Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W810i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: SoFuu
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W810i Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CrusaderZone

14 Haziran 2008; 0:00:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: seckinty

benim tek bir rahatsız olduğum konu var telefonla ilgili telefonla konuşurken hoparlöründen az ses çıkıyor bazen duymakta zorlanıyorum
hansfree yi açıp ordan dinliyorum
005 versiyonu yüklesem onada etkisi olurmu acaba
şimdiki ver. cid:49 R4EA031
diğer patch ler felan pek anlamıyorum onlardanda tavsiye edeceğiniz bişeyler varmı ses kalitesine yöçnelik
teşekkürler

Senin sorununun ilacı burda
http://www.mobil-forum.com/sony-ericsson-yazilim-bolumu/10796-telinizin-ahize-sesini-yukselten-acustic-dosyalari-gurultulu-ortamda-bile-arayani-rahatca-duyun.html

Bu arada Phileo Sophia arkadaşa gherçekten teşekkür etmeliyiz
Zira böyle açıklamalı ve anlatımlı bir konu açmak pek kolay değil, topicin kendisini bile yazmak uzun iş istiyor.
Yani yaptığı şey aslında çok zor umarım bir gün sıkılıp bırakmaz

p990i az çok+ w200i + k310i+ w300i + K750 + w810i Beyaz Renk CID:49 ProModded by
Lathander Centurion Crusader

Yakında Yukarda W902 de yazacak!...[{b]
seckinty

16 Haziran 2008; 21:27:26 

teşekkürler arkadaşlar
telefonu yedekleyip şu olaya bi el atma zamanı geldi :)

A_S_T
fever2006

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 23:24:34 

quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Bu arada Phileo Sophia arkadaşa gherçekten teşekkür etmeliyiz
Zira böyle açıklamalı ve anlatımlı bir konu açmak pek kolay değil, topicin kendisini bile yazmak uzun iş istiyor.
Yani yaptığı şey aslında çok zor umarım bir gün sıkılıp bırakmaz

bu aralar işleri varmış.gerçekten yaptıkları çok yararlı.en yakın zamanda işlerini bitirir umarım.eksikliğini hissediyoruz gerçekten

330Ci Feel the Difference_Her Parçası Yeniden Yorumlandı

HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 12:26:22 

Uzunca bir süredir R4DB005 kullanıyordum patch, flash tema, acoustic, cam. driver vs. ile ve telefonunun şarjının az gittiğini farkettim, yani günde bir saatten fazla müzik dinlemediğim halde (az az telefon görüşmeleri, fotoğraf çekimleri de var tabii) genelde 2,5 gün, en fazla ise 3 gün gidiyordu, 4. günü göremedim neredeyse telefonla 2,5-3 gün çok kısa bir süre değil ama W810i için de fazla değil, 5,5 gün de gidiyordu... Dün akşam o şekilde main yedeğini alıp (patchlerle) tekrar R4EA031'e döndüm, buna da patchler yaptım, main yedeği aldım o şekilde sonra. %20 şarj vardı, müzik dinledim bir süre ve epey kullandım telefonu, %12'ye düştü ve aradan bu kadar zaman geçti (yaklaşık yarım gün) şarj %9. Bariz fark var, müzik dinlerken farketmesinin yanı sıra bekleme süresi bile farkediyor, mesela R4EA031'de 2. gün şarjın full görünürken genelde, yani %100 ile %85 arasında olurken, R4DB005 ile ertesi gün sabah, hatta o günün akşamında bile bir kademe düşebiliyor. Bir yazılım neden öyle farkettiriyor anlamadım ama şu an şarj performansından çok memnunum... (Telefonu 24 saat açık ve %100 ekran parlaklığında kullanıyorum.)

Ayrıca Elfler de güzel olmuş, teşekkürler. Onlar da sanırım R4DB005 için değil, R4EA031 içindi, geçmemin bir avantajı da onlar olacak gibi, denerim bir ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 17 Haziran 2008; 12:40:17 >

W610i | Sandisk 8GB M2 | Creative EP-630
W810i | 2GB | MXE-60
Sla_Hkn

17 Haziran 2008; 16:57:19 

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Uzunca bir süredir R4DB005 kullanıyordum patch, flash tema, acoustic, cam. driver vs. ile ve telefonunun şarjının az gittiğini farkettim, yani günde bir saatten fazla müzik dinlemediğim halde (az az telefon görüşmeleri, fotoğraf çekimleri de var tabii) genelde 2,5 gün, en fazla ise 3 gün gidiyordu, 4. günü göremedim neredeyse telefonla 2,5-3 gün çok kısa bir süre değil ama W810i için de fazla değil, 5,5 gün de gidiyordu... Dün akşam o şekilde main yedeğini alıp (patchlerle) tekrar R4EA031'e döndüm, buna da patchler yaptım, main yedeği aldım o şekilde sonra. %20 şarj vardı, müzik dinledim bir süre ve epey kullandım telefonu, %12'ye düştü ve aradan bu kadar zaman geçti (yaklaşık yarım gün) şarj %9. Bariz fark var, müzik dinlerken farketmesinin yanı sıra bekleme süresi bile farkediyor, mesela R4EA031'de 2. gün şarjın full görünürken genelde, yani %100 ile %85 arasında olurken, R4DB005 ile ertesi gün sabah, hatta o günün akşamında bile bir kademe düşebiliyor. Bir yazılım neden öyle farkettiriyor anlamadım ama şu an şarj performansından çok memnunum... (Telefonu 24 saat açık ve %100 ekran parlaklığında kullanıyorum.)

Ayrıca Elfler de güzel olmuş, teşekkürler. Onlar da sanırım R4DB005 için değil, R4EA031 içindi, geçmemin bir avantajı da onlar olacak gibi, denerim bir ara...

Hoparlörün kalitesi şarjı yiyor çünkü o kaliteye ulaşmak için hoparlör enerji tüketiyo.Bu da tabiki bataryayı etkiler ama 031 sürümde herşey dengeli tabi yine akustiklere göre değişir

blackrock

17 Haziran 2008; 17:29:12 

kardeş o kadar yardımcı oldun ki anlatamam, emeğine sağlık, herşey için çok teşekkürler, süpersinn

HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 22:09:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Hoparlörün kalitesi şarjı yiyor çünkü o kaliteye ulaşmak için hoparlör enerji tüketiyo.Bu da tabiki bataryayı etkiler ama 031 sürümde herşey dengeli tabi yine akustiklere göre değişir

Çağrı sırasında çalması dışında hiç hoparlörü kullanmıyorum. Zaten kullanım dışında da farkediyor: Beklemedeyken, yani tuşları kilitli dururken bile farkediyor şarj süresi: R4EA031'i bugün öğlen şarj ettim, şu an %98 şarj var telefonda daha, R4DB005'te böyle gitmiyor kullanmayınca.

W810i | 2GB | MXE-60
xmcraex

17 Haziran 2008; 22:34:50 

arkadaşlar w810i telefonumun sesi çok az çıkıyor ben bu acustici yükleyemedim yanlış yaptım telefon kilitlendi 2 haftada telefoncu yapamadı zar zor içinden parça değiştirip format attı.üstelikle de 50 ytl para aldılar benden :((( yardımcı olursanız sevinirim

severim yaradılmışı
yaradandan ötürü
seckinty

18 Haziran 2008; 1:41:47 

ben yaptım şu acoustic olayını dışa ses süper çıkıyor
ama ahizede azbir artış oldu

A_S_T
xmcraex

18 Haziran 2008; 14:45:09 

kardeş benim biraz ağzımyandı o yüzden korkuyorum artık bu işlemi tekrar denemeye

severim yaradılmışı
yaradandan ötürü
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 15:11:59 

Dikkatli yapıldığında sorunla karşılaşılmıyor. Eğer sorun olursa da düzeltebilirsiniz önceden telefonun yedeğini almak koşuluyla. Benim telefon da bir kere açılmamıştı dikkatsizlikten patch işlemi bitmeden çektiğim için telefonu USB'den ama yedeğini almıştım daha önce ve telefonu eski haline geri getirdim, 1,5-2 gün önce yine yazılım, patch attım ve bence riski yok, biraz dikkat sadece.

W810i | 2GB | MXE-60
zibidiherif
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

18 Haziran 2008; 15:21:01 

Sağol Arkadaşım
Elf ' leri tam anlayamadım ama Yakında !

Ekteki dosya (1)
xmcraex

18 Haziran 2008; 21:45:19 

bu işi istanbul içinde yapan kimse yokmu yaww.

severim yaradılmışı
yaradandan ötürü
accord5

Sisteme Gözat

18 Haziran 2008; 21:48:09