Bir önerim olacak ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. SS'de görüldüğü gibi ana konu başlıklarının yanında eksi işareti var. Bunu işlevsel hale getirsek nasıl olur? Nasıl yani işlevsel derseniz;
Yani eksiye bastığımızda artı konumuna geçsin o konunun alt başlıkları görünmesin. Biz de ilgi alanımızdaki konulara daha çabuk ulaşırız. Konu dışı'na inmek, tekrar yukarı çıkmak faremin topunu eskitti neredeyse.
Umarım önerim yeterince anlaşılır olmuştur. Saygılar...
Şikayet cevaplanmış ve kapanmış gözüküyor, acaba ben mi yanlış biliyorum forumda bu tip paylaşımlar yasak değil mi ? Oyun bölümünde bu tip şeylere çok dikkat edilirken bu konuda aylardır aynı tip crack paylaşımı yapılıyor.İstisna mı acaba bu konu ?
yaa yeter artık şu ana sayfada bekleten reklamdan....10 sn bekliyorum otomatik yine o sayfa açılıyor,forum anasayfa linkine tıklıyorum yine aynı sayfa....
forum ana sayfaya bile giremiyorum ya....geçmişten girebildim buraya
paragöz olunacağına geliştirmeye bakılsa biraz da
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
Şikayet cevaplanmış ve kapanmış gözüküyor, acaba ben mi yanlış biliyorum forumda bu tip paylaşımlar yasak değil mi ? Oyun bölümünde bu tip şeylere çok dikkat edilirken bu konuda aylardır aynı tip crack paylaşımı yapılıyor.İstisna mı acaba bu konu ?
D:\WWW\RESIM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/pgdupload.asp, line 167
Resim galerisine sonradan ekleme yapınca çıkıyor
Benim önceki sayfada bahsettiğim hatanın aynısı.
Demek ki, düzenleme işlemleriyle ilgili bir sorun var forumda ve hâlâ çözülmüş değil. Birkaç gün önce, bir süreliğine gitti forum ve ondan sonra bir hâller oldu.
Sorun olduğu zaman, bu bir yerde duyurulsa keşke ("forumumuzda birkaç gün sorun yaşayabilirsiniz", türü). Belirsizlik canımı sıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 22 Mayıs 2008; 18:58:51 >