Gigabyte GA-P35-DS3L Anakart Kullanıyorum 4 Ram Slotuda Dolu Bana E8200 için Hava Sugutmalı Fan tavsiye Edermisiniz Ram Slotlarını Kapatmaması Gerekmekte Teşekkurler
ram slotunu kapatmasi zor sogutucularin. Zaten cogunun yapraklari ram hizasindan sonra basliyor. Yani piyasadaki cogu sogutucuyu rahatlikla alabilirsin.. (kule tipi ve genisligi buyuk olmayan sogutuculara bak yinede)
Butceni soylersen de daha detayli yardimci olabilirim.
100ytl opsiyonlu düşünüyorum ama genelde fan çapları geniş oldugundan ram slotlarına temas edebılır gibi tahmin ediyorum.Oc yapmayı dusunuyorum saglam bir fan olsun istiyorum ama kule tipi olmasın.
teşekkur ederim ama ben boardla ugraş vermeden stok fan gibi klipsli bir modem duşunuyor bu şekilde bildiginiz tavsiye edebılecegınız bir urun varmı acaba
AC pro 7 var bende ve aynı anakart var sogutucuyu pek tavsiye etmek istemiyorum(her ne kadar sessiz densede hikaye) sogutma performansıda oyle cok iyi deil ama fiyatına gore uygun(53ytl almıstım) Fikir vermesi acısından; q6600 3,6ghz 1.41V ile 4 cekirdek orthosa tabi tutularak 75/78C de sabit tutabiliyor. Ama anakrtın guc devresindeki bobin mosfet vs el degmiyor 3,2ghz 1,32v ile gene 4 cekridek orthos ile tam yukte 63C gecmiyor Son olarak montajı cok ama cok kolay intelin stok fandaki klips sistemi var her ne kadar cok adi gorunsede iş goruyor(ama işlemci yuzeyine iyi baskı uyugulayamıyor malesef)