ok. Teşekkür ederim. Peki siz hangisini tavsiye edersiniz? Analog Tv kartına dijital anten + receiver mi, yoksa dijital tv kartı + çanak mı? Analog tv kartım hali hazırda var. Receiver + dijital çanak olursa daha sonra normal televizyonda da kullanılabilir diye düşünüyorum ama dijital tv kartı da internetten download yapıyor ve filmleri kaydedebiliyor...?
arkadaşım dijital bir tv kartı al özellikle 2.el 50 lira civarında... receiver falan uğraşırsan hep problem olur dosya da indiremezsin... analog tv kartı dediğini 15 liraya satıyorlar 2.elini... boşuna başını ağrıtma ve 2.el bir dijital tv kartı al derim
şu ürün nasıl dersin peki? bunu 45e satıyorlar. bi de kafama takılan, receiver istemeyen dijital tv kartlarını nasıl anlayacam? Sanırım bu ürün receiver istiyor. Sadece çanak bağlayığ dijital keyfi yaşatan bir kart olsa daha iyi olurdu aslında...?
AMACIN SADECE TV İZLEMEKSE TÜM DİJİTAL TV KARTLARINDAN KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE UZAK DUR.(CAPS AÇIK KALMIŞ) ....ama amacın şifreli yayınları izlemek, offline download yapmak ise ve bunları yaparken yazılımlarla boğuşmak sorun olmayacaksa (illet durumlarda bilgisayarı tekmelemiyeceksen) o zaman dijital tv kartı alabilirsin... bu arada dijital tv kartlarının kanal geçiş süreleri kötü ve kumanda mesafesi pek iyi değildir..yani arkana yaslanıp tv izlemek haram olabilir...yani amacını iyi belirle...
bu arada verdiğin link ve yaptığın yorumdan anladığım kadarıyla dijital tv kartlarından pek anlamıyorsun...o yüzden sana tavsiyem dijital tv kartından uzak dur....(niye bunu söylüyorum dersen ,tüm dijital tv kartları receivera gerek duymaz...zaten amaçları daha doğrusu analog ile dijital tv kartları arasındaki fak da budur.)lafımı yanlış anlamayın, iyi niyetimle uyarıyorum.
chipura nın sorusuna ek olarak receiverden çıkan kabloyu analog tv kartına bağlarsak monitörde elde edeceğimiz görüntü dijitalmi yoksa analogmudur?bu görüntüyü kaydetmek istersek formatı(mpeg1/2/4) ne olur ve nekadar yer kaplar?