Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 21:46:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pepsi kampanyasından 1 yıllık ekospor paketi kazandım bugün.3 saat sonra gelip bağladılar sağolsunlar Ama bi sorun var.Şu an dreambox 500s kullanıyorum.Ve panasonic plazmam var.Sorun şu ki dreamboxın görüntüsü harika.Bugün trt yi açınca şok oldum resmen.Digitürk ün antenindeki yayın berbat.Acayip bi pikselleşme bulanıklık var.Sormak istediğim ben bu digitürkün içindeki kartı dreamboxa taksam herhangi bir sorun çıkar mı??Çıkmazsa nasıl yapabilirim acaba?Çünkü böyle izlemek mümkün değil insanın iştahını kaçırıyor.Gelen receiver dcr 3900 diye birşey.

next-urla

7 Mayıs 2008; 22:08:48 

neye takarsan tak değişmez çünkü digiturkun görüntü kalitesi düşük olduğu için lcd ve plazmalarda normal uydu yayınlarına göre çok çok bariz bir şekilde kalite farkı gözleniyor bence normal bir tüplü tvde kullanırsan sorunun çözülmüş olur

Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart®
İZMİR YETKİLİ BAYİİ
TEL:766 1 243
SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 22:15:55 

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

neye takarsan tak değişmez çünkü digiturkun görüntü kalitesi düşük olduğu için lcd ve plazmalarda normal uydu yayınlarına göre çok çok bariz bir şekilde kalite farkı gözleniyor bence normal bir tüplü tvde kullanırsan sorunun çözülmüş olur

Hocam bu durum kartla mı alakalı?Cihazla alakalı olan bi durum değil mi bu??Birde ben o digiturkun içinde takılı olan kartı dreambox a taksam bir sorun çıkar mı acaba??Çünkü dreambox çok iyi görüntü kalitesi olarak.

307_Aslan

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 22:37:38 

ne kart nede kutu arkadaşım.görüntü kalitesi kötü.sadece lig tv nin görüntüsü digerlerine göre bariz üstün

ESKİ SİSTEM----O ARTIK LAN PARTY ADAMI----AMD OPTERON 170 2000@2700(FREEZER 64 PRO),ASUS A8N5X ,ZOTAC 8800GT AMP,3 GB TWİNMOS 400 MHZ,SEAGATE 250 GB 410AS+WD 80 GB SATA,AOPEN H600-B28,ASPİRE 550 WATT PSU,ZYXEL 661HW,SAMSUNG 931C LCD @SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ
2 SENE...
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 22:40:37 

quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

ne kart nede kutu arkadaşım.görüntü kalitesi kötü.sadece lig tv nin görüntüsü digerlerine göre bariz üstün

Şimdi sonuç olarak ne yapmam lazım

307_Aslan

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 23:13:01 

benim yaptıgımı yap,umursama durumu

ESKİ SİSTEM----O ARTIK LAN PARTY ADAMI----AMD OPTERON 170 2000@2700(FREEZER 64 PRO),ASUS A8N5X ,ZOTAC 8800GT AMP,3 GB TWİNMOS 400 MHZ,SEAGATE 250 GB 410AS+WD 80 GB SATA,AOPEN H600-B28,ASPİRE 550 WATT PSU,ZYXEL 661HW,SAMSUNG 931C LCD @SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ
2 SENE...
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 23:23:40 

quote:

benim yaptıgımı yap,umursama durumu

Valla fikir gayet güzel.Ancak öğrenmek istediğim tek şey şu.Ben şu an ki digitürk receiverında takılı olan kartı çıkarıp dreambox cihazıma taksam bir sorun çıkarmı.İlla digitürk cihazındamı izlemek gerekiyo.Birde böyle birşey mümkün mü acaba??

nuhcan

8 Mayıs 2008; 7:56:39 

Kart okuyucun varsa, olur. Ben Next 2000 CIS'a takıyorum ve seyrediyorum...

Dreambox Cyrptoworks'u çözebiliyordur sanırım... Çünkü Digiturk yayınları bununla şifreli, cihaz karttan okuyup şifreyi çözecek...

Ne kadar yaşarsan yaşa, birgün koyacaklar soğuk taşa
nbalive

8 Mayıs 2008; 8:41:39 

evet bizde bi kere denemiştik oluyor. digiturkten başka bi cihaza taktık ama ismini hatırlamıyorum. ya da ben mi yanlış hatırladım? neyse tam emin değilim ama öyle olabilir.

Arkadaşlar popomundo da Okan Koç karakteri yani benim karakterimini blogunda yazan mekanda ameliyat olursanız önce %50 indirim sonra 5 k tekrar indirim var. Bitmedi. Benim adımı söylerseniz yani şöyle: Ben bu mekanı ve indirimi Okan Koç'un blogunda gördüm... 500$ yine indirim yapılacaktır. Tabi bu atacağınız mesaj Grant Wallace ye olacak. Kaçırmayın
bodrumlu2

8 Mayıs 2008; 12:13:02 

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Şimdi sonuç olarak ne yapmam lazım

Yapacak bişeyiniz yok mualesef.Yayın kalitesi kötü.Ayrıca dreamboxa kartı takıp izleyebilirsiniz..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
24 Jack Bauer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Mayıs 2008; 18:17:56 

valla teknosaya gidiyorum digitürkten bağlı biri güzel gçsteriyor diğerleri kötü gösteriyor mesela 10000:1 kontrat ve FULL HD 1080 olanları SOny Bravia markası çok güzel gösteriyor fiyatı 3000-3500 YTL falandır ama güzel gçsteriyor. Ucuz plazma aldıysanız sanırım göstermıyordu. Bazıları problem oluyormuş.

Tüplü televizyonlarda heryerde pek satımıyor ki sanki tarih olacak.

aBaBaDaN

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 19:10:04 

quote:

Orjinalden alıntı: 24 Jack Bauer

valla teknosaya gidiyorum digitürkten bağlı biri güzel gçsteriyor diğerleri kötü gösteriyor mesela 10000:1 kontrat ve FULL HD 1080 olanları SOny Bravia markası çok güzel gösteriyor fiyatı 3000-3500 YTL falandır ama güzel gçsteriyor. Ucuz plazma aldıysanız sanırım göstermıyordu. Bazıları problem oluyormuş.

Tüplü televizyonlarda heryerde pek satımıyor ki sanki tarih olacak.

Plazmam panasonic dreambox ile ayna gibi ben digitürkün receiverı kadar kalitesiz bir receiver görmedim.Yarın 2 receiverında görüntüsünü koyarım.Farkı görünce haklısınız diyeceksiniz eminim

Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2008; 22:03:46 

Digitürkün zaten Lig tv si olmasa hiç alınacagı yok
bodrumlu2

9 Mayıs 2008; 9:09:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

Digitürkün zaten Lig tv si olmasa hiç alınacagı yok

Bir de N.Geoglar var..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 23:35:05 

İki günlük izlenimlerim sonucunda görüntü gerçekten kötü.Receiver daha da kötü Ancak çok hoşuma giden kanallar var.Mesela national geographicler,eurosport,hallmark vs gibi kanallar gerçektende hoş.Yani 1 yıl sonra üyeliğim bittikten sonra aile paketi alabilirim.Bu kanallar izlenir

BéTo_GS

10 Mayıs 2008; 1:24:43 

Bende bi soru sorayım
Ligtv de yayınlanacak Euro 2008 maçları HD Kalitesiyle deniliyor..Digiturk'te evet ama Ligtv kartım var benim her ay para ödediğim..D smartta izliyorum Ligtv'yi..HD Kalitesi Ligtv de bendede olacakmı??

PSN: BeTo_GS

bodrumlu2