LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar

aBaBaDaN -> LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (7 Mayıs 2008; 21:46:01)

Pepsi kampanyasından 1 yıllık ekospor paketi kazandım bugün.3 saat sonra gelip bağladılar sağolsunlar[:)]Ama bi sorun var.Şu an dreambox 500s kullanıyorum.Ve panasonic plazmam var.Sorun şu ki dreamboxın görüntüsü harika.Bugün trt yi açınca şok oldum resmen.Digitürk ün antenindeki yayın berbat.Acayip bi pikselleşme bulanıklık var.Sormak istediğim ben bu digitürkün içindeki kartı dreamboxa taksam herhangi bir sorun çıkar mı??Çıkmazsa nasıl yapabilirim acaba?Çünkü böyle izlemek mümkün değil insanın iştahını kaçırıyor.Gelen receiver dcr 3900 diye birşey.

next-urla -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (7 Mayıs 2008; 22:08:48)

neye takarsan tak değişmez çünkü digiturkun görüntü kalitesi düşük olduğu için lcd ve plazmalarda normal uydu yayınlarına göre çok çok bariz bir şekilde kalite farkı gözleniyor bence normal bir tüplü tvde kullanırsan sorunun çözülmüş olur

aBaBaDaN -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (7 Mayıs 2008; 22:15:55)

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

neye takarsan tak değişmez çünkü digiturkun görüntü kalitesi düşük olduğu için lcd ve plazmalarda normal uydu yayınlarına göre çok çok bariz bir şekilde kalite farkı gözleniyor bence normal bir tüplü tvde kullanırsan sorunun çözülmüş olur

Hocam bu durum kartla mı alakalı?Cihazla alakalı olan bi durum değil mi bu??Birde ben o digiturkun içinde takılı olan kartı dreambox a taksam bir sorun çıkar mı acaba??Çünkü dreambox çok iyi görüntü kalitesi olarak.

307_Aslan -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (7 Mayıs 2008; 22:37:38)

ne kart nede kutu arkadaşım.görüntü kalitesi kötü.sadece lig tv nin görüntüsü digerlerine göre bariz üstün[:'(]

aBaBaDaN -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (7 Mayıs 2008; 22:40:37)

quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

ne kart nede kutu arkadaşım.görüntü kalitesi kötü.sadece lig tv nin görüntüsü digerlerine göre bariz üstün[:'(]

Şimdi sonuç olarak ne yapmam lazım[:D]

307_Aslan -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (7 Mayıs 2008; 23:13:01)

benim yaptıgımı yap,umursama durumu[;)]

aBaBaDaN -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (7 Mayıs 2008; 23:23:40)

quote:

benim yaptıgımı yap,umursama durumu[;)]

[8D]Valla fikir gayet güzel.Ancak öğrenmek istediğim tek şey şu.Ben şu an ki digitürk receiverında takılı olan kartı çıkarıp dreambox cihazıma taksam bir sorun çıkarmı.İlla digitürk cihazındamı izlemek gerekiyo.Birde böyle birşey mümkün mü acaba??

nuhcan -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (8 Mayıs 2008; 7:56:39)

Kart okuyucun varsa, olur. Ben Next 2000 CIS'a takıyorum ve seyrediyorum...

Dreambox Cyrptoworks'u çözebiliyordur sanırım... Çünkü Digiturk yayınları bununla şifreli, cihaz karttan okuyup şifreyi çözecek...

nbalive -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (8 Mayıs 2008; 8:41:39)

evet bizde bi kere denemiştik oluyor. digiturkten başka bi cihaza taktık ama ismini hatırlamıyorum. ya da ben mi yanlış hatırladım? neyse tam emin değilim ama öyle olabilir.

bodrumlu2 -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (8 Mayıs 2008; 12:13:02)

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Şimdi sonuç olarak ne yapmam lazım[:D]

Yapacak bişeyiniz yok mualesef.Yayın kalitesi kötü.Ayrıca dreamboxa kartı takıp izleyebilirsiniz..[:'(]

24 Jack Bauer -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (8 Mayıs 2008; 18:17:56)

valla teknosaya gidiyorum digitürkten bağlı biri güzel gçsteriyor diğerleri kötü gösteriyor mesela 10000:1 kontrat ve FULL HD 1080 olanları SOny Bravia markası çok güzel gösteriyor fiyatı 3000-3500 YTL falandır ama güzel gçsteriyor. Ucuz plazma aldıysanız sanırım göstermıyordu. Bazıları problem oluyormuş.

Tüplü televizyonlarda heryerde pek satımıyor ki sanki tarih olacak. [:@][:@]

aBaBaDaN -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (8 Mayıs 2008; 19:10:04)

quote:

Orjinalden alıntı: 24 Jack Bauer

valla teknosaya gidiyorum digitürkten bağlı biri güzel gçsteriyor diğerleri kötü gösteriyor mesela 10000:1 kontrat ve FULL HD 1080 olanları SOny Bravia markası çok güzel gösteriyor fiyatı 3000-3500 YTL falandır ama güzel gçsteriyor. Ucuz plazma aldıysanız sanırım göstermıyordu. Bazıları problem oluyormuş.

Tüplü televizyonlarda heryerde pek satımıyor ki sanki tarih olacak. [:@][:@]

Plazmam panasonic dreambox ile ayna gibi ben digitürkün receiverı kadar kalitesiz bir receiver görmedim.Yarın 2 receiverında görüntüsünü koyarım.Farkı görünce haklısınız diyeceksiniz eminim[&:]

Clarkson -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (8 Mayıs 2008; 22:03:46)

Digitürkün zaten Lig tv si olmasa hiç alınacagı yok

bodrumlu2 -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (9 Mayıs 2008; 9:09:56)

quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

Bir de N.Geoglar var..[sm=s15.gif]

aBaBaDaN -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (9 Mayıs 2008; 23:35:05)

İki günlük izlenimlerim sonucunda görüntü gerçekten kötü.Receiver daha da kötü[:)]Ancak çok hoşuma giden kanallar var.Mesela national geographicler,eurosport,hallmark vs gibi kanallar gerçektende hoş.Yani 1 yıl sonra üyeliğim bittikten sonra aile paketi alabilirim.Bu kanallar izlenir[&:]

BéTo_GS -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (10 Mayıs 2008; 1:24:43)

Bende bi soru sorayım [;)]
Ligtv de yayınlanacak Euro 2008 maçları HD Kalitesiyle deniliyor..Digiturk'te evet ama Ligtv kartım var benim her ay para ödediğim..D smartta izliyorum Ligtv'yi..HD Kalitesi Ligtv de bendede olacakmı?? [sm=s15.gif]

bodrumlu2 -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (10 Mayıs 2008; 10:30:27)

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

Ligtv de yayınlanacak Euro 2008 maçları HD Kalitesiyle deniliyor..Digiturk'te evet ama Ligtv kartım var benim her ay para ödediğim..D smartta izliyorum Ligtv'yi..HD Kalitesi Ligtv de bendede olacakmı?? [sm=s15.gif]

Hayır sizde olmayacak.Sadece DT+ üyelerinde olacak..[sm=s15.gif]

307_Aslan -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (10 Mayıs 2008; 12:53:40)

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

hd olarak izlemeyeceksiniz ama bence atv nin yayın kalitesinin üzerinde bir kaliteyle izlersiniz.d-smarttaki atv yi ve türsattaki ligtv yi yayın kalitesi

olarak bilmiyorum.tahmine dayalı bir yorum yani[:D]

alirizak -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (23 Mayıs 2008; 16:47:26)

quote:

quote:

peki başka bir kanaldan mı yapacak yayını? zira eğer şu anki frekanstan yapacaksa yayını HD göndermesi gerekmiyor mu? yani benim receiver'ım HD yayını destekliyorsa; HD alabilmem lâzım diye yorumluyorum kendi kendime.:)))

bigdede -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (23 Mayıs 2008; 22:13:27)

quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

[sm=s17.gif][sm=s17.gif]

bodrumlu2 -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (24 Mayıs 2008; 11:04:49)

quote:

Orjinalden alıntı: alirizak

quote:

quote:

peki başka bir kanaldan mı yapacak yayını? zira eğer şu anki frekanstan yapacaksa yayını HD göndermesi gerekmiyor mu? yani benim receiver'ım HD yayını destekliyorsa; HD alabilmem lâzım diye yorumluyorum kendi kendime.:)))

Evet başka bir frekanstan yapar yayını.Ayrıca şuan için yayın DT nin hd reaceverları haricinde başka hd reaceverlardan izlenememekte.Belki yakın zamanda yazılımla hallolur fakat şuan için durum bu..[:'(]

slx -> Cevap: LİG TV ÜYELİĞİ KAZANDIK AMA GÖRÜNTÜ BERBAT! (26 Mayıs 2008; 21:41:09)

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

İki günlük izlenimlerim sonucunda görüntü gerçekten kötü.Receiver daha da kötü[:)]Ancak çok hoşuma giden kanallar var.Mesela national geographicler,eurosport,hallmark vs gibi kanallar gerçektende hoş.Yani 1 yıl sonra üyeliğim bittikten sonra aile paketi alabilirim.Bu kanallar izlenir[&:]

sn ababadan pm kutunuz dolu.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.34375