 Haziran 2008; 14:14:57 >

ßu kullanıcı pera kullanmaktadır!

http://cexlog.blogspot.com/
cfiliz

Sisteme Gözat

19 Mayıs 2008; 8:43:25 

Kimsenin fikri yok mu..?

Güzelim gamepad yatıyor kenarda

dmxerkan

19 Mayıs 2008; 16:23:41 

Bende aynısını kullanıyorum. Ama böyle bir sorunla karşılaşmadım. Tek aklıma gelen Logitech Profiler programından kalibrasyon yapman. Eğer yüklediysen o programı , kalibrasyon ayarı onda var.
Kolay gelsin

Sizin sisteminiz kimsenin umrunda değil.)
ruzgar1392

20 Mayıs 2008; 0:39:54 

hocam bende de aynı problem olmuştu ancak durduk yere olmadı arkadas cihazı incelerken elinden düşürdü tutayım derken de bi tekme salladı:D:D ondan bu yana oyunlarda analog tus takılı kalıordu... ben de servise verdim cihazı ilk hi. bi sorun bulunamadı diye geri verdiler bana cihazı tekrar götürdüm dedim arıza devam edior.. tekrar aldılar servise aradan 3 hafta geçtikten sonra cihazınızın para iadesini yapacaz dediler ben de geliyim karsılıklı konusalım dedim bu aralar giderim paramı almaya buyuk ihtimal...

bence garanti süresi bitmediyse servise vermen en aklıılıca yontem olacaktır....

ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 2:30:21 

belkide 3 senedir almayı düşündüğüm bir gamepad. hala alamadım. acaba ileri de vista da çalışır mı? yeni modelinide pek beğenmedim. şu fanlı olanını.

plasmon

25 Mayıs 2008; 3:39:03 

Bende de aynısı var, sorun oyun kaynaklı ise, denetim masaı altında "game controllers" kısmına bak orada her türlü tuşun düzgün çalışıp çalışmadığı gözüküyor.. Analoglar da dahil..

Bu imzada resim ve smiley kullanılmamaktadır
cfiliz

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 14:16:30 

Yorumlarınız için teşekkürler..
Kartın sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim, programını logitech'in sitesinden indirip yeniden yükledim.. Aynı..!

Denetim masasında Oyun Kontrol Çubukları kısmında veya kendi programında kalibrasyon seçeneği YOK..

Tam ümitsizliğe kapılmaya başlamıştım ki.. Logitech'in sitesinde Troubleshooting (Sorun Giderme) kısmında çözümü buldum..

Bu kalibrasyondan kaçma olayı çok nadir yaşanabilen bir olaymış.. Yere düştüğünde olduğunu söylemiş ruzgar1392 arkadaşımız.. Aslında çözüm de sorunla alakalı gibi..

Şöyle ki, tekrar kalibrasyon için Logitech'in sitesinde diyor ki.. Gamepad'in pillerinden BİR tanesini çıkartın, analog joystick'ler tamamen boşta iken ön taraftaki 6 ve 8 numaralı tuşlara basılı tutarak çıkardığınız pili takın diyor.. Evet kulağa biraz garip geliyor, ama ben denedim ve düzeldi..!!!

Yani aslında donanımsal bir problem değilmiş : )) Umarım sizlerin de işine yarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfiliz -- 10 Haziran 2008; 14:15:21 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Logitech Rumblepad 2 kalibrasyon problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Microsoft LifeCam NX-6000
Microsoft dan dizüstü bilgisayar sahiplerine 2MP video kaydi yapabilen WEB kamerasi
Nokia N95 8GB video inceleme
Nokia N95 8GBa sadece bir cep telefonu demek için yapabildiği işlerin %90ını görmezden gelmek gerekli

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar