Giriş
2 Eylül 2008; 22:56:31
Canon un önceki kampanyalarından birinde kamera alana hediye olarak verdiği peluş bebeklerden.. yavrularıda var yanlarında.. biri Husky : sibirya kurdu ve yavrusu diğeri fok ve yavrusu.. çok güzel ve şirinler hediye amaçlı kullanabilirsiniz.. Husky : 25 ytl fok : 20 ytl ben husky yi daha çok sevdiğimden dolayı ona fazla fiyat söyledim.. ikisini alana 40 ytl.. :):) pazarlık hala vardır.. Husky satıldı... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZAaRa -- 10 Ağustos 2008; 23:30:43 >
______________________________Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
_____________________________Alışverişlerim dükkanımdadır.. | | Girmek için tıklayınız... All rights reserved® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³
2 Temmuz 2008; 5:32:45
Husky çok şirinmiş ya biraz uygun olsaydı fiyatı alırdım walla
9 Temmuz 2008; 20:36:07
daha ne kadar uygun yapabilirim bilmiyorum.. boyutlarına göre fiyatları bence çok uygunlar.. fakat yinede teklif yapın.. takas bile olabilir.. :) teklife bağlı.. mesela bilgisayar parçaları özellikle ddr2 ram :) , cep telefonu vs...
_____________________________Alışverişlerim dükkanımdadır.. | | Girmek için tıklayınız... All rights reserved® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³
10 Temmuz 2008; 23:16:46
quote: Orjinalden alıntı: KaZAaRa daha ne kadar uygun yapabilirim bilmiyorum.. boyutlarına göre fiyatları bence çok uygunlar.. fakat yinede teklif yapın.. takas bile olabilir.. :) teklife bağlı.. mesela bilgisayar parçaları özellikle ddr2 ram :) , cep telefonu vs... valla dostum 1gb ddr2 kingston rem var sıfır faturalı garantili eğer uygun görürsen 2 oyuncak için takas yapabiliriz çok beğendim onları kuzenime hediye almak istiyorum
10 Temmuz 2008; 23:27:43
Pm den cevapladım..
10 Temmuz 2008; 23:29:13
hayırlı satışlar ürünler güzel
_____________________________Referanslarım: Cenks (aopen 300w güç kaynağı sattım), archer1907 ve [C_a_N_e_R] (a4tech webcam sattım), Lèon (blueorb 2 aldım), @NTARES (StarWars Dvd sattım, 80gb Sata Hdd aldım), Mene (Kingston 512mb DDR2 ram aldım), fastfurious (abercrombie t-shirt aldım), Josh (Coolermaster neon sattım), Odrin34 (sidewinder gamepad sattım), Opt ve magunes117 (Oreo bisküvi sattım), Meneme2002 (İntel Stok Fan sattım)
10 Temmuz 2008; 23:29:58
quote: Orjinalden alıntı: KaZAaRa Pm den cevapladım.. bende pm attım dostum
11 Temmuz 2008; 18:11:46
Tüm pm ler cevaplandı.. Birini sevindiririz inşallah
12 Ağustos 2008; 4:03:43
HUSSKY İ ben aldım arkadaşlar çok şirinlerrrr Param olsa foklarıda alıcam