Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vision Plus 1020A kullananlar lütfen yardım!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Vision Plus 1020A kullananlar lütfen yardım!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
posıtıve

7 Mayıs 2008; 18:12:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

resimdeki kart yaklaşık 4-5 ay önce elime geçti ve tüm driverları denemem rağmen ne progdvb ne diğer programlar kartı görmüyor uygun donanım buunamadı hatası vermektedir

aygıt yöneticisi DST video-audio olarak iki bölüm halinde görmekde ve sürücü leri kabul etmekde...

BEN BU KARTI KULLANIYORUM VE XXXXXXX.. SÜRÜCÜLER İLE SORUNSUZ DİYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİNK VERİRMİSİNİZ TÜM FORUMU VE TWINHAN I DOLAŞTIM ANCAK UYUMLU DRIVER BULAMADIM YARDIM!!!!!(lüfen bu kartı pc sinde kullanan arkadaşlar mesaj yazsın yada kullanmış olanlar driver denemekden heba oldum)

ilgilenen forumdaşlara şimdiden tşklr.

Referanslar: bulent35220/ilhanathema/psy_dreams/brtana/Brabus/CMteria/feyt180/yug2980/
suzgec/Orcay/meroboy/vals/yalnızkral/hakan1018/bruiser_xx/mon_ami/SCREAM_ERDINC/
tyrael99/kartal2339/Manyackt/eko35/5/shopar45/BUCALI/guven35/magunes117/quix/Brutalboy/Hysteria35/HasCengawer/keleminabi/alitopal/Neo59/ahmettu/HaTeFuLL/Cose Turche/Quartamin/tbc/FaTeeH/Ufocu/levent35 .. ...

maysen

7 Mayıs 2008; 19:25:10 

bildiğim kadarıyla bu kart skyvisionla aynı sitesi var onu denedinmi

Q6600GÜNLÜK 2400@3600MHZ-su soğutma-x48ds5-4GZ RAM 800@960 Thermaltake Armor 6000BWS-HD3870-226BW-SS2
lokosit

7 Mayıs 2008; 22:22:02 

powerinstall 7.6 yı kur ve kurarken twinhan ı göster

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
posıtıve

7 Mayıs 2008; 23:04:07 

kartı mercek altında inceledim ve conexant 878 chip v.b. sağlam ancak LM347 nin bir bacağında renk değişimi var ve açıkca belli oluyor pci slotlarında pc kartı görüyor ancak tunere voltaj gitmiyor

yarın parça değiştirip + op-amp a soğutucu takıcam tekrar deniyecem...

mesaj yazan arkadaşlara şimdiden tşklr

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 7 Mayıs 2008; 23:17:04 >

Referanslar: bulent35220/ilhanathema/psy_dreams/brtana/Brabus/CMteria/feyt180/yug2980/
suzgec/Orcay/meroboy/vals/yalnızkral/hakan1018/bruiser_xx/mon_ami/SCREAM_ERDINC/
tyrael99/kartal2339/Manyackt/eko35/5/shopar45/BUCALI/guven35/magunes117/quix/Brutalboy/Hysteria35/HasCengawer/keleminabi/alitopal/Neo59/ahmettu/HaTeFuLL/Cose Turche/Quartamin/tbc/FaTeeH/Ufocu/levent35 .. ...

lokosit

8 Mayıs 2008; 11:56:01 

quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

kartı mercek altında inceledim ve conexant 878 chip v.b. sağlam ancak LM347 nin bir bacağında renk değişimi var ve açıkca belli oluyor pci slotlarında pc kartı görüyor ancak tunere voltaj gitmiyor

yarın parça değiştirip + op-amp a soğutucu takıcam tekrar deniyecem...

mesaj yazan arkadaşlara şimdiden tşklr

Ufaltılmış ön izleme resmi

bozulmadan önce kartın çok ısınıyormuydu? muhtemelen kanal geçişlerinde yavaş oluyordur. doğrumu?

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
posıtıve

18 Mayıs 2008; 6:54:56 

parça değişiminden sonra sorun halledilmiştir.. şu an düşük bir sistem ile linux yüklü olarak oldukça hızlı bir DREAMBOX yaptım

80gb hdd ile kumandadan kayıt v.b. hızlı kanal geçişi ile direkt tv ye bağlı olarak oldukça performanslı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Vision Plus 1020A kullananlar lütfen yardım!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac Türkiye
Compex 2007 : Zotac Türkiye Standı Röportajı
Gigabyte 965P-DS3 video inceleme
Fiyat / Performans orani yuksek bir anakart mi ariyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar