Arkadaşlar benim klavye ve mouse mallaştığı için değiştirmek istiyorum ve kablosuz almayı düşünüyorum.Acaba sizin bildiğiniz ideal bir oyuncuya(Cs ve battlefield ve strateji oynayan) göre en fazla 50 dolara(ekonomik) kablosuz sağlam mouse ve klavye seti önerebilirmisiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler
Arkadaşlar benim klavye ve mouse mallaştığı için değiştirmek istiyorum ve kablosuz almayı düşünüyorum.Acaba sizin bildiğiniz ideal bir oyuncuya(Cs ve battlefield ve strateji oynayan) göre en fazla 50 dolara(ekonomik) kablosuz sağlam mouse ve klavye seti önerebilirmisiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler
oyuncu ekipmanı derken sadece klavye ve mouse dan bashediyorum.İmzandaki ürünleri inceledim.Fakat bana uygununu bulamadım ya hepsinin fiyatı yüksek yada bende bir şey var.Gold computer dan alabileceğim mouse ve klavye yokmu acaba 50 Dolara mouse olarak bunu http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=31331 klavye olarak bunu almayı düşünüyorum http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=28557
tavsiye edermisiniz
oyuncu ekipmanı derken sadece klavye ve mouse dan bashediyorum.İmzandaki ürünleri inceledim.Fakat bana uygununu bulamadım ya hepsinin fiyatı yüksek yada bende bir şey var.Gold computer dan alabileceğim mouse ve klavye yokmu acaba 50 Dolara mouse olarak bunu http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=31331 klavye olarak bunu almayı düşünüyorum http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=28557
tavsiye edermisiniz
A4 TECH GAMER MOUSE 750-F veya BF 35ytl ve A4 TECH GAMER G800 KLAVYE ALIRSIN 35ytl gidip o uyduruk copluklere asla asla para verme
Kadıkoy Yazıcıoglu Is hanı Uygar elektronikte ikisinide bulabilirsin...Daha dogrusu bir cok yerde bulursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkswordman -- 7 Mayıs 2008; 22:10:32 >
arkadaşlar geciktim yazmakta kusura bakmayın özür dilerim bir şey sorcam ben bu ürünleri nerden temin ederim istanbulda yardım edebilirmisiniz. Sitenin sayfasında sipariş ver linkini bulamadım
önce siteye üye olman gerekli.üye olarak giriş yaptıktan sonra istediğin ürün leri sağ taraftaki sepete ekle tuşuna bastığın zaman eklersin.sipariş verirkende sağ üst köşedeki septim butonuna tıkladığın zaman seçtiğin ürünleri görürsün istediğin ürünleri buradan sipariş verebilirisin.
hocam gittigidiyor.com danda alabilirsin. ama dükkan formatlı satıcılardan almaya özen göster. 2 ürün birden alacağın içinde kargoyuda satıcıya karşılatabilirsin. ben tek klavye aldım satıcı karşıladı kargoyu
superdeve14 .. Umarım istediğin ikiliye kavuşmussundur...Bi sorunun olursa yazabilirsin... Ayrıca alıp almadığın/beğenip beğenmediğin konusunda yazı yazarsan sevinirim...Arkdaşların da belirttiği gibi üye olduktan sonra istediğin gibi sipariş verebilirsin...Ve müşteri hizmetlerinde yetkilillere yazdığın mesajın cevabını en geç ertesi gün alıyorsun...
Biraz geç cvp verebildim.Özür diLerim...
Eğer mouse pad de istiyorsan Sana Nova Winner 2 yi öneririm ....
Ayrıca aşağıda bir kaç işine yarayacağını düşündüğüm link vereceğim...
İnternetten sipariş için kullanabiledceğin bir kaç site :