Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[[[ YOUTUBE a GİRMEK ISTEYEN GELSIN ]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> [[[ YOUTUBE a GİRMEK ISTEYEN GELSIN ]]] Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taken21

7 Mayıs 2008; 19:48:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar öncelikle konuyu yanlıs yere actıysam özür dilerim.
Bildigimiz gibi youtube türkiyede erişime kapatıldı. Bizim yani türk ip leri 78, 85 veya 88 ile baslar her zaman.
Örnek: 88.XXX.YYY.ZZZ
Eger bu ip nin basını degistirebilirsek baska bi ülkeden baglaniyoz gibi olur. Ve sanırım youtube a girebiliriz. Peki ip degistirmesini bilen varmı. Yorumlarınızı yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 7 Mayıs 2008; 20:59:06 >

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Hunter_one

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 20:15:02 

kablo kullanıcıları farklı ip alıyor galiba yada dial up bağlanırsanda farklı ip alabilirsin. Tam emin değilim ama bu saydığın ip grupları adsl için. Zaten çoğu kişi proxy üzerinden bağlanmaya çalışıyor youtube a buda ip değiştirmenin başka bir yolu.

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS
PHaLaNX.

7 Mayıs 2008; 20:37:52 

Proxy ya da web-proxy kullanınca da başka IP ile girmiş oluyorsunuz zaten. www.ktunnel.com veya www.vtunnel.com 'u kullanabilirsiniz.

taken21

7 Mayıs 2008; 20:59:41 

@PHaLaNX. cok tesekkür ederim dostum. Girebiliyom artık

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
EstrEmO

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Mayıs 2008; 21:22:40 

İnternet ipni degiştiremezsin sana servisini adlığın şirket verir bunu servisini almadığın şirketinde ipsini kullanamazsın ancak işte böyle aracı olaylarla

Bilgisayar Sanatı
DH Game Grup
WarSaw

7 Mayıs 2008; 21:26:56 

o senin dediğin mantık youtube serverleri üzerinden engellenmiş olsa idik geçerli olacaktı.Kaldıki öyle bile olsaydı başka bir ip grubundan ip alamazdın.bunu sana TTnet sağlıyor onunda bağlı olduğu uluslarası merkez var ip dağıtımları segmentler oradan belirleniyor.Sen kafana göre ben şu ip yim diyemiyorsun.

burada giriş yasağı koyan ttnet.ona emri veren mahkemeler yani hükümet ve yasalar. TTnetin engelini aşman için bağlanmaya çalıştığın ve yasaklanan çıkışa izin verilmeyen ip yerine(youtube ninki) proxy kullanarak araya bir taşımacı sokuyorsun senin yerine o gidip oraya bağlanıyor sana paketleri o gönderiyor.Yani sen ne yaparsan nerelere girer çıkarsan aynen onunda haberi bilgisi dahilinde oluyor şifre parola kredi kartın ne varsa proxy üzerinden kullanırsan ciddi şekilde riske giriyorsun demektir.
haberiniz olsun diye söylüyorum

Bize zarar veren bizden değildir
Huhukomsu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Mayıs 2008; 23:32:14 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Arkadaslar öncelikle konuyu yanlıs yere actıysam özür dilerim.
Bildigimiz gibi youtube türkiyede erişime kapatıldı. Bizim yani türk ip leri 78, 85 veya 88 ile baslar her zaman.
Örnek: 88.XXX.YYY.ZZZ
Eger bu ip nin basını degistirebilirsek baska bi ülkeden baglaniyoz gibi olur. Ve sanırım youtube a girebiliriz. Peki ip degistirmesini bilen varmı. Yorumlarınızı yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar kurun şu TOR'u artık.
Kurtulun dertlerinizden.

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
"Life's too short for chess." :) Henry James Byron
"I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)
Türkiye, İnternet kullanıcılarının nüfusa dağılım oranı sıralamasında 79 ülkeden 54'üncü! Sondan 25'inci! İran bile fark atmış durumda!

turank

7 Mayıs 2008; 23:49:04 

iş gorur baska bi açıklama daha

http://fotoders.shiftdelete.net/videokurs/Youtube_a_nasil_girilir_video_internet_explorer_viewlet_swf.html

cMbRs

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 23:54:26 

quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

o senin dediğin mantık youtube serverleri üzerinden engellenmiş olsa idik geçerli olacaktı.Kaldıki öyle bile olsaydı başka bir ip grubundan ip alamazdın.bunu sana TTnet sağlıyor onunda bağlı olduğu uluslarası merkez var ip dağıtımları segmentler oradan belirleniyor.Sen kafana göre ben şu ip yim diyemiyorsun.

burada giriş yasağı koyan ttnet.ona emri veren mahkemeler yani hükümet ve yasalar. TTnetin engelini aşman için bağlanmaya çalıştığın ve yasaklanan çıkışa izin verilmeyen ip yerine(youtube ninki) proxy kullanarak araya bir taşımacı sokuyorsun senin yerine o gidip oraya bağlanıyor sana paketleri o gönderiyor.Yani sen ne yaparsan nerelere girer çıkarsan aynen onunda haberi bilgisi dahilinde oluyor şifre parola kredi kartın ne varsa proxy üzerinden kullanırsan ciddi şekilde riske giriyorsun demektir.
haberiniz olsun diye söylüyorum

Bu arkadasımızın dediğini yabana atmayın.. Çok önemli bence..

Verilen yöntemleri kullanırken çok dikkatli olmalısınız..

freestyle_158

8 Mayıs 2008; 1:05:44 

Bu dediğin ip yi DNS den mi yazıcaz ??

Formel

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 2:23:08 

Ultrasurf programını öneriyorum arkadaşlar.www.vtunnel gibi sitelerden girdiğinizde çok yavaş oluyor hızınız. Ama ultrasurf ile çok hizli.Tabi ki proxy değişiyor.

NISRETUKYA

8 Mayıs 2008; 20:28:57 

önceden kapandımı dns degistirip gieioduk simdi öle i sansımız yokmu

ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 21:10:29 

dnsden ziyade kullandığın proxyde önemli. youtube giripte video izlenilemeyen bi düzine proxy var nette.

Batuist

8 Mayıs 2008; 21:50:31 

avant browser yada maxthon gibi internet tarayıcıları (diğerlerinde böyle özellik var mı bilmiyorum) bir tık ile proksi değiştirmenizi ve yasaklı bütün sitelere erişmenizi kolaylıkla sağlıyor.. tavsiye ederim.. bu arada avant ie motorunu kullanıyor.. aslında diğeride.. ama oldukça pratik..

Realknight

8 Mayıs 2008; 21:53:03 

bu browserlar ile video izleniyomu yoksa sadece surf mu yapılıyo youtubeda?

Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2008; 22:27:51