Giriş | |
|
|
|
27 Haziran 2008; 18:29:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ecay 2.el bölümünde herkese kendi ilanını kilitleyebilme hakkını vermenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca her büyük donanim forumunda olduğu gibi bölümlerin AMD/İntel, Nvidia/ATİ/S3/diğer,anakart bölümünde yine çipset üreticileri şeklinde bölünmesini öneriyorum.İnşallah dikkate alır değerlendirirsiniz. Öneriniz için teşekkürler gözden geçirilip uygun görülürse uygulanabilir
Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye... Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık...
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 18:31:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee Ben çok önceden nick değiştirmiştim ama şimdi hemde türkçe olması açısından tekrar nick değiştirebilir miyim ? lütfen şikayet sistemi üzerinden talebinizi yapın uygun görülürse değiştirilir
Sırtımda çıplak ıslak nefesin, Bi gidip bi geliyor Biz senlen yatmıyoruz ki Yaşamıyoruz da, hep yarışıyoruz Sen mi ben mi, önce kim ölümü öldürecek diye... Bu Sabah Yine Her Sabahki Gibi Sıkıldım İstanbul'da Moralim Bozuk Ceryan Kesik Hele Bir de Sen Yoksun ya Çok Yazık...
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 18:32:52
|
|
|
bence forumda din,siyaset konularının yanında karı kız konularıda yasaklanmalı.İpini koparan kız arkadaşım kaşar kız arkadaşım bilmem ne, kız arkadaşım LEZBİYEN (!) gibi saçma salak sapalak(from:Reha Muhtar ) konular açmaya başladı.
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 18:34:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix bence forumda din,siyaset konularının yanında karı kız konularıda yasaklanmalı.İpini koparan kız arkadaşım kaşar kız arkadaşım bilmem ne, kız arkadaşım LEZBİYEN (!) gibi saçma salak sapalak(from:Reha Muhtar ) konular açmaya başladı. çok abartılıları zaten siliyoruz.
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 18:37:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix bence forumda din,siyaset konularının yanında karı kız konularıda yasaklanmalı.İpini koparan kız arkadaşım kaşar kız arkadaşım bilmem ne, kız arkadaşım LEZBİYEN (!) gibi saçma salak sapalak(from:Reha Muhtar ) konular açmaya başladı. çok abartılıları zaten siliyoruz. Silmek caydırıcı olmasa gerek, cezai yaptırımlarda uygulanmalıdır diye düşünüyorum.Ayrıca sen yöneticimisin.
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 18:53:27
|
|
|
Hobi bölümüne "Ekonomi,Yatırım,İş Dünyası" diye kategori açılabilir mi?
|
|
27 Haziran 2008; 20:14:14
|
|
|
BİRDE BENDE 2 AYDIR YAZIYORUM.AMA HİÇ POST ARTMIYOR?
|
|
|
27 Haziran 2008; 20:22:57
|
|
|
Konu dışı gereksizler gibi bölümlerde post artmaz. Postun bi amacı yok zaten. Yüksek postu olanlara madalya vermiyorlar. Para falan yatırmıyorlar hesaplarına. Yoksa yatıyor mu? Ziya abiii.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 20:43:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ecay 2.el bölümünde herkese kendi ilanını kilitleyebilme hakkını vermenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca her büyük donanim forumunda olduğu gibi bölümlerin AMD/İntel, Nvidia/ATİ/S3/diğer,anakart bölümünde yine çipset üreticileri şeklinde bölünmesini öneriyorum.İnşallah dikkate alır değerlendirirsiniz. Öneriniz için teşekkürler gözden geçirilip uygun görülürse uygulanabilir Dikkate aldığınız için teşekkürler.
W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI SONY VAİO NS11S/S PM45 CHİPSET///Core 2 P5800///HYNİX 4GB DDRII 800MHZ///HITACHI 320GB///ATİ MOBİLİTY RADEON HD3430 256MB GDDR3///PIONEER DVDRW 8x///15.4' SONY X-BLACK
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 21:28:55
|
|
|
konu dışı bölümünde topik silme yetkisi, bu bölüme bakan yöneticinin elinden alınabilir mi acaba? çifte standart bir uygulama yapıyor. bence her silinen konu için bir listeleme yapıp, not alınmalı ve bir kurallar kitabı oluşturulmalı. kafası esen en azından topik silmez, gelen gideni de aratmaz.
|
|
|
27 Haziran 2008; 21:45:34
|
|
|
Kurallar belli zaten KONU DIŞI BÖLÜMÜ KURALLARI Aşağıda yazılı olan kuralları bölümü kullanan herkes kabul etmiş sayılmaktadır. 1) Yeni konu açmadan önce forumun Arama bölümünü kullanarak daha önce konunun açılıp açılmadığına bakınız. (Aynı konunun birden fazla açılmış olması durumunda ilk açılan kalacak, sonra açılan silinecek / kilitlenecektir.) 2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir. 3) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez) 4) Size bir üye küfür / hakaret ettiğinde, aynı şekilde cevap vermek yerine butonuna basarak şikâyet ediniz. Küfüre veya hakarete aynı tarzda cevap verilmesi durumunda, ilk kimin başlattığına bakılmaksızın olaya karışan tüm üyeler ceza alacaktır. 5) Bölüm kurallarına göre silinmesi gereken mesajları alıntı yapmayınız. Aksi takdirde mesajınız silinebilir. 6) Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir. 7) Açtığınız bir konunun neden silindiğini sormak için şikâyet et butonunu ( ) kullanınız. Bu işi yeni konu açarak yaptığınız takdirde cevap verilmeksizin konunuz silinecektir. 8) Ceza alan üyelerin başka bir kullanıcı hesabı alarak foruma yazmaya devam etmeleri yasaktır. Bu durumu tespit edilen üyelerin sonradan aldıkları kullanıcı hesapları kilitlenecek, asıl hesaplarının cezası ise uzayacaktır. Bu tutumlarını ısrarla sürdüren üyelerin ise asıl kullanıcı hesapları bir daha açılmamak üzere kilitlenecektir. (Yönetimin bu üyelerin sahte kullanıcı hesapları ile yazdıkları tüm mesajları silme hakkı saklıdır.) Bu konudaki sorularınızı forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak iletebilirsiniz. 9) Bölüm içinde dini ve siyasi içerikli konu açmak ve başka bir konuyu bu platforma çekmek yasaktır. Bu tür konular silinecek, sürekli benzer konularda boy gösteren üyelere gerekli görüldüğü taktirde ceza verilecektir. 10) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir. 11)Yöneticiler hakkındaki şikayetlerinizi, konu açarak ya da konulara mesaj atarak değil, şikayet mesajı yolunu kullanarak veya forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta yollayarak yapınız. Aksi halde bu tür şikayet içeren mesajlarınız ve konularınız silinecektir. 12) Burada yazmayan fakat Forum Genel Kurallarına aykırı olan tüm kurallar ve yaptırımlar bu bölüm için de geçerlidir. 13) Forumumuzdaki hak kısıtlamaları yöneticiler tarafından değiştirilebilmektedir. Bu yüzden bu yönde maddeler ilerde bu anlaşmaya eklenebilir ve kullanıcı bu maddeleri kabul etmiş sayılır. Önüne gelen konu silemez zaten.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 22:01:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix bence forumda din,siyaset konularının yanında karı kız konularıda yasaklanmalı.İpini koparan kız arkadaşım kaşar kız arkadaşım bilmem ne, kız arkadaşım LEZBİYEN (!) gibi saçma salak sapalak(from:Reha Muhtar ) konular açmaya başladı. çok abartılıları zaten siliyoruz. Silmek caydırıcı olmasa gerek, cezai yaptırımlarda uygulanmalıdır diye düşünüyorum.Ayrıca sen yöneticimisin. Gerektiginde ceza ve uyarı puanıda veriliyor
|
|
|
|
|
27 Haziran 2008; 22:01:53
|
| | | |