resimdeki kart yaklaşık 4-5 ay önce elime geçti ve tüm driverları denemem rağmen ne progdvb ne diğer programlar kartı görmüyor uygun donanım buunamadı hatası vermektedir
aygıt yöneticisi DST video-audio olarak iki bölüm halinde görmekde ve sürücü leri kabul etmekde...
BEN BU KARTI KULLANIYORUM VE XXXXXXX.. SÜRÜCÜLER İLE SORUNSUZ DİYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİNK VERİRMİSİNİZ TÜM FORUMU VE TWINHAN I DOLAŞTIM ANCAK UYUMLU DRIVER BULAMADIM YARDIM!!!!!(lüfen bu kartı pc sinde kullanan arkadaşlar mesaj yazsın yada kullanmış olanlar driver denemekden heba oldum)
kartı mercek altında inceledim ve conexant 878 chip v.b. sağlam ancak LM347 nin bir bacağında renk değişimi var ve açıkca belli oluyor pci slotlarında pc kartı görüyor ancak tunere voltaj gitmiyor
yarın parça değiştirip + op-amp a soğutucu takıcam tekrar deniyecem...
kartı mercek altında inceledim ve conexant 878 chip v.b. sağlam ancak LM347 nin bir bacağında renk değişimi var ve açıkca belli oluyor pci slotlarında pc kartı görüyor ancak tunere voltaj gitmiyor
yarın parça değiştirip + op-amp a soğutucu takıcam tekrar deniyecem...
mesaj yazan arkadaşlara şimdiden tşklr
Ufaltılmış ön izleme resmi
bozulmadan önce kartın çok ısınıyormuydu? muhtemelen kanal geçişlerinde yavaş oluyordur. doğrumu?