arkadaslar biz interneti 4 arkadas kullanıyoruz. benim ag kablosu takıldığında modeme reset atmaya basladı. kablodan zannettik degistirdik olmadı. virüs vardir dedik format attik olmadi. hub da problem vardir dedik direk benim kabloyu taktık olmadi. ethernet karti bozuktur dedik onu degistirdik yine olmadi. aklına bi fikir gelen arkadas olursa yardimcı olursa gercekten minnettar olurum. simdiden verdiginiz cevaplar icin tesekkür ederim.
modeme senin kablonu taktıkdan sora reset adın( yani bilgilerin sıfırlanması v.s için reset tuşu vardır açıp kapatmaktan bahsetmiyorum...ona basın sonra modemi tekrar kurun bilgilerini girin yani bakalı matacak mı bi deneyin bu tür şeyleri...çok acaiyp bi sorun...modem değişikliği yapıpda deneyin..he bide nasıl bağlanıyorsunuz? biraz daha açıkalyıcı anlatırsan daha yardımcı olabiliriz...
kardes hub ile baglanıyoruz daha acıklayıcı derken nasıl acıklayayim baska modemde de aynı sorunu yapıyor ancak sürekli yapmıyor bir türlü çözemedim ilgin icin tesekkür ettim arkadasım
arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim bu arada bi kere daha format attım bu sefer güncelleştirmeleri yüklemedim simdilik herhangi bir sorun yokmus gibi görünüyor. aklınıza ne gelirse yazabilirseniz sevinirim