Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Digiturk sonunda beni çıldırttı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Digiturk sonunda beni çıldırttı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
codep

7 Mayıs 2008; 19:41:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çıldırma noktasına gelip digiturke önce telefonla, sonra maille yaptığım şikayet

2 senedir ligtv ve 1 senedir süper paket kullanıyorum. Mayıs ayına kadar taahütüm olması sebebi ile 77.80 YTL ödüyordum ve bu ay yeni faturam 86.8 YTL gelmiş.

Fakat benim seyrettiğim aynı kanalları başka arkadaşlarım (yeni üye değiller) altın paket altında 39 YTL ye izliyorlar. Nasıl oluyorda aynı içeriğe sahip kanalları bir kişi 86.80 YTL ye diğeri 39 YTL ye izleyebiliyor. Ben arkadaşlarıma göre %122 yani onların verdiğinin iki katından fazla para verip aynı hizmete sahip oluyorum, bunu açıklayabilir misiniz?

Benim arkadaşlarım yeni üye değil, benden bir sene sonra üye olmuş insanlar ve ben onlarla aramda ne fark var çok merak ediyorum. Acaba ben faturalarımı düzenli aksatmadan ödediğim için, benim için süper paketi hangi fiyattan verirsek öder, 500 YTL istesek de öder diye mi düşünüyorsunuz? Bu yüzden mi başkalarının 39 YTL ödediği pakete ben 86,80 YTL ödüyorum, sizin amacınız kimden ne kopartırsak o kadar para alayım mı?
Yaptığınız şey eski üyelerinizin mağdur edilmesi, hakkının korunmaması. Lütfen kendinizi benim yerime koyup düşünün 39 YTL ile seyredilen birşeye 86,80 YTL verip izler misiniz?
Bu davranışınızı ticaretten ve kurumsallıktan uzak buluyorum ve çıkarlarım korunmadığı takdirde sizinle ilişkimi keseceğim
nbalive

8 Mayıs 2008; 8:44:38 

Arkadaşım gerçekten haklısın. Böyle şey olur mu? Eğer bana da aynı şey olsaydı heralde mahkemeye giderdim

Arkadaşlar popomundo da Okan Koç karakteri yani benim karakterimini blogunda yazan mekanda ameliyat olursanız önce %50 indirim sonra 5 k tekrar indirim var. Bitmedi. Benim adımı söylerseniz yani şöyle: Ben bu mekanı ve indirimi Okan Koç'un blogunda gördüm... 500$ yine indirim yapılacaktır. Tabi bu atacağınız mesaj Grant Wallace ye olacak. Kaçırmayın
ssesli

8 Mayıs 2008; 11:29:37 

evet aynı şeyi bende sordum test kampanyasıydı, denemeydi o felan deyip geçiştirdiler. Sen onu bırak asıl bana sattıukları receiverın kendi yayınları dışında kullanılamamasına rağmen 940 ytl ye satıp sonrada napalım dediler

bodrumlu2

8 Mayıs 2008; 12:41:49 

quote:

Orjinalden alıntı: ssesli

evet aynı şeyi bende sordum test kampanyasıydı, denemeydi o felan deyip geçiştirdiler. Sen onu bırak asıl bana sattıukları receiverın kendi yayınları dışında kullanılamamasına rağmen 940 ytl ye satıp sonrada napalım dediler

Hakikaten var mı böyle bişey Napalım diyorlar

Nothing lasts forever
Even cold november rain
FenerbahceBoy
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2008; 15:04:16 

quote:

Orjinalden alıntı: ssesli

gerçekten böle mi dediler ya
jujuuu

8 Mayıs 2008; 17:25:53 

kusura bakma , forum burasi ve her yoruma acik bir yer

acikcasi tamamen haksizsin ... urun onlarin , talep senden geliyor , taahhut de aynen senin tarafindan verilmis bir sey .. bugun kola fiyati supermarketlerde 2 milyondan 1 milyona indiginde , ya da uzerine bantla ikinci sise bedava yapistirildiginda ,o kola senin 1 gun once 2 kati fiyatina aldigin koladan farkli bir icerige mi sahip ?

birakin bu isleri ..

elbette her ticari kurum ellerindeki urununu istedigi fiyattan ve sartlar ile satabilir .. ben de 16 aylik vestel kampanyasina 700 odedim ,halen cogu uyeye gore avantajliyim "vay be uydu bedava , receiver bedava 16 ay lig tv bedava" dedim atladim .. ama sonra baktim suan aylik 19 milyona lig tv izleyenler var ,benim yarimdan az verdiler ay bazinda

bunlar her sey icin gecerlidir , px80 aldim sehpa ile filan 2650 ye geldi , ama 1 gun sonra sitede 3.300 du sehpasiz , ayni tv tipatip , ****i gun 2400 e satti

call centerdaki kisilerle ilgili ise , solenecek bisey yok , elbette gecistirirler , ne desinler "bos seylerle gelmeyin bize ,zamaninda almissiniz bana mi sordunuz" dese moralin bozulmaz mi ?

yanlis anlama , yazdiklarimin adabi acisindan bir sorun var mi bilmiyorum ama su elestiride bulunup bir de destek cikanlarin hic ticaret kavrami ile alakasi yok sanirim

karsi arguman olarak sunu soleyebilirsiniz "ee bole yaparlarsa guven kaybederler vs vs" ... digi kurulali 10 sene oldu , catir catir da kar etmese bu kadar paralar bayilmaz ihalelere , demek ki bu serzenisler adamlarin umru degil .. sikayetci iseniz birakin kardesim diyolar ..

herkesin , hepimizin muzdarip olup hayatta baskalarina gore cok odedigimiz urun ,hizmetler vardir , kampanya denen bir olay vardir , bu urunu talep etmeye devam edip etmemek ise kisisel tercihtir , sorun nerede anlamiyorum yani

307_Aslan

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 17:30:20 

arkadaşın sorununu yanlış algılamışım başta

gümüş koltuk üyesiyim.şu an herhangi bir süre sınırı olmayıpta aylık üyelik ücreti ödeyen müşterilerine bence çok büyük haksızlık

yapıyor digitürk.forumda bir arkadaş eski üyelere zarar verdigi için bitirldi demişti kampanya.asıl bitmesi zarar veriyor üyelere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307_Aslan -- 8 Mayıs 2008; 17:38:10 >

ESKİ SİSTEM----O ARTIK LAN PARTY ADAMI----AMD OPTERON 170 2000@2700(FREEZER 64 PRO),ASUS A8N5X ,PALİT 7900GT SONİC,2 GB TWİNMOS 400 MHZ,2*WD 80 GB SATA,AOPEN H600-B28,ASPİRE 550 WATT PSU,ZYXEL 661HW,REGAL 17'' CRT :)
@SWORDSMAN---21 ŞUBAT 2008 DE HATIRLATIRIM DEDİ...Q6600 GELECEGE YATIRIMMI?...TEST SÜRESİ
2 SENE...
ssesli

8 Mayıs 2008; 17:51:11 

valla bi yanlış yazdık millet sıkıntıma bakacağına kelime bakmış. esasında bu durumda Digiturk ün alakasız, umursamaz tavrını dile getireyim derken konuşur gibi yazmışım... neyse ama bu Digiturk Tam şerefsiz resmen Digiplus ile receiver ı satıp ondan sonra yazılım çıkarmayıp sizi zorla sistemin içinde tutuyorlar.....

Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2008; 22:43:49 

Evde D smat ve digiturkte var ama emin olsun Diginin Lig tv avantajından başka bir avantajını göremiyorum
Commander

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 1:20:08 

Evet digitürktük'ün tek avantajı Lig tv bizde digitürk kullanıyoruz eko spor paketi üyeliği, sadece maç için digitürk kullanıyoruz derim açıkca normal zamanlarda standart kanallar izleniliyor evde.
Bu hafta sonuda kapattırıcam Digitürk'ü aylık 56 küsür Ytl fazla aslında ama Gs aşkı .

İlk üyeliğim|19 Ağustos 2005|: commanderserdar

Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2008; 1:33:53 

walla bende dsmartı daha cok seyrediyorum dıgıturku ancak mac zamanlarında
quote:

Orjinalden alıntı: Commander

Evet digitürktük'ün tek avantajı Lig tv bizde digitürk kullanıyoruz eko spor paketi üyeliği, sadece maç için digitürk kullanıyoruz derim açıkca normal zamanlarda standart kanallar izleniliyor evde.
Bu hafta sonuda kapattırıcam Digitürk'ü aylık 56 küsür Ytl fazla aslında ama Gs aşkı .

bodrumlu2

9 Mayıs 2008; 10:03:09 

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

acikcasi tamamen haksizsin ... urun onlarin , talep senden geliyor , taahhut de aynen senin tarafindan verilmis bir sey .. bugun kola fiyati supermarketlerde 2 milyondan 1 milyona indiginde , ya da uzerine bantla ikinci sise bedava yapistirildiginda ,o kola senin 1 gun once 2 kati fiyatina aldigin koladan farkli bir icerige mi sahip ?

birakin bu isleri ..

elbette her ticari kurum ellerindeki urununu istedigi fiyattan ve sartlar ile satabilir .. ben de 16 aylik vestel kampanyasina 700 odedim ,halen cogu uyeye gore avantajliyim "vay be uydu bedava , receiver bedava 16 ay lig tv bedava" dedim atladim .. ama sonra baktim suan aylik 19 milyona lig tv izleyenler var ,benim yarimdan az verdiler ay bazinda

bunlar her sey icin gecerlidir , px80 aldim sehpa ile filan 2650 ye geldi , ama 1 gun sonra sitede 3.300 du sehpasiz , ayni tv tipatip , ****i gun 2400 e satti

call centerdaki kisilerle ilgili ise , solenecek bisey yok , elbette gecistirirler , ne desinler "bos seylerle gelmeyin bize ,zamaninda almissiniz bana mi sordunuz" dese moralin bozulmaz mi ?

yanlis anlama , yazdiklarimin adabi acisindan bir sorun var mi bilmiyorum ama su elestiride bulunup bir de destek cikanlarin hic ticaret kavrami ile alakasi yok sanirim

karsi arguman olarak sunu soleyebilirsiniz "ee bole yaparlarsa guven kaybederler vs vs" ... digi kurulali 10 sene oldu , catir catir da kar etmese bu kadar paralar bayilmaz ihalelere , demek ki bu serzenisler adamlarin umru degil .. sikayetci iseniz birakin kardesim diyolar ..

herkesin , hepimizin muzdarip olup hayatta baskalarina gore cok odedigimiz urun ,hizmetler vardir , kampanya denen bir olay vardir , bu urunu talep etmeye devam edip etmemek ise kisisel tercihtir , sorun nerede anlamiyorum yani

Jujuuu arkadaşım
Arkadaş bu şikayeti yazarken hukuksal olarak yanlış birşey yapıldığını yazmamış zaten.Arz talep konusunda yazdıklarınıza da tamamen katılıyorum ayrıca.Fakat katılmadığım nokta kola konusunda verdiğiniz örnek.Tabiki kampayanlarla insanlar ürüne çekilmeye çalışılacak fakat siz bunu yaparken müşterilerinizi afedersiniz salak yerine koyarsanız tabiki onlar da serzenişte bulunacak.Napsın ki arkadaş Ben başta taahhüt ettim sesimi çıkarmayayım mı desin.Zaten hukuksal olarak bişey yapamıyor yapabileceği tek şey taahhüt ettiği tüm parayı ödeyip sözleşmeyi feshetmek.Ayrıca legal olmayan başka birşeye de yöneldiği yok.Her neyse konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
jujuuu

9 Mayıs 2008; 10:29:07 

yok taahhut bitmis , biraksin iste ne bilim

ya da bir sonraki kampanyayi bekleyip , o da az odeyenler sinifina gecmis olur

peki kola ornegi neden uymadi ki ? hangimiz , baskasi kolayi yari fiyatina odedi diye veryansin ediyoruz ,

bodrumlu2

9 Mayıs 2008; 12:39:36 

quote:

peki kola ornegi neden uymadi ki ? hangimiz , baskasi kolayi yari fiyatina odedi diye veryansin ediyoruz ,

Bireysel bazda değil de işletme bazında düşünün.Bir A firması normalde 8 liralık kolayı 1 turizm sezonu için 5 Liraya alıyor.Yanındaki B firması 3 Liraya alıyor ve de bunu A firması duyuyor.Günde 300-500 adet kola satılan bir işletmede 6-7 aylık sezondaki farkı bir düşünün.Sizce 5 liraya kola alan A firması olsun ben böyle taahhüt etmiştim mi der?O sezondan sonra bir daha o markayla çalışır mı?
Ha şunu söyleyeyim kola her firmaya aynı fiyatı yine vermiyor ama anlaşma bu kadar aleni olmuyor.Kimse kimsenin kaça aldığını pek bilmiyor bilse de gerçek değer mi onu bilmiyor..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
codep

9 Mayıs 2008; 14:18:16 

Şimdi benim yeni abone çekmek amacıyla yapılan kampanyalara itirazım yok, tabii ki ticari kuruluş müşteri çekmek isteyecek, fakat süper paketi 39 YTL ye seyredenlerler benim arkadaşlarım, eski kullanıcılar.
Altın paket adı altında izliyorlar ve ben onların izlediğine 86,80 YTL veriyorum. Bunun neresi adalet?
Ben niye aynı şartlardan yararlanamıyorum?

Yani bu paketi izleyenler yeni abone filan değil. Ve bu işin de ticaretle, müşteri çekmekle falan alakası yok.

Sen ve yanındaki insan aynı marketten kola alsanız ve market sahibi senden diğerinden aldığının 2 kat daha fazla para istese verir misin?

quote:

birakin bu isleri ..

eri

14 Mayıs 2008; 1:35:53 

quote:

Orjinalden alıntı: codep

Şimdi benim yeni abone çekmek amacıyla yapılan kampanyalara itirazım yok, tabii ki ticari kuruluş müşteri çekmek isteyecek, fakat süper paketi 39 YTL ye seyredenlerler benim arkadaşlarım, eski kullanıcılar.
Altın paket adı altında izliyorlar ve ben onların izlediğine 86,80 YTL veriyorum. Bunun neresi adalet?
Ben niye aynı şartlardan yararlanamıyorum?

Yani bu paketi izleyenler yeni abone filan değil. Ve bu işin de ticaretle, müşteri çekmekle falan alakası yok.

Sen ve yanındaki insan aynı marketten kola alsanız ve market sahibi senden diğerinden aldığının 2 kat daha fazla para istese verir misin?

quote:

acikcasi tamamen haksizsin ... urun onlarin , talep senden geliyor , taahhut de aynen senin tarafindan verilmis bir sey .. bugun kola fiyati supermarketlerde 2 milyondan 1 milyona indiginde , ya da uzerine bantla ikinci sise bedava yapistirildiginda ,o kola senin 1 gun once 2 kati fiyatina aldigi