Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W810i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W810i Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CrusaderZone

5 Temmuz 2008; 18:32:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

w810i için Sonunda bir şeyler buldum....

ama şöyle bir durum var r4ea031 li versiyon için sadece bir tane masterpatch uyulu patch yazılmış ama 005 li versiyon için daha çok var...

az sonra 005 li versiyon için gereken dosyaları paylaşacağım
ama denemedim 005 versiyonlu w810i kullanıcıları varsa yarın paylaşacağım olayı denesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 5 Temmuz 2008; 18:43:10 >

p990i az çok+ w200i + k310i+ w300i + K750 + w810i Beyaz Renk CID:49 ProModded by
Lathander Centurion Crusader

Yakında Yukarda W902 de yazacak!...b]
CrusaderZone

5 Temmuz 2008; 19:43:00 

Arkadaşlar 031 li versiyon için gerekeni yaptım
Ondan sonra telefon açıldığı gibi reset atmaya başladı
patchleri kaldırdığım halde aynı sorun devam ediyor....

Yani telefonu bozdum
Main atacağım....

BU yüzden 005 li versiyon için dosyaları paylaşmayı düşünmüyorum ama illaki yapmak isteyen varsa paylaşabilirim....
aynı sorun olayın döndüğü forumda biri tarafından da aktarılmıştı...

doğruymuş...
Ve çözemediler daha
k750 w700 ve w800i için düpdüzgün çalışan sistem w810i yi bozdu....

Neden olduğunu bilmiyoru GFX pathi ile çakışmış olabilir telefon şu an bozuk durumda
bilginize...

p990i az çok+ w200i + k310i+ w300i + K750 + w810i Beyaz Renk CID:49 ProModded by

Phileo Sophia

5 Temmuz 2008; 20:11:52 

quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

Arkadaşlar 031 li versiyon için gerekeni yaptım
Ondan sonra telefon açıldığı gibi reset atmaya başladı
patchleri kaldırdığım halde aynı sorun devam ediyor....

Yani telefonu bozdum
Main atacağım....

BU yüzden 005 li versiyon için dosyaları paylaşmayı düşünmüyorum ama illaki yapmak isteyen varsa paylaşabilirim....
aynı sorun olayın döndüğü forumda biri tarafından da aktarılmıştı...

doğruymuş...
Ve çözemediler daha
k750 w700 ve w800i için düpdüzgün çalışan sistem w810i yi bozdu....

Neden olduğunu bilmiyoru GFX pathi ile çakışmış olabilir telefon şu an bozuk durumda
bilginize...

baya aşama katetmişsin. artık patchler master patch olarak çıkmaya başlar iyi oldu bu olay. aksaklıklar zamanla düzelir galiba. telefon hiçmi açılmıyor komple yazılım at veya gdfs yedeğini yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 5 Temmuz 2008; 20:13:08 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
CrusaderZone

5 Temmuz 2008; 22:38:44 

Telefonu yeni düzeltebildim saatlerdir uğraşıyorum...

Ne yazık ki hiç adım atılmamış bir alana böyle direk dalınca sorun yaşayaibliyoruz ki kaç defa yaşadık...

BUrda benim anlamadığım olay daha önce işe yarayan mega patchimin şimdi sorun çıkarması oldu
zira 70 küsür patchi teker teker yüklemek zorunda kaldım... Ama her işte bir hayır varmış gayet stabil çalışıyor...

Önceki sefer 2 patch çakıştığı için go_music (telefonun solundaki şarkı başlatma tuşu) işe yaramaz olmuştu ve telefon sanki biraz ağırlaşmıştı...

Şimdi gayet stabil oldu...

Read Flash ile FLash yedeğini alacağım...
Teşekkür ederim bu arada....

Şimdi gelişmeler şunlar:

k750, w700i, ve w800i için bir sürü master patch uyumlu patch çıkmış ve gayet sorunsuz çalışıyormuş millet gayet memnun yeni patch isteyip duruyor....
yalnız w810i 005 li versiyon için master, AIP ve refresher patchleri 15 gün felan önce eklenmiş deneyen yok
r4ea031 li versiyon için ise bu andığım patchler daha 10 gün felan önce çıkmış
çıktığı gibi biri denemeye kalkmış ve onda da sorıun vermiş...
Sanırım deneyen 2. kişi ben oldum.
Belki benden vermez diyip daldım aynı sorunu bende de verdi... Patchleri sildiğim halde işe yaramadı...

BU patchler elninde sonunda düzgün çalışır hale gelecektir o zaman artık konudan haberimiz olduğu için yapabiliriz...

Aslında güzel patchler çıkmış
örneğin event control patchi
Telefona saat saat görev verebiliyorsn
şu saatte walkmani aç (ki bir tür alarm niyetine geçebilir)
şu saatte telefonu kapat gibi görevler telefona atanabiliyor bu patch sayesinde...

005 li versiyon kullanmadığım için dosyaları denemedim
zaten deneyen de olmadı... denemek isteyen varsa gereken tüm dosyaları paylaşabilirim....

Bir AIP patchi var uygulanacak
bir master patch uygulanacak
bir java program var kurulacak
telefon belleği/other/patches/pjc gibi bir klasör oluşturulup oraya 2 dosya gönderilecek...

sonra master patch uyumlu diğer patchler de bu klasöre gönderilecek ve bu java program üzerinden bu dosyaları düzenleyip aktif/pasif yapabileceğiz...

Yalnız bu teknoloji yeni olduğu için sorunlu çıkarıyor..
w800i için bile (bu telefonla çok uğraşmışlar) şimdiye kadar 3 defa master patchi güncellemek ve düeltmek zorunda kalmışlar
w810i sürümleri için ise ilk defa yazıldı...

Sağlık olsun bi süre daha bekleyelim Nasıl olsa yaparız ama diğer telefonlarda sistem sorunsuz çalışıyor...

CrusaderZone

5 Temmuz 2008; 22:50:36 

bu arada şimdiye kadar hiiç gdfs edeği almamıştım
Telefon patchleri ile birlikte gayet stabil çalıştığı için GDFS alma niyetindeyim...

BU işlem patchleri de yedekler mi?

Sla_Hkn

5 Temmuz 2008; 23:38:12 

bazı kodlar var ilk sayfada onunla main alırsan patchlerinide yedeklersin.En sağlıklı GDFS tele ilk format atıldığında diyelim tele hiç bi şey yüklenmemişken alınan yedektir.Ayrıca GDFS yedeği kesin al

Sla_Hkn

6 Temmuz 2008; 0:04:27 

@CrusaderZone

verdiğin "tel hafızasını arttırma" siteye girdim.Evet sildiği bazı dosyalardan dolayı sms/wap çalışmıyor.Şimdi sen bunu denemiş biri olarak neleri silmemem gerektiğini yazabilirmisin?

Phileo Sophia

6 Temmuz 2008; 0:10:29 

quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

bu arada şimdiye kadar hiiç gdfs edeği almamıştım
Telefon patchleri ile birlikte gayet stabil çalıştığı için GDFS alma niyetindeyim...

BU işlem patchleri de yedekler mi?

patchleri yedeklediğini bilmiyorum . ben yazılım attığım ilk halinde aldım. denemek lazım.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Symbian9.1

6 Temmuz 2008; 0:41:54 

Cid: 49 R4DB005 yazılım sürümünü yükledim, sonra sırayla

Acoustic Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi,
CamDriver Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi,
Flash Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi,
KULAKLIKTAN RADYO VE WALKMAN KONTROL_w810_r4db005,
Mp3 Ve Video Dosyalarını Hızlı Sardırma Patchi,
Radyoyu Kulaklıksız Çalıştırma Patchi,
Sim Kartsız Cihazın Tüm İşlemlerini Çalıştırma Patchi,
Videoları Mp4 Formatında Çekme V3 Patchi,
Gelişmiş Dosya Yöneticisi patchi

Bu patchleri patch collector programıyla mega patch halinde tek patch'e dönüştürdüm, daha sonra patch'i telefona yükledim,
sonra telefonda diğer klasörüne cam, drv (apf), flash diye klasörleri açıp dosyaları ilgili yere kopyaladım, telefondan ayarlar/ kilitler /telefon kilidi/koruma/telefon koruması bölümünden bölümünden rusça yazılı bölümü işaretledim, telefonu kapatıp açtım, bütün herşey doğru bir şekilde oldu,
Yalnız kamerayı açtığımda siyah bir ekran gözüküyor, kamera açılmadan hemen kendi kendine kapatılıyor, yani kamerayı kullanamıyorum,
Ama Telefon Belleği/Diğer/cam klasörünün içine gerekli dosyayı attım, boş değil, neden böyle bir sorun olmuş olabilir,
Şunu da belirteyim, CamDriver Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi bu patchi yaparken klasörün içinde 2 patch vardı, ilk patch Videoları Mp4 Formatında Çekme V1 Patch'iydi ben yukarda bunun yerine Videoları Mp4 Formatında Çekme V3 Patchini yaptığım için ilk patchi yapmadım bundan olmuş olabilir mi?

Videoları .mp4 formatında çekme adı altında 3 tane patch var, ben bunlardan v3'ü yaptım, yoksa v1, v2, v3 birlikte mi yapılması gerekiyordu? ben çakışma olmasın diye v1'in yerine sadece v3'ü yaptım, Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

Phileo Sophia

6 Temmuz 2008; 0:51:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Symbian9.1

Cid: 49 R4DB005 yazılım sürümünü yükledim, sonra sırayla

Acoustic Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi,
CamDriver Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi,
Flash Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi,
KULAKLIKTAN RADYO VE WALKMAN KONTROL_w810_r4db005,
Mp3 Ve Video Dosyalarını Hızlı Sardırma Patchi,
Radyoyu Kulaklıksız Çalıştırma Patchi,
Sim Kartsız Cihazın Tüm İşlemlerini Çalıştırma Patchi,
Videoları Mp4 Formatında Çekme V3 Patchi,
Gelişmiş Dosya Yöneticisi patchi

Bu patchleri patch collector programıyla mega patch halinde tek patch'e dönüştürdüm, daha sonra patch'i telefona yükledim,
sonra telefonda diğer klasörüne cam, drv (apf), flash diye klasörleri açıp dosyaları ilgili yere kopyaladım, telefondan ayarlar/ kilitler /telefon kilidi/koruma/telefon koruması bölümünden bölümünden rusça yazılı bölümü işaretledim, telefonu kapatıp açtım, bütün herşey doğru bir şekilde oldu,
Yalnız kamerayı açtığımda siyah bir ekran gözüküyor, kamera açılmadan hemen kendi kendine kapatılıyor, yani kamerayı kullanamıyorum,
Ama Telefon Belleği/Diğer/cam klasörünün içine gerekli dosyayı attım, boş değil, neden böyle bir sorun olmuş olabilir,
Şunu da belirteyim, CamDriver Klasörünü Diğer Klasörüne Taşıma Patchi bu patchi yaparken klasörün içinde 2 patch vardı, ilk patch Videoları Mp4 Formatında Çekme V1 Patch'iydi ben yukarda bunun yerine Videoları Mp4 Formatında Çekme V3 Patchini yaptığım için ilk patchi yapmadım bundan olmuş olabilir mi?

Videoları .mp4 formatında çekme adı altında 3 tane patch var, ben bunlardan v3'ü yaptım, yoksa v1, v2, v3 birlikte mi yapılması gerekiyordu? ben çakışma olmasın diye v1'in yerine sadece v3'ü yaptım, Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

videoları mp4 yapma patchi altındaki 3 tanesinden sadece 1 ini yapacaktın sorun ondan kaynaklanmıyor. sen şimdi cam driver klasörünü diğer klasörüne taşıma patcini kaldır telefonu aç kamera çalışıyormu bir bak.

5kursun

7 Temmuz 2008; 10:41:07 

Bu arada ilk sayfadaki karikatürü degistirmişin buda güzel

Dh 2006 Üyeleri
Symbian9.1

7 Temmuz 2008; 12:27:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

videoları mp4 yapma patchi altındaki 3 tanesinden sadece 1 ini yapacaktın sorun ondan kaynaklanmıyor. sen şimdi cam driver klasörünü diğer klasörüne taşıma patcini kaldır telefonu aç kamera çalışıyormu bir bak.

Ne yaptıysam düzeltemedim, şimdi yeniden versiyon FW yükledim düzeldi, 05'li sürümdeydim, 031'li sürümü yükledim bu sefer.

Bir de bu telefonu servise verirken nasıl vermeliyim, patchsiz olarak sadece yeni versiyon FW yükleyerek versem yeter mi?

İnternetten Sony Ericsson'un kendi yazılım yükleme programıyla versiyon yüklesem bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbian9.1 -- 7 Temmuz 2008; 12:27:18 >

Phileo Sophia