Dostum burada resmini paylastigin gfx pakedini temani ve menunu kisacasi telefonunda kullandigin bu pakedi paylasmani isteyebilirmiyim :)
birde bizim telefonlara ucus modunu yükledikden sonra telefon kapali şarj olma özelligini kaybediyor..Bunu deneyip gören biri olarak bu patchi yapacaklari önceden uyarmak isterim :) bu patch yüzünden epey kafa yormustum :))
Tema kendi özel modifikasyonum...
GFX ler ise kendi özel zevkimize göre birleştirildiği için kişisel bi r statü kazanıyor ve ha deyip paylaşılamaz
Ama en azından kaynaklara giden yolu gösterebilirim:
Bu sitelerden her türlü gfx i indirebilirsin.. Hatta kendi gfx ini yapmayı bile öğrenebilirsin....
Gerçi GFX lerimizi paylaşacağız... yalnız bunun için daha pek çok kişinin scrrenshoter elfi kullanması ve sergilemesi gerekiyor.... Genelde herkesin temel dosyaları aynı zaten..
ses kısma tuşu ile led ışığını açma patchini yaptıktan sonra şarj ederken ışığı açma tuşuna bastıysan işte o zaman bu sorunu yapar ve telefon açılır....
onun ötesinde gayet sorunsuz çalışıyor... Eğer son çıkan patchleri (V.2 V.3 gibi) yüklemiyorsanız telefonunuza, yüklenen patchler birbirleri ile çakışmaya başlar... Son çıkan patchleri yüklemek gerekir...
******************************** Türkiye'de ilk defa:
text, ini, cfg, xml dosyalarını açmak ve onların içini telefon içinden yazı yazarak editlemee yarayan elf Bu elf sayesinde telefonunuzda txt uzantılı dosyalar yazabilirsiniz. bir nevi bilgisayar özelliği bu da...
******************************** Dinlenilen radyo frekansını ana ekranda gösterme (stand by mod)
bu da Türkiye'de ik defa paylaşılıyor...
ve ekran görüntüsünü PNG uzantılı olarak alma elfi
böylece çektiğiniz ekran görüntülerini telefonunuzda da görebilirsiniz..
Bu da Türkiye'de ilk defa paylaşılıyor...
Bir kaç tane daha var ama arşiv çok karışık bulamadım... Bulunca ve boş olduğumda upload ederim...
Güle Güle kullanın....
Türkiye'nin dandik ve yarım yamalak underground modifiye dünyasına hayırlı olsun
Dediğim elfler pakettetir... Bu elfleri kullanmak için en sonra library ve elf patchlerini uygulamanız gerekmektedir. Yoksa telefonlarınız takılır...
O elften 3 tane çıkmıştı 1 tanesi direk sorunluydu biri ise layoutlar yüzünden iyi çalışmıyordu. birisi ise radyo frenaknsını idealclock gibi bataryanın yanına koyduğu için görece düzgün çalışıyordu...
Ben onu aradım ama bulamadım... Şu an bildiğin gibi adanadayım sınavlarımın bitmesini bekliyorum sonra memleketime dönünce evdeki asıl bilgisayarımdaki arşivden çıkaracağım elfleri... Şu an elim kolum gerçekten bağlı...
Ama madem w810i nin değerini anlayanlar iyice arttı ve hazır sayende w810i ile ilgili herşeyi kapsayan bir konu açılmışkenben de elimden geleni yapacağım, yalnız bir bitse okul....
Bir de artık nerden nerden buluyorlarsa, hala ulaşamadığımız elfler ve patchler var
örneğin geçen youtube da görmüştüm...
Adam kamera ile foto çekerken 5 tuşuna basıyordu çekmek için Autofocus u kullanmak istemediğinde... ( ki güzel bir şey hem hızlı oluyor hem de 3 metreden sonra auto focusa gerek yok) Hala arıyordum bulamadım ve çıldırdım resmen PC başında...
Ya da stand by yerinde menü yazısı yoktu. Oraya Opera programı için link koymuştu simgeli simgeli...
Bu konularda bireaz daha uğraşmamız gerekiyor sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 4 Haziran 2008; 15:40:47 >
O elften 3 tane çıkmıştı 1 tanesi direk sorunluydu biri ise layoutlar yüzünden iyi çalışmıyordu. birisi ise radyo frenaknsını idealclock gibi bataryanın yanına koyduğu için görece düzgün çalışıyordu...
Ben onu aradım ama bulamadım... Şu an bildiğin gibi adanadayım sınavlarımın bitmesini bekliyorum sonra memleketime dönünce evdeki asıl bilgisayarımdaki arşivden çıkaracağım elfleri... Şu an elim kolum gerçekten bağlı...
Ama madem w810i nin değerini anlayanlar iyice arttı ve hazır sayende w810i ile ilgili herşeyi kapsayan bir konu açılmışkenben de elimden geleni yapacağım, yalnız bir bitse okul....
Bir de artık nerden nerden buluyorlarsa, hala ulaşamadığımız elfler ve patchler var
örneğin geçen youtube da görmüştüm...
Adam kamera ile foto çekerken 5 tuşuna basıyordu çekmek için Autofocus u kullanmak istemediğinde... ( ki güzel bir şey hem hızlı oluyor hem de 3 metreden sonra auto focusa gerek yok) Hala arıyordum bulamadım ve çıldırdım resmen PC başında...
Ya da stand by yerinde menü yazısı yoktu. Oraya Opera programı için link koymuştu simgeli simgeli...
Bu konularda bireaz daha uğraşmamız gerekiyor sanki
sınavlarda başarılar, elfler seninde bildiğin gibi taze taze çıkıyor bir kaç aya kadar hepsi elimizde olur.