Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
adsl kapatmak istiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> adsl kapatmak istiyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zonta

7 Mayıs 2008; 12:47:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar evimdeki adsl bağlantımı kapatmak istiyorum nerden kapattıra bilirim ?

ayrıca kapatma işlemi yaptıktan sonra tekrar adsl başvuru yapabilirmiyim (tekrar başvuru işlemini modem verdikleri için alcam çünkü şuanki modemim bozuldu. bu şekilde karlı olcağımı düşünüyorum :). )

Galathil

7 Mayıs 2008; 12:59:56 

saç sakal uzatıp turktelekoma git iptal ettir.ordan bi berbere git saçı sakalı kestir tekrar gir ben adsl kayıt olmak istiyorum de :)

internette sitelerinde varsa bile pek geçerli bi seçenek değildir.yakınındaki tt ye gidip yapman daha mantıklı kayıt ıda kaldırmayıda

zonta

7 Mayıs 2008; 17:50:17 

o kadar kolay soru sordum diye düşündümde
bir cevap alamadım daha doğrusu arkadaşım ne demek istediğini anlayamadım :S

ilker.d

7 Mayıs 2008; 19:31:49 

Sanırım adsl hattını kapattırıp aynı numaraya yeni adsl aboneliği alanlar kampanyadan faydalanamıyor.

Sempron64 2800+ 1600MHz (200 FSB) @ 2200MHz (275 FSB) 1.4V ||| Gigabyte K8N51GMF-RH GF6100
1024 + 512 MB DDR400 Twinmos ||| 17" Philips 107S66 Flat ||| 256 MB Sparkle 8600GT
200 GB Western Digital SATA HDD | LG GSA H55N DVD-RW
FlyVideo '98 TV+FM | Onixon DSL100U | Genius LuxeMate | A4Tech SWOP3
Altec Lansing BXR 1121
--SIEMENS SX1-- | Canon IXUS 70
Eski kullanıcı adım - delakitir | Alışveriş Yaptıklarım
Okifi

7 Mayıs 2008; 21:05:06 

Vayyy uyanıklık he.
Kardeşim önce hiçbir promosyonlardan faydalanmamışsan bilki bedava olarak dağıtılan ve bedava olmayan modem kampanyasından sende faydalanabilirsin.Hem adsl numaranı hemde telefon numaranı kapat ve bir hafta sonra tekrar müreceet et.Tanıdığın varsa eski numaranıda alırsın.
,

quote:

Orjinalden alıntı: zonta

arkadaşlar evimdeki adsl bağlantımı kapatmak istiyorum nerden kapattıra bilirim ?

ayrıca kapatma işlemi yaptıktan sonra tekrar adsl başvuru yapabilirmiyim (tekrar başvuru işlemini modem verdikleri için alcam çünkü şuanki modemim bozuldu. bu şekilde karlı olcağımı düşünüyorum :). )

¤ OPEL VECTRA CD - 2000 CC ¤

ATİKER SIRALI LPG SİSTEMİ

¤¤¤NİCE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜZERİNDE ELBİSELERİ YOK¤¤¤

¤¤¤NİCE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇLERİNDE İNSAN YOK¤¤¤
zonta

8 Mayıs 2008; 15:29:24 

fikrileriniz için teşekkür ederim

Labirent

11 Mayıs 2008; 16:42:22 

1 yıldan fazla ttnete aboneydim.İpte asılı çamaşır kampanyası başlattılar (çamaşırların üstünde aylık 15 ytl adsl ücreti falan yazıyordu) hemen gittim ttnet ofisine ve senin dediğini dedim.Adam güldü.Olur mu öyle şey? dedi.Olmaz değil mi? dedim.Olmaz tabii dedi.TTnet salak mı? dedi.Salak değil,değil mi? dedim.Değil tabii dedi.Peki ben sizin bu kampanyanızdan 1.5 yıl önceden size abone olmuşum.Bana diyorsunuz ki size %12 indirim var (1 yıllık adsl ücreti üzerinden %12!!!) ve adamın biri daha yeni abone olmaya kalkıyor,ona yağlı ballı ekmek,bana gelince kuru ekmek öyle mi? Peki sizce ben salak mıyım? dedim.Bilmem dedi.Peki sizden aboneliğimi iptal ettirip smile adsl ye geçsem,onlar da sizin sağladığınız indirimi veriyorlar,o zaman ne diyeceksiniz?,hem onlar sizin istediğiniz şartı da istemiyorlar dedim.Bilemem kardeşim dedi.Gittim smile adsl den abone oldum 4 ay önce.4 aydır 15 ytl veriyorum,2 ay daha verecem.sonra aylık 29 ytl.

smile adsl şimdi bir parça fiyat yükseltti ama ttnet'e karşı bende oluşan kronik allerji yüzünden aydın doğan'a razım oldum.Aslına bakarsanız smile ile hiçbir konuda şu ana kadar bir sorun yaşamadım.Tavsiye de ediyorum.TTneti 8 küsur milyar dolar karşılığında satın alan ne idüğü belli olmayan kişiler,bir yayın organında yer alan "ttnete mahkum değilsiniz" başlıklı yazıdan dolayı bu yazıyı kaleme alan kişiyi mahkemeye vermişler.Hem de sırf bu başlık yüzünden.Yani onlara mahkummuşuz...

Umarım bir gün tekel kırılır ve o zaman görür herkes ttnet denen oligarşik yapının abone sayısını...

http://www.smileadsl.com/Paketler.aspx

Clarkson
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Mayıs 2008; 23:31:37 

adls li kapattıktan sonra tekrar tabi basvuru yapabilirsin......
dark_deeply

16 Mayıs 2008; 3:22:18 

eğer herhangi bir kampanyaya kayıtlı diilsen yapabilirsin :( bende yapcaktım ama benim ıkı yıllık sozlesmem war daha :(

konyaspor207

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 15:48:03 

ttnet den yapamassan smile den yaparsım oda hediye modem veriyor

sedef07

23 Mayıs 2008; 20:33:05 

Ben de ttnet adsl abonesiyim ve her ay 29ytl veriyorum. hiçbir sözleşmem filan da yok onlarla. Modem bile kendimin.

Smile ADSL ye geçip kar edeyim diye düşündüm ama hesaplayınca öyle ahım şahım da karlı olmuyor.
Şöyleki;

Diyelimki aynı şartlarda geçiş yapıcam. yani smileden 1024/256 4Gb limitli modemsiz internet alıcam.
smile adsl 1 defaya mahsus 29YTL nakil/bağlantı ücreti alıyor. 4 ay için 18.99YTL sonrasında 29YTL
4x10 = 40 ytl 4 aylık indirimden edilen kar simdi bundan 29ytl lik ekstra bağlantı masrafını düşelim
40-29 = 11 ytl. bu da şu demek 11 ytl karda olucam 4 ay sonunda. peki dezavantajı? 2 yıllık sözleşme var. ve bu süreden önce iptal edersem. benden 40 ytl yi alıcaklar. bu durumda da ben 29 ytl zararda olucam.

Kısacası 2 yıl internet kullancak isem 11ytl kar etme imkanım var bu geçiş sayesinde.

Bir de modemli bir pakete geçtiğimi düşünelim. böylesi durumda da 24 ay boyunca 1 veya 2 ytl ödenecek. yanei
normal modem için: 24x1 = 24ytl ödenecek
wireless modem için: 24x2 = 48ytl ödenecek.

Gelelim püf noktasına. Şayet 24 aydan önce aboneliği iptal edersek, hem ilk 4 aydaki internet ücreti indirimini (4x10=40ytl) geri alacaklar. hemde indirimli fiyattan verdikleri modemin gerçek fiyat ile aradaki farkını geri alacaklar; ki verdikleri modemin gerçek fiyatı konusunda herhangi bir bilgi yok sitede.

Karışık biraz ama. dikkatli incelemekte fayda var. Şimdi geçsem mi geçmesemmi diyorum :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedef07 -- 23 Mayıs 2008; 22:33:46 >

gkntr

23 Mayıs 2008; 22:17:16 

Evet çok güzel açıklamışsın bende nefret ettim bu ttnetten 1.5 yıl kadar kullanıyorum o zaman 2 ay beleş kampanyasından yararlanmıştım şimdi kapatmam için 60 ytl ek ücret istiyorlar. Benim anlamadığım yeni üyelere indirim olurken bize neden olmuyor salakmı zannediyolar bizi göz göre göre soyuyolar ve hiç bi kurum/kuruluş birşey yapamıyo ya aklım almıyo

ASİL01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Haziran 2008; 21:52:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Clarkson

adls li kapattıktan sonra tekrar tabi basvuru yapabilirsin......

sonra bağlantı içinde 70 lira veriyosun

İzmir Karşıyaka E.M.L
Msn: hi-fi_asil@hotmail.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> adsl kapatmak istiyorum Sayfa: [1]
Buraya git: