Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İşte vodafone müşteri hizmetlerinin kalitesi!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> İşte vodafone müşteri hizmetlerinin kalitesi! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
damdakiciplakadam

7 Mayıs 2008; 15:03:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ocak 1997'den beri 542 200 00 ** no'nu faturalı hattın kullanıcısıyım.Pazartesi sabah cep telefonumu kaybettim.Allah'tan Nokia 1110 gibi değeri pek olmayan bir telefon idi.Telefonumun olmadığını görünce hemen 444 0 542 vodafone müşteri hizmetlerini aradım.Kayıp-Çalıntı departmanındaki bayan geçmiş olsun deyip kimlik teyidi aldı ve hattımı geçici olarak bloke etti.Arzu edersem bana ücretsiz olarak sim kartımın koargo yoluyla postalanacağını söyledi,kabul ettim.İstanbul içinde olduğu için adresim 3 iş günü içerisinde elimde olacağını belirtti.Ve bu sabah saat 12.00'de şirkette danışmaya MNG KARGO'dan geldiklerini,sim kartı teslim etmek istediklerini söylediler.Sim kartı aldıktan sonra 444 0 542'yi yeniden aradım kimlik teyidinden sonra kartım açıldı.Bu hizmeti sadece çok eski müşterisi olduğum için mi yaptıklarını sorunca,bunun tüm müşterileri için geçerli olduğunu,kontörlü-faturalı farketmediğini öğrendim.

Sonuç olarak, vodafone'u takdir ettim doğrusu bi ara fiyat politikasından dolayı şikayet etmiştim ama bırakamamıştım çünkü üniversieye başladığımdan beri hep aynı numarayı kullanıyordum bu numara olmasa bir yerimden bir şeyler kopmuş gibi olacaktı.Tabii bu üç gün içinde biraz zorlandım ama olsun.Size tavsiyem arkadaşlar,fiyat politikasını boşvermeniz.Çünkü yakında numra taşınabilirliği ve 3G çıkınca tüm operatörler fiyatlarını indirmek zorunda kalacaklarını düşünüyorum.Çevremde duyduğum TURKCELL'in müşteri hizmetlerinin şu kısa zaman içerisinde çok bozulduğudur.Bazen insanları çıldırtıcak şekle sokmaya başladığını duyuyorum.

NOT:Kesinlikle Vodafone'un çalışanı değilim.

Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler
Gülüşün hep deniz kenarı bana
Sen bir adım attığında göreceksin
Elinde balonlarla bekleyen o adam benim
Aldığım en derin nefessin sen
Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde
Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni

'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede
üşüyorsun'

Ceyhun Yılmaz
nebuzaradan

7 Mayıs 2008; 15:56:55 

Bazı hizmetleri güzel gerçekten. Müşteriye değer vermediklerini kimse söyleyemez

VeLiDeSiDeRo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 17:07:11 

Marka değişiminden sonra vodafone hakkında duyduğum en iyi haber diyebilirim.Gerçekten takdir etmek gerek....

ReKLaM YaPMıYoRuZ,GeRÇeĞi YaNSıTıYoRuZ

Raks ile ilgili Sorusu Olan Pm Atsın İlgilenilecektir.
RaKsFuN

.....::::BiZi BiLeN NeRDe BuLaCaĞıNı Da BiLiR!!::::......

general_457

7 Mayıs 2008; 17:49:09 

Bazı Hizmetleri iyi ancak kampanyaları saçma son zamanlara çıkan SMS kampanyası Adam 7 günde nasıl bitircek birde Vadofonelerle

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Vodafone TR

8 Mayıs 2008; 15:55:46 

bu başlık taki anlatıln duru bizat bende yaşadım aynı kaliteli muamele ile karşılaştım 48 saat sonunda mng kargo ile sim kartım ücretsiz bi şekilde elime ulaştırıldı

tebrikler vodafone

bu açıdan süperr

zurrani

8 Mayıs 2008; 17:12:51 

güzel servismiş, şaşırttı beni vodafone
whoops

9 Mayıs 2008; 16:53:49 

quote:

Orjinalden alıntı: damdakiciplakadam

Ocak 1997'den beri 542 200 00 ** no'nu faturalı hattın kullanıcısıyım.Pazartesi sabah cep telefonumu kaybettim.Allah'tan Nokia 1110 gibi değeri pek olmayan bir telefon idi.Telefonumun olmadığını görünce hemen 444 0 542 vodafone müşteri hizmetlerini aradım.Kayıp-Çalıntı departmanındaki bayan geçmiş olsun deyip kimlik teyidi aldı ve hattımı geçici olarak bloke etti.Arzu edersem bana ücretsiz olarak sim kartımın koargo yoluyla postalanacağını söyledi,kabul ettim.İstanbul içinde olduğu için adresim 3 iş günü içerisinde elimde olacağını belirtti.Ve bu sabah saat 12.00'de şirkette danışmaya MNG KARGO'dan geldiklerini,sim kartı teslim etmek istediklerini söylediler.Sim kartı aldıktan sonra 444 0 542'yi yeniden aradım kimlik teyidinden sonra kartım açıldı.Bu hizmeti sadece çok eski müşterisi olduğum için mi yaptıklarını sorunca,bunun tüm müşterileri için geçerli olduğunu,kontörlü-faturalı farketmediğini öğrendim.

Sonuç olarak, vodafone'u takdir ettim doğrusu bi ara fiyat politikasından dolayı şikayet etmiştim ama bırakamamıştım çünkü üniversieye başladığımdan beri hep aynı numarayı kullanıyordum bu numara olmasa bir yerimden bir şeyler kopmuş gibi olacaktı.Tabii bu üç gün içinde biraz zorlandım ama olsun.Size tavsiyem arkadaşlar,fiyat politikasını boşvermeniz.Çünkü yakında numra taşınabilirliği ve 3G çıkınca tüm operatörler fiyatlarını indirmek zorunda kalacaklarını düşünüyorum.Çevremde duyduğum TURKCELL'in müşteri hizmetlerinin şu kısa zaman içerisinde çok bozulduğudur.Bazen insanları çıldırtıcak şekle sokmaya başladığını duyuyorum.

NOT:Kesinlikle Vodafone'un çalışanı değilim.

aksine turkcell müşteri hizmetlerine çok büyük önem verir. abone sayısı dolayısıyla arayan sayısı diğerlerinden çok daha fazla buna rağmen son derece olumlu hizmet veriyor. alttaki gibi bir şeyi yapan başka bi şirket var mı? bunun gibi bir çalışmaları daha olduğunu duydum bir güneydoğu şehrinde.

hxxp://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=16431

sevimlican

9 Mayıs 2008; 17:08:47 

şu an müşteri hizmetinde en iyi kaliteyi Vodafone sunuyor bunun kimse aksini iddia etmez.
ikinci sırada turkcell gelir..
kapsama olarak ise birinci sırada tabiiki turkcell var..
vodafone ve avea ise atak içerisindeler ama daha çok yolları var...
Benim beklentime göre 2010 yılında turkcell ve vodafone kapsama alanında eşitlenir...avea ise biraz gerilerinde kalır gibi geliyor...

KARAKARTAL 1903
mustafa_(87)

9 Mayıs 2008; 17:19:48 

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

şu an müşteri hizmetinde en iyi kaliteyi Vodafone sunuyor bunun kimse aksini iddia etmez.
Benim beklentime göre 2010 yılında turkcell ve vodafone kapsama alanında eşitlenir...avea ise biraz gerilerinde kalır gibi geliyor...

vodafone anca 20 sene sonra eşitler kolaymı bu iş öyle üstelik turkcellde boş durmuyor ki avea hepsinden daha çok çıalışıyor benim kanımca turkcell açık ara lider olur avea da ikinci olur vodafone daha full çeken yerde konuşturamıyor ne eşitlemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 9 Mayıs 2008; 17:33:54 >

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
sevimlican

9 Mayıs 2008; 17:41:06 

avea kullanan tüm dostlarım daha istanbulda problemler yaşadıklarını söylüyorlar..
bense vodafone ile hiç sorun yaşamıyorum...

KARAKARTAL 1903
piri.reis

9 Mayıs 2008; 17:51:37 

ben ve cüzdanımın vodafone ile sorunları var. bilmem anlatabiliyormuyum. ne zaman vodafone kullansam cüzdan çabuk boşalıyor. ama ALLAHA çok şükür kasım2007 den bu yana turkcell sayesinde cüzdanım iyi durumda.. hediyeleri yetiyor.

dikkat: !!!... bu forum bağımlılık yapıyor...!!!
klasör x

19 Mayıs 2008; 23:36:45 

quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Bazı hizmetleri güzel gerçekten. Müşteriye değer vermediklerini kimse söyleyemez

kaz gelecek yerden tavuk esirgenirmi?önce adamakıllı hizmet versinler geyiklerle olmuyo bu işler

n82+2gb
klasör x

19 Mayıs 2008; 23:40:17 

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

n82+2gb
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> İşte vodafone müşteri hizmetlerinin kalitesi! Sayfa: [1]
Buraya git: