dostum bu temalar nasıl yükleniyo ilk sayfada anlattığın gibi mi yoksa nokialardaki gibi hafıza kartına atıpta mı normal tema demişsinde teli daha dün aldım hiç bişe bilmiyorum temalardan başlayayım patch işlerine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari17 -- 23 Mayıs 2008; 8:31:27 >
Hayır, demek istediğim soru hiç çıkmıyor. Adım adım anlatayım 1-SEtool u çalıştırıyorum 2-Identify seçip cihazı bağlıyorum sonra modeli seçiyorum 3-MISC bölümünden gerekli yamayı giriyorum 4-Write Script i seçip yine cihazı bağlıyorum 5-Bataryayı Çıkarıp takmamı istiyor öyle yapıyorum Ready seçiyorum işlem bitior. daha önce yama yüklediğim oldu ama senin gönderdiğin 200küsür yamadan hiçbirini yükleyemedim. nerede yanlış yaptım?
Hayır, demek istediğim soru hiç çıkmıyor. Adım adım anlatayım 1-SEtool u çalıştırıyorum 2-Identify seçip cihazı bağlıyorum sonra modeli seçiyorum 3-MISC bölümünden gerekli yamayı giriyorum 4-Write Script i seçip yine cihazı bağlıyorum 5-Bataryayı Çıkarıp takmamı istiyor öyle yapıyorum Ready seçiyorum işlem bitior. daha önce yama yüklediğim oldu ama senin gönderdiğin 200küsür yamadan hiçbirini yükleyemedim. nerede yanlış yaptım?
telefonu en son c ye basılı tutarak bağlayacaksın. sen 2. aşamada telefonu bağlıyorsun, en son bağlanır telefon usb ye. patch yükleme kısmında açık açık anlattım oradan işlemleri sırayla uygula sorun olmaz.
FLASH - NORMAL TEMA/ WALKMAN SKIN/MENU ICON ARŞİVİ
dostum bu temalar nasıl yükleniyo ilk sayfada anlattığın gibi mi yoksa nokialardaki gibi hafıza kartına atıpta mı normal tema demişsinde teli daha dün aldım hiç bişe bilmiyorum temalardan başlayayım patch işlerine
Normal temalar tek dosyadan oluşur, flash temalar 2 dosyadan oluşur. Normal temalar: thm uzantılıdır
Flash temalar: thm uzantılı ve swf uzantılı 2 dosyadan oluşur.
Sen normal tema kullanmak istiyorsan sadece thm uzantılı dosyayı usb ile telefon hafızasındaki veya hafıza kartındaki tema klasörünün içine atınca direk çalışır. flash tema çalıştırmayı açık şekilde 1. sayfada anlattım oradan bakarsın
@ Phileo Sophia Gerçekten de dediğin gibi yapıyorum.telefonu en son c ye basılı tutarak bağlayorum.2. aşamada telefonu bağlıyorum.ama olmuyor ne o soru çıkıyor ne de işlem bittikten sonra yama aktif oluyor. başka ne yapabilirim?Başka bi yol yok mu mesela XS++ ya da far dan?
@ Phileo Sophia Gerçekten de dediğin gibi yapıyorum.telefonu en son c ye basılı tutarak bağlayorum.2. aşamada telefonu bağlıyorum.ama olmuyor ne o soru çıkıyor ne de işlem bittikten sonra yama aktif oluyor. başka ne yapabilirim?Başka bi yol yok mu mesela XS++ ya da far dan?
2. aşamada telefonu bağlıyorum diyorsun, yanlış yapıyorsun. aşağıdaki işlemleri uygulayınca kesinlikle çalışır çalışmıyorsa biryerlerde hata yapıyorsun veya usb driver yüklü değil. usb driveri ilk mesaja bakarak kurarsın.
PATCH YÜKLEME
1 - Setool programından telefon modeli seçilir. 2 - Yüklemek istediğimiz patch setool programındaki MISC file kısmından seçilir. 3 - Write SCRIPT butonuna tıklanır. 4 - Telefon kapalı konumdayken c tuşuna basılı tutularak USB telefona bağlanır. 5 - Program batarya uyarısı verdiği zaman USB telefondan çıkarılır. 6 - Batarya çıkarılıp takılır. 7 - READY butonuna tıklanır. 8 - Telefonun c tuşuna basılı tutularak USB telefona bağlanır. 9 - Karşımıza çıkan ilk soruya no denir, ikinci soru çıkarsa yes denir. 10 - Patch yüklemesi bitince setool programının akan yazı kısmının en altında Eleapsed Second yazar ve Quit tuşu aktif olur. 11 - Patch yüklemesi tamamlanmıştır telefondan usb yi çıkartıp telefonu açabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 23 Mayıs 2008; 12:25:52 >
tamam problemi anladım. Firmware R4EA031 di. sonradan bir hata olmuştu ben de SE updater i çalıştırmıştım. Firmware R4ED001 olmuş. şimdi yeniden R4EA031 yüklüyorum.Peki bu Firmware denen olayda en son çıkan en iyi olan mıdır. en iyisi diye birşey varmı?
tamam problemi anladım. Firmware R4EA031 di. sonradan bir hata olmuştu ben de SE updater i çalıştırmıştım. Firmware R4ED001 olmuş. şimdi yeniden R4EA031 yüklüyorum.Peki bu Firmware denen olayda en son çıkan en iyi olan mıdır. en iyisi diye birşey varmı?
005 sürüm en iyi sürüm kabul ediliyor. Neden diye sorarsan telefon walkman diye geçiyor mega bass modu felan var. mega bass özelliği 005 sürümde çok iyi ama 031 sürümde mega bass yok gibi, ayarıca 005 sürümün kulaklık sesi çok yüksek. 031 sürümde patch sayısı biraz daha fazla. sonuçta sürüm değiştirme işi 400 saniye felan sürer sıkıldıkca değiştirirsin.
Hocam ben ufak bir şey denedim ama olmadı galiba ilk defa denedim. Bu yazılımı değiştirmeden üstündeki orjinal yazılıma uygun PATCH atmayı denedim ama olmadı galiba.
Şimdi bu PATCH leri uygulamak için en baştan tekrar yeni yazılım yüklemek şart mı yoksa orjinal yazılımın üstüne PATCH leri uygulayabilirmiyiz? Saygılar.
Hocam ben ufak bir şey denedim ama olmadı galiba ilk defa denedim. Bu yazılımı değiştirmeden üstündeki orjinal yazılıma uygun PATCH atmayı denedim ama olmadı galiba.
Şimdi bu PATCH leri uygulamak için en baştan tekrar yeni yazılım yüklemek şart mı yoksa orjinal yazılımın üstüne PATCH leri uygulayabilirmiyiz? Saygılar.
yazılımların hepsi orjinal. eğer son çıkan 001 yazılımına geçtiysen patch yükleyemezsin senin yazılımın ne? hangi yazılımı kullanıyorsan o yazılıma uygun patchleri anlatılanlar gibi uygularsan direk çalışır. şuanda en çok kullanılan 2 yazılım var 005 ve 031 senin yazılım hangisiyse bakıp uygun olan patchleri yükle, eğer son yazılım yüklüyse 005 veya 031 yazılımı yükle ondan sonra patch yükle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 23 Mayıs 2008; 14:54:28 >