Dizüsüt bilgisayar dünyasının lider oyuncularından biri olan Dell, tasarımları ile dikkat çeken ve farklılık arayan kullanıcılara yönelik olarak hazırlanan yeni dizüstü bilgisayarlarını duyurdu. Firmanın en büyük rakibi HP'nin bu yönde attığı hamlelere yanıt olarak hazırladığı da belirtilen yeni modellerin tasarımları Mike Ming tarafından yapılmış. Special Art Edition Inspiron 1525 adı altında iki farklı model hazırlayan Dell'in yeni çözümleri 699$'dan başlayan fiyatlar ile kullanıcıların beğenisine sunuyor. Intel alt yapısını kullanan ve Core 2 Duo serisi mobil işlemcileri kullanan yeni dizüstü bilgisayarlar 160GB kapasiteli sabit disk, 15.4" boyutunda ekran ve 3GB'a kadar arttırılabilir sistem belleği ile geliyorlar.
Birbirine benzeyen notebook lardan sonra beyaz renkli olanlari ferahlik vermis bu simdi cikan bu tarz ise resmen modanin dogusunum simgesidir.
Harika olmus ve firmanin satislarini arttiracagi kesin cunku ayni ozeeliklerde olan dizustulerin guzelini secmek insan dogasi geregi olan bir tutum. 20 dolar pahali olsun ama yanimda gorenleri saskina ceviren bir alet tasiyayim raziyim. Yasasin Dell.
Athlon 64 X2 BE-2400+, Asus M3A-H/HDMI, 2x1 GB DDR2-800 , LG L226WTQ, Ati HD4850 512Mb, SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Hp Photosmart 7150, HP Scanjet 3500C, Microsoft Wireless Multimedia Set, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Standart soğutucu
DELL İNSPİRON 1520 ŞAHANE BİR BİLGİSAYARDIR.HEM VİSTA KURULU İKEN HEMDE YENİ WİNDOWS XP PRO TR KURULU İKEN ŞAHANE ÇALIŞIYOR.4 GÜN BOTUNCA HİÇ KAPATMADAN ÇALIŞTIRDIM.ISINMA DİYE BİR ŞEY GÖRMEDİM.TAVSİYE EDERİM.WİN XP PRO TR DRİVERLERİNİN HEPSİ VERECEĞİM ADRESTE VAR.TEK TIKLAMA İLE DELL İNSPİRON 1520 XP YÜKLENDİKTEN SONRA SÜRÜCÜLERİ TANITILIR.50 MB LIK BİR DRİVER PAKETİ VAR. ADRESİ AŞAĞIDADIR.