Şimdi Ara

PTT KOLİ HİZMETİ..KARGOCULARI ZENGIN ETMEYELIM...BENCE SICAK (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
2
Favori
237.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk defa ptt kargoyu kullandım pazartesi. özel kargoyla ürünlerim istanbuldan amasya merzifona 1 gün de geldi bu zamana kadar. ptt kargoyla bu gün 3. günü geçti yok piyasada.yarın 4. günü bakalım gelcek mi. okadar işsiz insan var. biraz daha eleman alıp çok güzel bir hale gelebilir. tamam fiyat uygun güzel ama hizmet kalite . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi president05 -- 29 Nisan 2010; 2:11:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ıglesıas

    angel26 arkadasım ups mng ve yurtiçi kargo gibi şirketleri defalarca kullandım.ilk defa ptt yi kullandım.ve bana kargoda hasar olusursa sorumluluk bana ait diye kagıda imza attırdı.belki senin dediğin dogrudur.hani 1000 liralık cihazın basına bişey geldğinde 10 lira için bedeli geri iade etmezler.ama böyle yaparakta insanların içine bir şüphe düşürmeleri dogrumu.adam düşürecek minibüste tasıma esnasında hasar görecek tamamen tasıyıcının insafınamı kaldık yani.kargo görevlisinin morali bozuk canı sıkkın veya iş yogunluguyla özensiz davranışlarından ötürü meyadan gelen hasarlardan nasıl sorumlu tutulurum çok tuhaf bir durum.ozaman 100de yüz kargo güvenliği için ürün bedeli kadar kargo ücreti ödeyelim.birde son bişey daha netten gitti gidiyordan ve buna benzer sitelerden okadar alışveriş yapıyoruz bize neden kargoyu görevlinin yanında acın ürün hasarlıysa almayın tutanak tuttturun deniyor.ürün tamamen bizim sorumlulugumuzdaysa ne gerek var görevlinin yanında acmaya.hasarlıysa kaderimiz buymuş sorumlusu benim dememiz gerekmezmi



    Özel kargo şirketleride belge imzalatırıyor. Yurtiçi ile felan gönderi yaptığımda belge imzalamak zorunda kalıyordum..

    Bu arada 22 nisanda kargo gelecekti bana araya 23 nisan girmesine rağmen kargo taşınmaya devam edilmiş.. Arkadaşlarında dediği gibi eleman sayısı artırıldığında süper bir kargo firması olur ptt bence.




  • @«WhiSKy»
    Benim söylemek istediğimi anlamadınız sanırım.Bu şekilde oluşan sorunları gidin şikayet edin,adamların yaptıkları yanlarına kar kalmasın manasında yazdım.Eğer sizin gibi insanlar çıkarda haklarını ararsa elbet bunlar gerekli mercilerde görüşülür aksaklıkları düzeltmek için çözüm aranır.
  • 4 gündür paketim dağıtıcıda ve 4 gündür de apartmana postacı uğramıyor. Sadece benim paket değil hiçbir posta, ekstre vs gelmiyor eve.
    Bu nasıl bir çalışma mantığıdır anlamadım. 4 günde Hong kong'dan İstanbul'a gelen paket 4 gündür Konya'da ve dağıtıcıca ama hala elime ulaşamadı.
  • PTT her şehirde ve dağıtım istasyonlarında farklılık gösterir...

    pahalı ve kırılcak eşya ptt ile gitmez
    kaybolmaz riskine karşın değer konulmuş ibaresi koyunuz...

    Ptt özelleşmesine az kaldı.
    herşeye zam geldi birde PTT kargoya.
    artık KG artışı 1.5 TL
    şehirler arası 4 şehir içi 3TL oldu.
    1kg'a kadar kaba eşya ve kırılma riski olmayan eşyada ptt sorunsuz bence..
    şuana kadar 50 gönderim yaptım 3-4 tanesinde adres ve geç teslimat sorunu yaşadım...

    kapıda ödeme seçeneği ve çok büyük kutularda ptt karlı....
    biraz eski moda ama el kadar şeye 5-7 tl arası götüren kargolular yerine 4 tlye tüm ülke sınırları daha mantıklı.....

    kısace PTT-ye zam geldi özelleştirmesi var hizmet dğeişebilir..
  • şehir içi gönderim diğerleri 1 günde telim 7-8tl.
    ptt 3 tl 2 günde teslim yad 1 günde..
  • Walla ne diyim ptt mi asla. Çarşamba erken gelsin dedim evrakları kırşehirden ankaraya ptt ile gonderdim. yurtic kargo 6 dedi pahali deyince ptt ucuzdedi gittim neyse. ptt deki adamda yakına yakına aldı evragı ben aps ile kargo aynı zamandamı gider dedim adam mudurne ptt muhendislerine atacam tutacam derkenevet demisti. bende kargo poseti istedim verdim. 3 lira verdim. benim kargo ben ankaraya geldim daha kırsehirde torbada gorunuyor. evraklaramı yanayım giden kontorlerime mi yanayım aramadıgım yer kalmadı. Kargonun akibeti belli değil. Adamlar kendierine ceki duzen verecegine atıp duruyorlar.

    Bir daha asla ptt kargo yu kullanmam herhalde.
  • şimdiye kadar 30 yakın kargo gönderdim hiçbirinde bir sorun çıkmadı hepsini 3 tl den gönderdim 1 günde hatta 1 gününde altında gitti ığdır batman gibi illere 2 ila 4 günde gidiyor bilmiyorum ya ben çok şanslıyım yada sorun çıkanlar çok şansızlar
  • evet telefon falan açmıyorlar alıcıya, süs olsun diye yazılıyor sanki.
    bir de aman ha normal kargolar için 1 paketliyorsanız bunda 5 paketleyin,tecrübeyle sabittir.
  • merhaba konuyu böldüüm için özür dilerim ben daha once ne kargo gonderdım ne de aldım oyuzden netten bakcaktım kı bura cıktı karsıma ankaradan trabzona ufak tefek şeyler göndermeyı dusunuyorum (yurtta kalan arkadasıma ders notları,bikaç sandviç,terlik falan) ptt kargo ile.kaç gunde gider ve ne kadar tutar tahmınen ? bide ben mi kutuya koyup goturuyorum yoksa orda mı paketlıyolar daha once yapmadıım için bilmıyorum cvp verebilcek biri olursa cok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pupil

    merhaba konuyu böldüüm için özür dilerim ben daha once ne kargo gonderdım ne de aldım oyuzden netten bakcaktım kı bura cıktı karsıma ankaradan trabzona ufak tefek şeyler göndermeyı dusunuyorum (yurtta kalan arkadasıma ders notları,bikaç sandviç,terlik falan) ptt kargo ile.kaç gunde gider ve ne kadar tutar tahmınen ? bide ben mi kutuya koyup goturuyorum yoksa orda mı paketlıyolar daha once yapmadıım için bilmıyorum cvp verebilcek biri olursa cok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.



    sandviçi almazlar sanırım




  • ptt ye zam gelmis arkadaslar kapıdan ödemeli ürün göndeerdim eskiden 4 tl idi bugün 5,5 tl olmus özellerden ne farkı kalmıs acaba
  • sen kutuya koy.
  • teşekkür ederimm
  • kapıda ödemeli serviste

    +1 TL işlem ücreti
    +1.5 TL ptt çek hesabına yatırma (100tl altı..)
    + kargo ücreti....
  • kırılacak hıc bısey almıyolar ee ne anladım bu ısten parfum gondercem guzelce ambalajladım zarar gelmıcek sekılde kabul etmedıler
  • Bir konuda bilginize ihtiyacım var

    Kapıda ödeme ile kargo göndereceğim ürünün bedeli 200tl . Ürün bedeli posta çeki veya banka hesabına yatarken kesinti oluyormu?
    Masraflar karşı tarafa ait yollamak için üstüne kaç tl eklemem gerekiyor bunu hesaplamanın yöntemini biliyormusunz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 6 Mayıs 2010; 11:20:50 >
  • Ek Hizmet : UA bunun anlamı ne oluyor bide kargonun alıcı ödemeli gelip gelmediğini takip sitelerinden anlamak mümkün mü?
    ü
  • PTT kargo tanıtımını ucuz kargo ücretleri ile yaptı şimdi de para kazanma zamanı olduğunu düşünüyor
    bugün 6.5 tl ödedim kargoya diğerlerinden ne farkı kaldı?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.