Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Hayalét

30 Mayıs 2008; 16:40:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İmza değiştirirken böyle hata veriyor.Nerdesiniz yöneticiler grevmi yapıyorsunuz ne

Joke®™

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Mayıs 2008; 16:46:19 

sevgili dh yöneticileri bir arkadaşımın banının açılması için talepte bulunacaktım erozbey90 adlı arkadaşım üniden giriş yapıyor başka biri onun hesabından dhye konu açmış ve youtube videosu yayınlamış(satanist videosu ) banının açılmasını taleb ediyorum iyi günler

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun
krm-iks

30 Mayıs 2008; 20:27:03 

Sayın yöneticiler son zamanlarda bu sahte üyelik alıp saçma sapan gereksiz, forumun kalitesini düşürecek şekilde konu açmak adeta adet haline geldi.

Bunun bir önleme yolu olmalı, mesela belirli bir mesaj sayısı olanlara konu açtma izni verilmeli.

fbilker1907

30 Mayıs 2008; 21:31:30 

bazı modlar şikayetimi buraya ve mail adresine yazmamı söylemişlerde dün yazdım mailde attım halen bi cevap beklemekteyim ?

YalnızEnes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 22:58:34 

mod başvurusunu kime ve nasıl bir şekilde yapacaz?

Ergenekon yurdun adı,Börteçine Kurdun adı.

SIRLI

31 Mayıs 2008; 2:15:21 

Eğer dikkate alınırsa bir önerim olacak...
- Forumun kirlenmemesi açısından konu açma hakkının belli mesaj sayısına ulaşmış kişilere verilmesi
- Foruma üyelik aşamasında, belli mesaj sayısını aşmış kişilerden referans istenmesi

Bazı yöneticiler mesaj sayısının çok da önemli olmadığını düşünüyor olabilir. Ancak Fake bir adres açıp uydurma, yasak konular açan, fake hesap açıp hakaret eden kişilere karşı söylediğim önerilerin işe yarayacağını düşünmekteyim.
Olumlu veya olumsuz önerilerim cevaplanabilirse sevinirim. Teşekkürler...

MSI M670: AMD64 Athlon x2 1.7 Ghz, Geforce 6100, 2 gb Ram, 250 gb HDD
Sanyo Xacti E6
Eski nick: colleger26
Reasonable

31 Mayıs 2008; 10:45:38 

Bencede böyle olmalı artık.Çünkü bu forum gittikçe tanınan bir forum haline geliyor.Ama küçük üyeler sayesinde ilkokul forumlarına dönüyor.Donanımhaberde kız konularından, kıyaslama konularından vsvs. bıktık artık.

// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//
ecay

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 11:19:27 

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Konuyu 11gündür yönetici uğramıyor, garip..

http://forum.donanimhaber.com/m_23584219/mpage_1/key_//tm.htm#23585747

Tepkinizi gösterin o zaman

W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI

P5KSE///e6750@3.4@rated FSB 1700///MUSHKİN Enhanced High Performance 2x1gb Dual DDR2 1066 5-5-5-15@2.1V///MSI HD4850(700/2000)///Seagate 500gb 32mb///Dexonic+Tagan 480W PSU+5 adet kasa fanı///NEC DVDRW///Microsoft Multimedia Black Value Pack 13 Ekime kadar yokum
muhacir

31 Mayıs 2008; 11:20:51 

quote:

Orjinalden alıntı: ugursanda

benim mesaj sayım artmıyor mesaj atmama rağmen.ilgililere duyurulur...!!!!!!!!!

Bazı bölümlerde ( Konu dışı, gereksizler ) mesaj sayın artmaz

Athlon X2 3800+@2330mhz günlük, 2*A-data Viesta ddr500+2*Twinmos Twister ddr466@2-3-3-5, Epox 9nda3j, Sapphire HD2600xt agp, Creative Sound Blaster live!, AverMedia A700(DVB-S), Seagate 400gb ide, Samsung 160gb sata, Western Digital 80gb sata, Seagate 160gb sata, 15 in 1 Card Reader, Feel Hurricane 460watt, LG 20x Dvd-rw Philips 16x Dvd-rw, Samsung SyncMaster 932N+ 19", Creative SBS 2.1 370
WISHNE

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 14:46:00 

quote:

Orjinalden alıntı: mekanik1

Bundan 2 hafta önce mailim çalındı maili,min şifresini degiştiriyim derken nick den ve rütbelerden de oldum eskinikim cezve06 idi yeniden üye olmak istiyoru rütbelerimi geri alabilirmiyim

en son 30 mayısta giriş yapmışsınız.. eğer sorun çözüldüyse mekanik1 hesabınızı kapatalım..yok değilse cezve için geçerli bir mail adresini pm le bildirin aktivasyon maili gönderelim

quote:

Orjinalden alıntı: cancannazlican

dijitalfotograf bolumunde kocaeli bulusmasi diye bir konu acmistim. o konum gereksizlere tasinmis. icinde hicbir sey yokken kural disi. 4-5 arkadas bulusmayi kabul etmis guzel guzel gidiyorduk.
sonra bir tane daha actim bu sefer konu silinmis. bende baya kizdim n'oluyoruz gibisinden.
dedim ama bi hatamiz vardir muhakkak. anlayis gosterdim dusununce. simdi sizden rica ediyorum hatam ney.
cunku o bolumde istanbul bulusmasi ust konu iken biz anadolu kenti olarak ilk konumuz gereksizlere ikinci konumuz copluge gonderiliyor anadolu sehirlerini engelliyemiezsiniz

Kolay gelsin iyi gunler

eğer bu buluşma konusunu fotoğraf yada bir başka bölüme açarsanız kaldırılır..
konu dışına açmanız gerekir bu tür konuları..
belli bir katılımcı sayısı olduktan sonra yönetime bildirirseniz bir süreliğine üst konu yapılır buluşma konunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Merhaba,

Bir önerim olacak ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum.
SS'de görüldüğü gibi ana konu başlıklarının yanında eksi işareti var.
Bunu işlevsel hale getirsek nasıl olur? Nasıl yani işlevsel derseniz;

Yani eksiye bastığımızda artı konumuna geçsin o konunun alt başlıkları görünmesin.
Biz de ilgi alanımızdaki konulara daha çabuk ulaşırız.
Konu dışı'na inmek, tekrar yukarı çıkmak faremin topunu eskitti neredeyse.

Umarım önerim yeterince anlaşılır olmuştur.
Saygılar...

arkadaşım o zaman sadece bölüm başlıkları görünür ama mesaj atmak için gene alt bölüme ihtiyacınız olacak.
ayrıca çok işlevsel olmayacaktır dediğiniz forum açısından

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Dün böyle bir şikayette bulundum,
http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=189311

Şikayet cevaplanmış ve kapanmış gözüküyor, acaba ben mi yanlış biliyorum forumda bu tip paylaşımlar yasak değil mi ? Oyun bölümünde bu tip şeylere çok dikkat edilirken bu konuda aylardır aynı tip crack paylaşımı yapılıyor.İstisna mı acaba bu konu ?

mesajlar konuda temizlenmiştir.ama genede konunun detayı için bölümle yetkili arkadaşlara bildireceğim

MSN : wishne@passport.com
wishne.com.tr
WISHNE

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 14:46:52 

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Bir ceza alıyoruz sebebini bile bilmiyortuz ıuyarı felan olmadan direkt 1 hafta ban...ve şu anda neden ceza aldığımı göremiyorum bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum bu işlerin varsa bir ihlal bunun bir ön derecelendirmesi yapılmalı veya uyraı felan olmalı 2. defa başıma geldi ve artık sıkılmaya başladım bu ''küt'' diye verilen 1 haftalardan...

şahsa hakaret sebebiyle ceza almışsınız.
bunun için sizi uyarmaya gerek yok çünkü zaten forumda yasak biliyorsunuz.
ama bununla ilgili başka bir sıkıntı olursa lütfen forumdestek e mail atınız

quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

Forumda geçen gün biçok kişi piratürk davetiyesi dağıtıyodu.Bende verdim linki.Birden bire 3 uyarı puanı almışım.Bu uyarı puanları cezaya göre bi artıyo?Yani niye 1 uyarı puanı değil de 3 tane birden aynı anda
azır sormuşken şunu da sorayım.Diyelimki aynı linki direk vermek yerine
bu şekilde verseydim yine uyarı alırmıydım?

ne şekilde verirseniz verin. kural dışı olan birşey mutlaka ceza/uyarı alacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: fbilker1907

bazı modlar şikayetimi buraya ve mail adresine yazmamı söylemişlerde dün yazdım mailde attım halen bi cevap beklemekteyim ?

mailiniz mutlaka okunup cevaplanacaktır ve size dönüşü olacaktır..biraz beklemek gerek

@BSS; isteğinizi ileteceğim, uygun olursa zaten bölüm açılınca görebilirsiniz

@Tuğer; Tekrardan hatırlatıyorum, programcılar aç susuz 7/24 çalışıyorlar bu aralar

@red a!ert; forumun işleyişi için gereken reklam gelirlerini sizde takdir edersiniz ve biraz daha anlayış ve hoşgörü lütfen

@Ömer, programcılara ileteceğim sıkıntıyı

firefox la ilgili bazı sorunlar yaşanıyor ama kısa sürede düzelecektir

resim yüklerken oluşan hatalar kullanılar serverla ilgili problemlerden kaynaklanıyor( zaman zaman erişim olmadığında genelde, anlık sorunlardır)

MSN : wishne@passport.com
wishne.com.tr
YalnızEnes

Sisteme Gözat