slm arkdslar samsung 40R81B LCD aldım 1 hafta içinde tv yi kurmaya gelcekler bu lcd ye uygun fiyatla kaliteli görüntüyü sağlamak için hangi uydu alıcısını almam gerekir? biraz araştırdım kafam cok karıstı HD formatlı yayın izlemem için ne gerekir önerileriniz nelerdir .
slm arkdslar samsung 40R81B LCD aldım 1 hafta içinde tv yi kurmaya gelcekler bu lcd ye uygun fiyatla kaliteli görüntüyü sağlamak için hangi uydu alıcısını almam gerekir? biraz araştırdım kafam cok karıstı HD formatlı yayın izlemem için ne gerekir önerileriniz nelerdir .
güzel TV, hayırlı olsun
HD formatlı yayın izleyebilmeniz için: 1- HD uydu alıcı 2- HD yayın
bulmanız gerekiyor. Birinciyi bulursunuz ama abonelik olmadan bedava yayın izlemek şu an için zor.
Paralı olarak şu anda digiturk plus paketi ile HD yayın alabiliyorsunuz, bildiğim kadarıyla Dsmart da yaza doğru atak yapıp HD uydu alıcılı paket çıkaracak.
bu forumda digiturk plus topiğini iyi okuyun, artılarının yanında eksileri de var. 24 saat HD yayın yok malesef, yine SD kanallara kalacaksınız.
daha birkaç yıl ağırlıklı olarak SD yayın seyredileceği düşünülürse, yabancı diliniz de varsa veya yabancı yayınları seyretmek istiyorsanız; en iyisi emusu kuvvetli, component çıkışlı bir receiver ile daha kaliteli SD yayın alabilmek olur. Önerim Next 2000 super plus serisidir, verdiğiniz paraya maksimum performans alırsınız. ben memnunum.
selamlar
TV: SAMSUNG 42Q91 - DVD: SAMSUNG P365 - Ses Sistemi: LOGITECH Z-5400 Digital 5+1 – UYDU: Next YE 2000 CX Super Plus (Turksat-Astra 19-Hotbird-EutelsatW3) Laptop: MSI MegaBook M673 AMD Turion64 X2 Mobile 1.6GHz 1,5 GB Ram 100GB HD, 256MB GeForce Go7400 DVI çıkışlı Müzik Ekipmanları: BC RICH NJ Series, FENDER Squier Strat, Behringer VINTAGER AC112 Amfi, Behringer V-Amp2, Line6 POD XT prosesör, Behringer FCB1010 Midi Foot Controller Araç: HONDA Jazz 1.4 ES CVT (2007)
bende Next 2000 CX super plus + companent çıkış kullanıyorum gayet memnunum HD yayınlar gelene kadarki en iyi çözüm bence
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
bırader cok cesursun yawwwww ben bana sorana aman sormyın bende bırsey soylemek ıstemıyorum dıye soyluyorum sen geldı gelıyor dıyorsun halen bellı degıl halen AB de satılmadı suan yapılcak tek sey sabırlı ve euro lu sekılde beklemek..
quote:
Orjinalden alıntı: onur sezer
HD Lİ BİR CİHAZSA TERCİHİNİ DREAMBOX 800 HD PVR DA YAPMANI TAVSİYE EDERİM BUGÜN YARIN SATIŞA ÇIKIYOR CİHAZ
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Yanlış bilgi değilse dm 800 hd pvr yarın satışa çıkıyor arkadaşım ondan alabilirsiniz tv nize en uygun cihaz
Eğer doğruysa çok güzel bi haber..
EMİN OL ARTIK NERDEYSE SAATLERİ SAYMAYA BAŞLAYABİLİRİZ DM 800 HD PVR İÇİN :D