Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CANON POWERSHOT A650IS 12.1 MP 6X ZOOM DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> CANON POWERSHOT A650IS 12.1 MP 6X ZOOM DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI KULLANICILARI Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HakikiVisco

7 Mayıs 2008; 23:42:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Model PowerShot A650 IS

Ağırlık 200g

Boyutlar (mm) 97.3x67.0x49.1

Çözünürlük 12.10 Mpixel

Maksimum çözünürlük 4000x3000

Minimum çözünürlük 640x480

Sensör boyutları 1/1.7-inch

Sensör tipi CCD

Optik Zoom Evet 6x

Odak uzaklığı çarpanı n/a

Geniş açı zoom (mm) 35

Tele zoom (mm) 210

Dijital zoom Evet 4x

Otomatik odaklama Evet

Manuel odaklama Hayir

Odak uzaklığı (cm) 45

Makro odak uzaklığı (cm) 1

2 Yıl Garantili Kutu İçeriği:Av.Kablo Usb Kablo Kullanma Kılavuzu Askı aparatı pil

Bu makine çıkalı epey oldu ama forumda hiç ilgi görmüyordu. Ben de bir adet satın alınca, bir başlık açayım belki başka katılımcılar bulurum diye düşündüm.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakikiVisco -- 8 Mayıs 2008; 1:52:41 >

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

Diveman

7 Mayıs 2008; 23:53:56 

slm.nasıl memnunmusunz makineden.Bana boyut olarak biraz büyük geldi ama özellik olarak mükemmel bence
artı fiyatı biraz pahalı

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
2005 TOYOTA COROLLA SOL SEDAN GÜMÜŞ GRİ

HakikiVisco

8 Mayıs 2008; 0:28:19 

Boyut olarak büyüklüğünü ben sensör büyüklüğüne veriyorum. 1/1.7 inç sensör sanırım, makinanın da büyük olmasını gerektiriyor. Ben şu ana kadar basçek fotolar çekiyordum hep. O nedenle henüz manuel ayar kullanmadım. Sanırım zamanla oturucak. Gün içinde çekimler yaptım ama ya güneşli gölgei ortam olduğu için, ya da zoom kullandığım için, sonuçlardan çok memnun kalmadım. Ama anlayan birinin, tripod da kullanırsa, çok iyi sonuçlar alabileceğine kanaat getirdim.

Bir tane tripodsuz zoom kullandığım için netliğinden memnun olmadığım -ama kompozisyonunu beğendiğim- otomatik modda çektiğim fotoğraf koyayım.

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

Hirotaro

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 0:34:14 

Hayırlı olsun.Ama başlığı değiştirin bence. Başlığın sonuna Kullanıcıları derseniz daha güzel olur.

Gece çekim performanslarını merakla bekliyoruz (özellikle ISO800 de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Mayıs 2008; 0:41:20 >

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

HakikiVisco

8 Mayıs 2008; 1:56:21 

Teşekkür ederim Hirotaro. Başlığa "kullanıcıları" diye ekledim bu arada. Makina ayarlarını keşfedeyim, ISO 800 çekimi de eklerim. :)

*

HakikiVisco

8 Mayıs 2008; 4:10:53 

Anladığım kadarıyla ISO 800 'e elle ayarlayamıyorum. Ev içinde loş ortamda ISO 800 'i ekranda gördüğüm için, bir çekim yapayım dedim ama çok kötü bir sonuç elde ettim. Cep telefonum bile daha iyi çeker sanırım. Fon açık renk olunca, yaprakların koyu tonuyla da fazla zıtlık oldu. (Flaşlı çekimle (ISO 250) sonuç daha iyiydi doğal olarak.) Açık hava ISO-800 çekiminde sonuç ne olur, ben de merak ediyorum.

Bu fotoğrafta başka bir ayarla mı oynamam gerekiyordu bilmiyorum ama bahsettiğim ISO-800 kapalı alan çekimi aşağıda:

*

Hirotaro

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 4:18:35 

makinayı M konuma alıp,ISO düğmesinden istediğin ISO değerini girebilirsin.

Yaprakların arkasına düşen gölgeden ISO 800 performansına vasat demek oldukça mümkün görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 8 Mayıs 2008; 4:18:22 >

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

pininfarina

8 Mayıs 2008; 10:34:50 

İxus 960 is aynı sensör ve mp'e sahip ancak bu makineden çok daha iyi iso perfonmansına sahip...

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
goro1982

8 Mayıs 2008; 10:51:45 

makine iyi gibi acaba birkaçtane gece lambası altında(çok az ışık altında,mum ışığı ) flaşsız tripodsuz resim eklemen mümkünmü titreme ile oluşan etkiyi görebilmemiz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 8 Mayıs 2008; 10:51:13 >

KODAK V1253
Geçmişin tehlikesi esir olmaktı, geleceğinki ise robot olmak. intel P D950+2GB kingston
jiddi

8 Mayıs 2008; 12:15:12 

Oh be nihayet bir kullanıcıya rastladım !!! Helal olsun Hakiki Visco :) Eğer alırsam ben de yanına geleceğim. Çok az kullanıcısı var. Ben de mümkünse senden gece çekimleri isteyeceğim. Mümkünse manuel modda maximum kaç saniye oluyor ise(ki sanırım 15 saniye idi) onda çekilmiş fotoğraflar istesem mümkün mü ? Çünkü ben gece çekimi iyi bir makina almak istiyorum.

Intel-930D 3.0Ghz,120 Gb HD,fx6600,2x512 Mb.DDR667Mhz, Gigabyte i945P-G-RH, 3com 100A-72 adsl, LG DVD-Rom ( http://ciddi.mybb2.com ) Kopyalar yapıştırırım! Senin elin armut mu topluyor?
jiddi

8 Mayıs 2008; 12:18:58 

Detaylı özellikler için :
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a650is.asp
-
Steves'in detaylı incelemesi için :
http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/canon_a650.html
-
digitalcamerareview'in incelemesi için :
http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3190&review=canon+powershot+a650+is
-
imaging-resource'un incelemesi için :
http://www.imaging-resource.com/PRODS/A650IS/A650ISA.HTM

Intel-930D 3.0Ghz,120 Gb HD,fx6600,2x512 Mb.DDR667Mhz, Gigabyte i945P-G-RH, 3com 100A-72 adsl, LG DVD-Rom ( http://ciddi.mybb2.com ) Kopyalar yapıştırırım! Senin elin armut mu topluyor?
splater

8 Mayıs 2008; 14:20:46 

Bende bir süredir bu alete bakıyorum, ixus 960 ile birlikte, sonunda bir başlık açılabildi şükür.
Diğer a650 sahipleri de (varsa) burada toplanır da artık bu modeli bilinmezlikten kurtarırlar umarım

HakikiVisco

10 Mayıs 2008; 0:46:20 

Bir arkadaşımızın isteği vardı ve mum ışığında ISO 800 çekimleri yaptım.

Mum ışığı 1 metre kadar uzakta ve bitkiyi çekerken 1 saniye pozlama ayarlı. Tripod yok ama dirseklerimi sabitlemeye çalıştım. Yine de 1 saniye için epeyce titreme oldu sanırım elimde. Ama fotoya pek yansımamış bence sarsıntı. Ya da IS özelliği bu kadar mı işe yarar ki? Teknik ayrıntılardan çok da anlamıyorum.

Filler, Mum ışığı, Tripodsuz, ISO 800, Pozlama 1/2 sn.

Filler, Mum ışığı, Tripodsuz, ISO 800, Pozlama 1/2 sn., Makro

Biblolar, Mum ışığı, Tripodsuz, ISO 800, Pozlama 1/2 sn.

Biblolar, Mum ışığı, Tripodsuz, ISO 800, Pozlama 1/2 sn., Makro

Yorumlar olursa, ben de ilgiyle okurum arkadaşlar.

Diğer arkadaşlardan biri dış çekim ISO 800 bekliyordu sanırım. Umarım çekebilirim yakın bir zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakikiVisco -- 10 Mayıs 2008; 0:49:49 >

*

Hirotaro

Sisteme Gözat

10 Mayıs 2008; 1:21:43 

makinayı masa üstü gibi yere bırakıp, pozlamayı 5sn ye çekip, öyle bir çek bakalım.Makinayı da 2 sn de fotoyu çekecek şekilde ayarlaı,titreşim algılamasın yada IS i devreye sok (gece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Mayıs 2008; 1:21:09 >

O BİR EFSANE

MICHAEL SCHUMACHER

10_ur

10 Mayıs 2008; 1:39:49 

tam boy fotolar
http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/canon_a650_samples.html
alacaklara yardımcı olabilir :)

PENTAX-K10D
jiddi

10 Mayıs 2008; 1:41:45 

Ben de isterim !.. Manual modda 15 saniyelik gece sokak,manzara çekimi istiyorum :) Mümkün ise... almayı düşünüyorum ama gece çekimini görmek istiyorum... maximum 15 saniye fabrika verilerinde yazıyor,o ayarda çekebilir misin bir kaç poz? ISO 800 olmasın çok bozmuş bence ki zaten ISO800'ü pek kullanacağımı sanmam.

atalayalper