Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Oyuncu biri için ekonomik klavye ve mouse seti hakkında..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Oyuncu biri için ekonomik klavye ve mouse seti hakkında.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Superdeve

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 21:38:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar benim klavye ve mouse mallaştığı için değiştirmek istiyorum ve kablosuz almayı düşünüyorum.Acaba sizin bildiğiniz ideal bir oyuncuya(Cs ve battlefield ve strateji oynayan) göre en fazla 50 dolara(ekonomik) kablosuz sağlam mouse ve klavye seti önerebilirmisiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler

Kılıcı essiz bir maharetle kullanan Türk eli, mağlup ettiği insanların yarasını sarmakta da o kadar ustadır."Lord Byron"

Ülkemi bölmek isteyenlere inat,askerime kurşun sıkanlara inat,emperyelizme boyun eğenlere inat ve bunları görmezden gelenlere inat NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

Katılım zamanı: 15 Ağustos 2007
darkswordman

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 21:42:34 

quote:

Orjinalden alıntı: superdeve14

Arkadaşlar benim klavye ve mouse mallaştığı için değiştirmek istiyorum ve kablosuz almayı düşünüyorum.Acaba sizin bildiğiniz ideal bir oyuncuya(Cs ve battlefield ve strateji oynayan) göre en fazla 50 dolara(ekonomik) kablosuz sağlam mouse ve klavye seti önerebilirmisiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler

kablosuz oyuncu ekipmani olmaz

Oyuncu ekipmanlari hakkında imzama bakabilirsin

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
SteelSeries 5H V2
Superdeve

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 21:57:42 

oyuncu ekipmanı derken sadece klavye ve mouse dan bashediyorum.İmzandaki ürünleri inceledim.Fakat bana uygununu bulamadım ya hepsinin fiyatı yüksek yada bende bir şey var.Gold computer dan alabileceğim mouse ve klavye yokmu acaba 50 Dolara
mouse olarak bunu http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=31331
klavye olarak bunu almayı düşünüyorum http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=28557

tavsiye edermisiniz

Kılıcı essiz bir maharetle kullanan Türk eli, mağlup ettiği insanların yarasını sarmakta da o kadar ustadır."Lord Byron"

Ülkemi bölmek isteyenlere inat,askerime kurşun sıkanlara inat,emperyelizme boyun eğenlere inat ve bunları görmezden gelenlere inat NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

darkswordman

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 22:06:56 

quote:

oyuncu ekipmanı derken sadece klavye ve mouse dan bashediyorum.İmzandaki ürünleri inceledim.Fakat bana uygununu bulamadım ya hepsinin fiyatı yüksek yada bende bir şey var.Gold computer dan alabileceğim mouse ve klavye yokmu acaba 50 Dolara
mouse olarak bunu http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=31331
klavye olarak bunu almayı düşünüyorum http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=28557

tavsiye edermisiniz

A4 TECH GAMER MOUSE 750-F veya BF 35ytl ve A4 TECH GAMER G800 KLAVYE ALIRSIN 35ytl gidip o uyduruk copluklere asla asla para verme

Kadıkoy Yazıcıoglu Is hanı Uygar elektronikte ikisinide bulabilirsin...Daha dogrusu bir cok yerde bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkswordman -- 7 Mayıs 2008; 22:10:32 >

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
SteelSeries 5H V2
einhander

8 Mayıs 2008; 9:33:57 

A4 tech x7 g600 klavye yanınada a4 tech x7 serısı bı mouse alabılırsın

http://www.oyungezer.com.tr/
Frosttrapper

9 Mayıs 2008; 0:43:09 

A4 Tech X7 G800MU = Klavye HepsiBurada

A4 Tech X750 BF = Mouse HepsiBurada

... World Of Warcraft ...
(¯`·._.·[UnDeAD]·._.·´¯)
••• яσgυє •••
ASİL01

10 Mayıs 2008; 10:32:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Frosttrapper

Güzel tavsiyeler almayı düşünüyorum ikisinide sadece x750 BF alev desenli olacak mousepadide halledicem inşallah

İzmir Karşıyaka E.M.L
Msn: hi-fi_asil@hotmail.com
Superdeve

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 17:22:17 

quote:

arkadaşlar geciktim yazmakta kusura bakmayın özür dilerim bir şey sorcam ben bu ürünleri nerden temin ederim istanbulda yardım edebilirmisiniz.
Sitenin sayfasında sipariş ver linkini bulamadım

-IceMan-

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2008; 21:28:59 

quote:

quote:

arkadaşlar geciktim yazmakta kusura bakmayın özür dilerim bir şey sorcam ben bu ürünleri nerden temin ederim istanbulda yardım edebilirmisiniz.
Sitenin sayfasında sipariş ver linkini bulamadım

önce siteye üye olman gerekli.üye olarak giriş yaptıktan sonra istediğin ürün leri sağ taraftaki sepete ekle tuşuna bastığın zaman eklersin.sipariş verirkende sağ üst köşedeki septim butonuna tıkladığın zaman seçtiğin ürünleri görürsün istediğin ürünleri buradan sipariş verebilirisin.

hayri8688

21 Mayıs 2008; 19:51:58 

http://ncstr.com bu sitede de çeşitli ilgi duyabilceğin ürünler war arkadaşım sölemişti benimde hoşuma gitti

*13*

21 Mayıs 2008; 20:45:52 

İstediğin fiyat aralığına göre yukarıda ki tavsiyeler gayet iyi.Temin edebileceğin yerler ise Kadıköy Yazıcıoğlu işhanı

///...Cennetin artık cehennemden bir kovboyu var... \\\
karsli7

23 Mayıs 2008; 12:07:14 

hocam gittigidiyor.com danda alabilirsin. ama dükkan formatlı satıcılardan almaya özen göster. 2 ürün birden alacağın içinde kargoyuda satıcıya karşılatabilirsin. ben tek klavye aldım satıcı karşıladı kargoyu

OLMADI, ZATEN OLMAYACAKTI, BİR DAHA DA OLMAZ..
Rapator

23 Mayıs 2008; 12:28:43 

Bende A4 Tech ikilisini kullanıyorum...

Hatta bir incelemesinide yapmıştım...

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?m=22027985&mem=1123&cat=396

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
Garen Yöndem

25 Mayıs 2008; 2:01:22 

Bende İstiyorum da A4-Tech RK-770D Q Slim Klavye + RF Optik Mouse, 25 Mayıs günü boyunca 36.99 YTL bence bir bak.

Ahn'Qiraj lvl 70 Ally Hunter

***Birini parmağınızla göstererek suçlarken dikkat edin, diğer üç parmağınız sizi gösteriyor.***
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Yavrukarga

N81 2GB
Frosttrapper

26 Mayıs 2008; 22:29:41 

superdeve14 .. Umarım istediğin ikiliye kavuşmussundur...Bi sorunun olursa yazabilirsin... Ayrıca alıp almadığın/beğenip beğenmediğin konusunda yazı yazarsan sevinirim...Arkdaşların da belirttiği gibi üye olduktan sonra istediğin gibi sipariş verebilirsin...Ve müşteri hizmetlerinde yetkilillere yazdığın mesajın cevabını en geç ertesi gün alıyorsun...

Biraz geç cvp verebildim.Özür diLerim...

Eğer mouse pad de istiyorsan Sana Nova Winner 2 yi öneririm ....

Ayrıca aşağıda bir kaç işine yarayacağını düşündüğüm link vereceğim...

İnternetten sipariş için kullanabiledceğin bir kaç site :

--- eSTORE

--- HepsiBurada

--- GittiGidiyor ---> [Her ne kadar beğenmesem de]

--- SanalMarketim

--- NOVA WINNER GAMER MOUSE PAD

--- A4 Tech X750-BF
--- Alternatif Link

--- A4 TECH XL-750BF (ALEV DESENLİ)

--- A4 Tech x7 G800MU

... World Of Warcraft ...
(¯`·._.·[UnDeAD]·._.·´¯)