Giriş
7 Mayıs 2008; 23:06:17
arkadaşlar nasıl buldunuz yenı reklama kanpanyasını baya ılgı cekıcııı mılletttın dılındeee sızın dusuncelerınız nedır..?
8 Mayıs 2008; 0:08:34
quote: Orjinalden alıntı: Mnr980 arkadaşlar nasıl buldunuz yenı reklama kanpanyasını baya ılgı cekıcııı mılletttın dılındeee sızın dusuncelerınız nedır..? Vodafone nin öle bir reklamımı var. Ben izlemedim daha! Ama vodafone yapmışsa kampanyaları gibidir.. Yani kötü!
_____________________________Her türlü özel mesaj ve postalarınız için
"PM" ya da
"E-Mail" atabilirsiniz. Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
8 Mayıs 2008; 12:49:06
reklamlar süper ben çok beğendim
_____________________________ sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
8 Mayıs 2008; 14:55:41
yeterince kötü avea ve türkcell yapmıs sms kampanyaları vodafone dan daha awantajlı bi şekilde gereksiz birşey :))
8 Mayıs 2008; 19:52:05
quote: Orjinalden alıntı: stigmata_ quote: Orjinalden alıntı: Mnr980 arkadaşlar nasıl buldunuz yenı reklama kanpanyasını baya ılgı cekıcııı mılletttın dılındeee sızın dusuncelerınız nedır..? Vodafone nin öle bir reklamımı var. Ben izlemedim daha! Ama vodafone yapmışsa kampanyaları gibidir.. Yani kötü! arkadaslar lınlerı vermıs bı bak bencee...!
8 Mayıs 2008; 19:58:08
Ne kadar reklam yaparsa yapsın sonuc değişmio yine avea yine avea benim için
9 Mayıs 2008; 9:29:54
quote: Orjinalden alıntı: Efe_ Ne kadar reklam yaparsa yapsın sonuc değişmio yine avea yine avea benim için memurcell olsa daha iyi ismi. memur hattı avea. :)
_____________________________ Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.
10 Mayıs 2008; 1:46:29
dikkat çekici bir reklam. ben beğendim.
10 Mayıs 2008; 11:55:17
güzel
_____________________________�Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.� Uğur MUMCU
10 Mayıs 2008; 18:01:43
daha da çarpıcı bişeyler olabilirdi tabiki.. ama yine de beğendim.
10 Mayıs 2008; 19:45:36
quote: Orjinalden alıntı: Ewren quote: Orjinalden alıntı: Efe_ Ne kadar reklam yaparsa yapsın sonuc değişmio yine avea yine avea benim için memurcell olsa daha iyi ismi. memur hattı avea. :)
10 Mayıs 2008; 19:51:10
quote: Orjinalden alıntı: Mnr980 quote: Orjinalden alıntı: Ewren quote: Orjinalden alıntı: Efe_ Ne kadar reklam yaparsa yapsın sonuc değişmio yine avea yine avea benim için memurcell olsa daha iyi ismi. memur hattı avea. :) bence de