Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Saltuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 15:02:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Merhabalar...
Ben Adsl kullanıcısıyım foruma yaklaşık bir senedir üyeyim. Ev arkadaşımda foruma benim hattan başka pc üzerinden üye oldu. Bu tip üye durumları forumumuzda yasak mı ?

Bu tip üye durumları forumda yasak değil ancak bana ullanıcı adını belirtirseniz sevinirim. Eğer olur da ceza alırsanız forumdesteğe daha önce bildirim yapmıştım diye söylersiniz.

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Mustafa Kemal Atatürk

Eski nick: jakoben başkadır, başka...
uzil

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 15:04:29 

deneme

edit:şimdide 1:45 olaya bak

neyse açıklam için teşkür ettim.ama 45 saniyede sunucu kayması şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 12 Mayıs 2008; 15:05:52 >

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
Kalangçı_Çak

12 Mayıs 2008; 15:29:06 

sayın Saltuk foruma değil cevap konu bile açmadım sadece mause ile ilgili bir problemim olduğu için teknik destek konusa bir konu açtım profilimi inceleyebilirsiniz
quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: Kalangçı_Çak

sayın yönetici
uzun süredir foruma giriş yapmıyordum fakat nu gün giriş yaptığımda
hesabınız açılmıştır giriş yapınız diye uyarı alıyorum fakat foruma giriş yapamıyorum ilgilenirseniz sevinirim bundan sonra forumda daha aktif olacağım hesabımdaki sorun giderildiği zaman bu hesabıda silerseniz sevinirim teşekkürler
nick:E®zinc@nlı

Sanırım kuralları okumadan hareket etmişsiniz ve kural dışı tavırlarınızdan ötürü sınırsız ceza verilmiş.

Durduk yere banlanan nickim:E®zinc@nlı
Özgür Can

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 18:32:00 

Bölüm yöneticisi olmayan bölümler var. Bu bölümlere modlar ancak şikayet olursa uğruyor ve bu bölümlerde çok fazla gereksiz mesaj birikiyor. Örnek: Popomundo bölümü. Aynı konu 40 kere açılıyor...

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

M. Kemal ATATÜRK
xxAziZxx

12 Mayıs 2008; 18:40:15 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Merhabalar...
Ben Adsl kullanıcısıyım foruma yaklaşık bir senedir üyeyim. Ev arkadaşımda foruma benim hattan başka pc üzerinden üye oldu. Bu tip üye durumları forumumuzda yasak mı ?

Bu tip üye durumları forumda yasak değil ancak bana ullanıcı adını belirtirseniz sevinirim. Eğer olur da ceza alırsanız forumdesteğe daha önce bildirim yapmıştım diye söylersiniz.

Diğer kullanıcı adı "cezbei". Umarım sorun çıkmaz.

Oyun Bitince Şah da, Piyon da Aynı Kutuya Konur...

Y!g!T

13 Mayıs 2008; 6:08:19 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Simdi de okudugunu anlayamama sorunlarin oldugunu ogrenmis oldum. Guzel guzel degisik degisik insanlar tanimis oluyorum.
Profiline baktim actigin bazi konular yok. Ne oldu sildirdin mi? Sen simdi diyebiliyor musun ki bana sen beni hic uyarmadin? Ben seni eski fake uyeliklerinle yazarken bile uyarmistim. Demistim ki futbol bu oynanmadan kazanilmaz , iyi hos Fenerbahcelisin ama macin oynanmasini bekle sonra konunu acarsin dedim. Yok sen hep macdan once iddaali konular acip kahve agziyla konusmayi surdurdun. Mesela gecen hafta sizi bu kadro yenecek , samiyende dunyada gorulmemis organizasyon ve 2. yariyi bekleyin konulari. 3 tane boyle konu actin hangisi tuttu? Anladim artik lafdan anlamadigini , saygi da gostermiyorum. Saygi hak edene gosterilir. Once futbolun nasil birsey oldugunu kavra ondan sonra gel yaz.

Bu mesaj yuzunden uyari puani almisim. Ne guzel degil mi? Bana uyari veren artik kimse bir de altina nedenini yazsaydi keske.. Baska bir dille kufur ettim de ben mi bilmiyorum.

Burdaki nokta "Önce futbolun nasıl bir şey olduğunu kavra ondan sonra gel yaz" vb. tahrik edici cümle kullanılması. Tartışmayı daha da alevlendirecek şeyler yazıldığı sürece elbetteki uyarı verilir.

Futboldan anlamayan , isi gucu provakatorluk olan , fake uyeliklerle foruma yazan birine futboldan anlamiyorsun demek hakaret olmamali.

Y!g!T

13 Mayıs 2008; 6:12:05 

Bu arada saat 19.00 - 20.00 gibi saatlerden sonra forumda online yonetici zor oluyor galiba. Ettigim sikayetler 3-4 saat sonra cevaplaniyor. Bu 3-4 saat icinde sikayet edilen konu ya da mesaj aynen kaliyor. Ozellikle futbol bolumunde pek bir yonetici olmuyor. Sikayetlerle baska bolumlerin yoneticileri ilgileniyor. Bu gibi online yoneticisi fazla olmayan bolumlere yonetici alinmasi gerekmez mi?

daft punk

13 Mayıs 2008; 11:13:17 

forum sayfası anasayfadayken sağ taraftan aşağı doğru uzanan reklamlar yazıları etkilemiyor.sayfayı tıklayıp yorumları okumak istediğimde sağ taraftaki kapanmayan reklamlar yüzünden yorumları okuyamıyorum.bu reklamlar nasıl kapatılır.yada sayfa boyutu veya düzeninden bu sorun çözülebilirmi?

Elmedin

13 Mayıs 2008; 13:02:58 

foruma ilk girerken forum çıkmadan önce çıkan kocaman reklam sayfası çok sinir bozucu. evet forumlara reklam geliri lazım ama bu reklamları almanızı sağlayan da biz üyeleriz. bu kadar üyeniz olmaz ise bu reklamları da almanız zorlaşacak. açıkçası ben bir üye olarak gözümün içine sokulan reklamlardan hoşnut kalmadım. üyeleri forumdan soğutmak istiyorsanız şunu söyleyeyim bunu gerçekten çok iyi yapıyorsunuz. reklamları koyabileceğiniz çok daha güzel yerler de var. özellikle forumdaki resimleri örten sağdaki reklamlara bile çok basit bir çözüm var. çözümünü lütfen sormayın, foruma küskün olduğumdan söylemicem, siz çözün.

eski nickim Dark Smiley

RONNIE

13 Mayıs 2008; 17:08:51 

Nıck degısım hakkı 1 defaya mahsus ıse ben kullanabılırım demektır. Bunun ıcın nereye basvurmam gereklı? Evrak mevrak dolduracak mıyız?

Hani tüm hayatı boyunca kötülükten başka bir şey yapmayıp bide benim hayatım neden bu kadar berbat diyen insanları bilirmisiniz ?İşte o adam benim. Ne zaman başıma iyi bir şey gelse köşede bir kötülük beni beklerdi.
KARMA!...
My Name İs Earl
teeKin

Sisteme Gözat

14 Mayıs 2008; 10:53:53 

profilim bölümünde arkadaşlarım ve referanslarım eklenmıs nasıl kullanacagız bilği verirseniz sevinirim

Türk Yıldızları...Battlefield2...Mine...Senide Vururlar Bir Gün Ey Acı...Wind of Change...26.01.2008...Zap Suyu...Vatan Size Minnettardır
Birgün Dünyaya Ait Büyük Bir Derdin Olursa Rabbine Dönüp;Benim Büyük Bir Derdim Var! Deme,Derdine Dönüp;Benim Büyük Bir Rabbim Var!De.

720P-1080P takası yapabilirim 720P band of brothers 5ve6 bölüm arıyorum
Raskolnikov

14 Mayıs 2008; 13:30:52 

Uyarı cezası ne kadar zaman geçince kalkıyor.Kalkmıyorsa eğer verilen cezanın mesneti yok o kırmızı yazı avatarımın altında durdukça birşey yazmamında imkanı yok.İlgililere duyurulur.

Ahlakın temeli... hakkında kanıt olmayan şeylere inanır görünmekten ve sorgulanamaz önermeleri yenilemekten vazgeçmeye dayanır.
TechnoMANYAK

14 Mayıs 2008; 17:36:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Uyarı cezası ne kadar zaman geçince kalkıyor.Kalkmıyorsa eğer verilen cezanın mesneti yok o kırmızı yazı avatarımın altında durdukça birşey yazmamında imkanı yok.İlgililere duyurulur.

son aldığın ceza tarihinden 3 ay sonra

||TasarımOkulu||Asp.NET||
TechnoMANYAK

14 Mayıs 2008; 17:47:48 

quote:

Orjinalden alıntı: RONNIE

Nıck degısım hakkı 1 defaya mahsus ıse ben kullanabılırım demektır. Bunun ıcın nereye basvurmam gereklı? Evrak mevrak dolduracak mıyız?

forumun üst tarafındaki linklerde Nick İşlemleri yazıyor oraya bak

quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

profilim bölümünde arkadaşlarım ve referanslarım eklenmıs nasıl kullanacagız bilği verirseniz sevinirim

Mesajların sağ üst köşesindeki
ikonuna tıkladğında o mesajın sahibi arkadaş listene eklenio tabi önce karşıdan onay gelmesi gerekio referasnları bilmiorum...

||TasarımOkulu||Asp.NET||
ank_yer_6

14 Mayıs 2008; 21:33:25 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

http://forum.donanimhaber.com/m_21981694/mpage_1/key_//tm.htm#21981694

İkariam bölümünün açılmasını istiyoruz. 121 kişiyiz.

Pokémon bölümüne basketbol bölümüne açıldığı sohbet konusu açabilir miyim?

Açamayacağınızı daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum.

Hangisini? İkariam bölümü