s40 oyunlarını çalıştırıyorsa benzeri programları da çalıştırır. Office dokumanlarını düzenlemek için java program vardı bu program x800 de çalışır mı? Birde dokunmatik ekran durumundan bahsetmişsin. Bu durumda çalışsa bile kullanamama durumu söz konusu sanırım.
dokunmatik ekranlı telefonlara göre hazırlanmış JAVA programlarında bir sorun yaşanacağını sanmıyorum yani asıl önemli olan programın dokunmatik ekranlı telefonlara göre hazırlanmış olmasıdir apple iphone ve siemens x800 gibi dokunmatik ekranlı telefonların sayısı arttıkça bu tür programlarda artacaktır... şu an bu dokunmatik ekranlı telefon devrinin başlarında sayılırız...elbette başlarda uygun program bulmakta zorlanacağız
Selam Arkadaşlar. Bende Bu TElefonu Almayı Düşünüyorum. Yazdıklarınızı Okudum ve Çoğunuzun Olumlu Tepkiler Verdiğini gördüm. Olumsuz Şeyler Gören Arkadaşlar Varsa Bİlirtirlerse Sevinirim. Çünkü Yakın zamanda Alıcam telefonu...
Arkadaşlar Birde Bu Telefonlar Telefon Numarası Yazarken Tuşlu Telefon Gibi Hızlı Cevap Veriyormu Telefon Onu Merak Ettim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underflame -- 12 Ekim 2008; 18:39:57 >
Ekranın tepkisi yeterince hızlı, normal tuşa basarmış gibi kullanabiliyorsun. Bu modelin belki de en olumsuz yanı kulaklığı, onun dışında Wi-Fi olmaması gibi internet kullanımı yönünden zayıf kalması da ayrı bir durum ama bu tür bir telefon isteyeni zaten iPhone'dan başkası kesmez.
Arkadaşlar az önce inceledim teknosa da. Kendi hafızasındaki zil sesini çaldırdım fakat aletin dışarıya hoparlöründen verdiği ses tam bir rezalet ve yedi kademe. Acaba başka yüklenen mp3 sesini merak ediyorum eğer hepsi o tonda çalıyorsa ses olayı çok kötü olmuş diyebilirim ne yazıkki
Office dokumanlarında değişiklik yapmak için diğer telefonlarda quickoffice programı kullanılabiliyordu. Telefona sahip arkadaşlar quickoffice yükleyip düzgün çalışıp çalışmadığı konusunda bilgi verebilirler mi?
Ayrıca philips resmi sitesinde email boyutunun max. 100K olduğunu yazmış. Gmail gibi web tabanlı bir mail servisinde maile dosya ekleyerek boyut problemini çözebiliyor muyuz?
dostum hızlı cevap için teşekkürler. wifi olmasa da gmail ile mail yönetimini sağlayabiliriz demekki. Office konusunda ise bana görüntülemekten ziyade değiştirebilmek gerekli. Gelen dosyayı gmailden alacağım, üzerinde ufak değişiklikler yapıp tekrar mail ile göndermek istiyorum. Bunun için quickoffice veya officemobile yazılımları var ama biri symbianda diğeri winmobile da çalışıyor. Verdiğim linkteki program x800 de düzgün kullanılabiliyorsa istediğim yapılıyor demektir.
Eğer bunu yapabilirsem notebook, PDA, mp3-4 player gibi tüm aletleri bir kenara koyup sadece x800 ile gerekli işlevselliği edinebilirim.
beyler, 5mpli se k850yi satıp telefon alıcam bunun bekleme süresi hoşuma gitti.. kulaklık müzik çalar performansı dokunmatik ekran durumları nasıl varmı bir sıkıntı
beyler, 5mpli se k850yi satıp telefon alıcam bunun bekleme süresi hoşuma gitti.. kulaklık müzik çalar performansı dokunmatik ekran durumları nasıl varmı bir sıkıntı
dostum hızlı cevap için teşekkürler. wifi olmasa da gmail ile mail yönetimini sağlayabiliriz demekki. Office konusunda ise bana görüntülemekten ziyade değiştirebilmek gerekli. Gelen dosyayı gmailden alacağım, üzerinde ufak değişiklikler yapıp tekrar mail ile göndermek istiyorum. Bunun için quickoffice veya officemobile yazılımları var ama biri symbianda diğeri winmobile da çalışıyor. Verdiğim linkteki program x800 de düzgün kullanılabiliyorsa istediğim yapılıyor demektir.
Eğer bunu yapabilirsem notebook, PDA, mp3-4 player gibi tüm aletleri bir kenara koyup sadece x800 ile gerekli işlevselliği edinebilirim.
telefondaki program sadece ofis dökümanlarını görüntülüyor...değişiklik yapamıyorsun bulacağın başka bir java programı eğer ekranı dokunmatik telefonlarda çalışıyorsa kullanabilirsin
Selam Arkadaşlar. Bende Bu TElefonu Almayı Düşünüyorum. Yazdıklarınızı Okudum ve Çoğunuzun Olumlu Tepkiler Verdiğini gördüm. Olumsuz Şeyler Gören Arkadaşlar Varsa Bİlirtirlerse Sevinirim. Çünkü Yakın zamanda Alıcam telefonu...
Arkadaşlar Birde Bu Telefonlar Telefon Numarası Yazarken Tuşlu Telefon Gibi Hızlı Cevap Veriyormu Telefon Onu Merak Ettim?
bu fiyata daha iyi özelliklerde bir telefon bulursan al arkadaşım
biz en iyi telefon demiyoruz....ama özelliklerine göre fiyat/performansı en iyi telefon...bunu karıştırmamak lazım
telefon her yönü ile çok hızlı bir telefon...kesinlikle - menüler çok hızlı çalışıyor - dokunmatik olarak telefon çevirmek çok zahmetsiz ve hızlı (dolma parmaklı arkadaşlar bile rahat kullanır ) - yine kimse bahsetmemiş ama ben bahsedeyim...içindeki microSD bellek kartına yazma ve okuma hızı da acaip yüksek belki bilen bilir nokia ve samsunglarda en üst modellerde bile bu kadar hızlı şekilde microsd ye yazan ve okuyan telefon bulmak çok zor
bence kullanım konusunda hız olarak çok çok iyi bir telefon.....kısaca piyasadaki EN HIZLI TELFONLARDAN BİRİ buna kesinlikle emin olabilirsin
çok çok daha önemlisi ekranı dokunmatik olupta kalem gerektirmeden sadece parmaklarla çok rahat kullanılabilecek telefonlardan biridir...bu çok daha önemli aslında....bunuda unutmayın
daha fazla ve belki daha iyi özellikleri olan iphone veya başkası olabilir ama unutmayın onların fiyatı bunun en az 3-4 misli..
telefonu normal kulaklıkla kullanmak için aparat arıyordum. gittigidiyorda mini usbden 3,5mmyle 2 tane mini usbye çeviren bi aparat buldum keşke mini usbler olmasaydı biraz büyük duruyor ve fiyat yüksek. Diğer modeller 5-10 ytl iken bu 34,90 http://urun.gittigidiyor.com/Htc-11-pin-3-in-1-mini-usb-3-5-mm-Audio-Convert_W0QQidZZ12895917#kargo türkiyede sadece 3,5mmye çeviren aparattan bulan var mı