Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VEE QUIKNET GÜRPINAR'Da

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> VEE QUIKNET GÜRPINAR'Da Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Batuhan.91

7 Mayıs 2008; 16:12:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu sevinçli haberi burdan bildiriyorum.

Sabah okula giderken otobüste tabela gördüm TellCom İş Adı : İstanbul Avrupa Yakası fiberoptik kablo döşeme bilmemne şeysi...

Az önce geldim baktım mahalleyi kazmaya başlamışlar...

Resim çekmeye çalışıcam çekersem buraya eklerim.

Bu arada Gürpınar / Adnan Kahveci Mah. Kafkas Cad. üzerinde bu çalışma.

HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM $İMDİ

F**k TTnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan.91 -- 7 Mayıs 2008; 16:12:08 >

F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın

Eh®imeN

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 16:15:49 

Hayırlı olsun.

DarkSidesOfMe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 16:37:08 

bakalım çoçuklarımız rahat edecekmi bu hızla

[Athlon64 3000+@2,4Ghz][OCZ VENDETTA][ASUS A8V MB] [KINGSTON 2GB DDR400] [SAPPHIRE X1950GT 256MB 256BIT]
[SAMSUNG SATA2 750GB 32MB + 250GB 8MB][SEAGATE SATA 200GB 8MB][TOSHIBA 500GB] [1.7 TB TOTAL]
[GO 19" WIDESCREEN 4MS LCD-TFT] [SAMSUNG DVD-RW 16X] [ASUS CD-RW 52X]
[CREATIVE LIVE 24BIT] [CREATIVE MEGAWORS 5+1 500WATTS] [CREATIVE & ORITE WEBCAM]
[MOTOROLA SURFBOARD] [EPSON YAZICITARAYICIFOTOKOPİ] [LOGITECH MX3200]
[INCA PREMIUM TV KARTI][THERMALTAKE 420W W0061] [ SONYERICSSON K750i+1GB SANDISK MEMORYSTICK DUO PRO]
IamANecromonger-1REASONTOLIVE1000REASONSTODIE
Batuhan.91

7 Mayıs 2008; 16:42:41 

Ben burdan duymuştum bi kaç ay geçti buralara geldiler bence hızları fena değil sonuçta "0" dan bir altyapı oluşturuyorlar..

Yazmayı unutmuşum Ekşioğlu Akkent Şelale Evleri nin olduğu sokak belki öncelik verilmiş olabilir, buralarda zaten normal apartman yok heryer site.

F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın

eraycelik

18 Mayıs 2008; 22:07:00 

evet bende durakta hastanenin önünde bugün gördüm
adnankahvecide hızla ilerliyolar fakat sitelere verilmesi sürer daha galiba ben ön başvuruyu yaptım

joyberk

19 Mayıs 2008; 21:01:00 

ben de ön başvuruyu yaptım. acaba kampanya fiyatları kaç ay geçerli bilen var mı?

Beylikdüzü

Anakart, RAM, Ekran kartı, HDD, LCD ekran, Kasa, Soğutucu, Fan, DVD mividi :D
Batuist

19 Mayıs 2008; 23:19:56 

darısı başımıza...

DHArcadia

20 Mayıs 2008; 0:00:29 

quote:

Orjinalden alıntı: joyberk

ben de ön başvuruyu yaptım. acaba kampanya fiyatları kaç ay geçerli bilen var mı?

Beylikdüzü

Kampanya fiyatlari 12 ay gecerli olacak diyorlar telefonda.

fenasi44

20 Mayıs 2008; 0:15:18 

Hayırlı olsun bakalım...

Peki bu quicknet denen arkadaşlar internet hizmetinin hangi omurga üzerinden vermeyi düşünüyorlar ?

Bu konuda bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 20 Mayıs 2008; 0:14:12 >

DHArcadia

20 Mayıs 2008; 0:59:01 

quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Hayırlı olsun bakalım...

Peki bu quicknet denen arkadaşlar internet hizmetinin hangi omurga üzerinden vermeyi düşünüyorlar ?

Iste orasi net degil. Daha onceki forumlarda kendi omurgasi diyen de oldu, traceroute'ta ttnet hop'lari gosteren de..
Benim en cok merak ettigim ise pingler (yurtici, yurtdisi) adsl ve kablo'ya gore nasil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 20 Mayıs 2008; 0:58:27 >

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 1:02:41 

quote:

Orjinalden alıntı: DHArcadia

quote:

Beylikdüzü

12 ay değil 2 yıllık sözleşme imzalayorsunuz ve 2 yıl kampanya fiyatlarından yararlanıyorsunuz , bu arada apartmanda oturanlar sevinmesinler bizim burayada geldi filan diye SADECE SİTELER ALACAK BU HİZMETİ

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
fenasi44

20 Mayıs 2008; 2:30:43 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Hayırlı olsun bakalım...

Iste orasi net degil. Daha onceki forumlarda kendi omurgasi diyen de oldu, traceroute'ta ttnet hop'lari gosteren de..
Benim en cok merak ettigim ise pingler (yurtici, yurtdisi) adsl ve kablo'ya gore nasil..

Onların omurgamiz dediği şey TTnet santrallerine kadar olan kendi bağlantıları.Türkiyede tek bir omurga vardır "TTnet",onun dışında bazı özel servis sağlayıcların uydu back-up ları vardır.Onlarıda ttnet 'te sorun çıktığı zaman , müşterilerini çok kısıtlı bir hızda internet erişimini sağlamak içindir.

"Tüm internet servis sağlayıcılarının dönüp dolaşacğı yer TTnettir."

moffaka

20 Mayıs 2008; 3:09:22 

Gürpınar dediğin beylikdüzüne komşu olan gürpınarmı?
DHArcadia

20 Mayıs 2008; 10:55:44 

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

Beylikdüzü

12 ay değil 2 yıllık sözleşme imzalayorsunuz ve 2 yıl kampanya fiyatlarından yararlanıyorsunuz , bu arada apartmanda oturanlar sevinmesinler bizim burayada geldi filan diye SADECE SİTELER ALACAK BU HİZMETİ

2 yillik sozlesme imzaliyorsun ama sadece ilk 12 ay kampanya fiyatlari gecerli oluyor. Ikinci 12 ay normal yuksek fiyatlar gecerli. Web sitesinde yazmiyor ama telefonda soyluyorlar daha once de konusulmustu. Bu konuda suphem yok.

Su anda sadece sitelere hizmet verildigi dogru ama oncelikli yerler tamamlandiktan sonra ilce merkezlerine de yayilmasi bekleniyor. Bu benim tahminimce 2009'da baslar. Dusunurseniz Atasehir ve Atakoy "site" kavramini zorlayan yerler. Atasehir'de 35,000 Atakoy'de 45,000 nüfus var. Buralarda su anda sadece bazi bloklarda Quiknet var ama tamamina yayilmaktaklar. Atasehir'in tamamina yatirim yapan bence Kadikoy, Bostanci gibi merkezlere de gozunu diker.

helsloot

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 10:59:49 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

Beylikdüzü

2 yillik sozlesme imzaliyorsun ama sadece ilk 12 ay kampanya fiyatlari gecerli oluyor. Ikinci 12 ay normal yuksek fiyatlar gecerli. Web sitesinde yazmiyor ama telefonda soyluyorlar daha once de konusulmustu. Bu konuda suphem yok.

Su anda sadece sitelere hizmet verildigi dogru ama oncelikli yerler tamamlandiktan sonra ilce merkezlerine de yayilmasi bekleniyor. Bu benim tahminimce 2009'da baslar. Dusunurseniz Atasehir ve Atakoy "site" kavramini zorlayan yerler. Atasehir'de 35,000 Atakoy'de 45,000 nüfus var. Buralarda su anda sadece bazi bloklarda Quiknet var ama tamamina yayilmaktaklar. Atasehir'in tamamina yatirim yapan bence Kadikoy, Bostanci gibi merkezlere de gozunu diker.

ben birebir satış elemanı ile yüzyüze görüştüm 2 yıl boyunca kampanya fiyatları geçerli olacak dedi hatta bu 2 yıl içerisinde de fiyatlar daha da düşecek dedi amacımız 5mbiti 29 milyon vermek dedi

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
DHArcadia

20 Mayıs 2008; 11:58:23 

Yahu ben on sozlesmeyi yaptim iki haftaya baglanabilicem gibi gozukuyor bu 12 ay hususunu 3 kere filan teyid ettim sitenizde yazmiyor vs dedim. Niye kendi sattigi urunu oldugundan daha dezavantajli gostersin bana.. bence sana yanlis soylemis eleman.

Ileride fiyat duser herhalde o ayri konu.

prescott_pcl

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 20:21:08 

evet bende gördüm, beykent/yeşikent te 2 tane yerde gördüm.

1. hastanenin orada.
2. si de 400a nın son duraklarından olan altın ekmek fırınının az gerisinde.(ki bizim üst mahalle oluyor kendisi )

Mutluyum Çünkü Opera Kullanmıyorum... | myDeviantart: http://shutter-priority.deviantart.com/