mrb arkadaşlar şuan 5610 kullanıyorum daha önce n93 kullanmıştım fakat bi terslik yüzünden sattım , şimdi sıfırını bulsam sizce bu vakitten sonra n93 kullanılırmı?
Bence alınmaz çok gereksiz bir telefon ama tabii kullandım da diyorsun çok memnum kaldıysan yeni aldıkların onun yerini tutmadıysa al...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
tabiki kullanılır biraz kalın malın ama eğer senin hoşuna gidiyosa bence hiç bekleme al millet 3310 1100 kullanıyo n93 özellik olarakta tasarım olarakta bence mükemmel
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
tabiki kullanılır biraz kalın malın ama eğer senin hoşuna gidiyosa bence hiç bekleme al millet 3310 1100 kullanıyo n93 özellik olarakta tasarım olarakta bence mükemmel
Tamam da arkadaş zaten 5610 kullanıyormuş...
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Tabikide alınır n93 harika bir telefonb optik zoom hala 1-2 telefonda var zaten önceden kullanmıssınız ne kadar güzel bir telefon olduğunu biliyorsunuzdur
Daha farklı modeller de düşünebilirsin. Eğer bütçen elveriyorsa mesela Nokia N82.
∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
Tamam da arkadaş zaten 5610 kullanıyormuş...
evet ben 3310 1100 derken türk halkını kast ettim en azından benim yaşadığım yerde çoğu kişi düşük model kullanıyo
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
arkadaşlar çok saolun yanlız n93i de kullandım , ve hayatımda bu kadar yapmacık bi tel görmedim ve çok sorunlu. dediğiniz gibi eski tele dönmek yanlış olur şuanlık.