Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Forumla ilgili �¶nerileriniz, ele��tirileriniz, ��ikayetleriniz...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Cevap: Forumla ilgili Ã�¶nerileriniz, eleÃ��tirileriniz, Ã��ikayetleriniz... Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
THESİMPSON

19 Temmuz 2008; 9:29:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

E-mail üyesi olduğumuz konulardaki işaretleri tek tek kaldırmak zor oluyor hepsini kaldır seçeneği ve şu tarih arasındakileri kaldır seçeneği koyulamazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 19 Temmuz 2008; 9:28:59 >

-------------------------------------------------------------- -------------------------------------

--------------------------------------------------------------DEMİRÖREN İSTİFA-----------------------------------
Macromedia

19 Temmuz 2008; 14:20:15 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 19 Temmuz 2008; 14:15:50 >

mesaj değiştirilken çıkan bu yazının font boyutu font 1'e düşürülebilirmi?

görüntü kirliliği yaratıyor font2 ile

signore

19 Temmuz 2008; 14:55:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 19 Temmuz 2008; 14:15:50 >

mesaj değiştirilken çıkan bu yazının font boyutu font 1'e düşürülebilirmi?

görüntü kirliliği yaratıyor font2 ile

Ben bir yukarıdaki mesajdaki (THESİMPSON) değiştirme notunu size=1 olarak görüyorum.

Forum Kuralları _|_ İmza Kuralları _|_ Şikayet Et Butonu _|_ Nick Değişimi _|_ SMS Onay Sistemi _|_ Öneri ve Şikayetleriniz

Kullanıcı adım "sinyore" olarak telafuz edilir.
OnuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Temmuz 2008; 16:43:45 

quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR
quote:

Profilimden imzayı düzenleyemiyorum,
msxml3.dll error '80070005'
Access is denied.
/editProfilePro.asp, line 52
Böyle bir hata veriyor.

8 gündür aynı..

İmzanızda resim varsa (ki olduğunu görüyorum), o resmi başka bir image hosting (resim barındırma) sitesine kaydederek yeniden denemenizi öneririm.

Tesadüfe bakın, ben de o resimin adresini değiştirmeye çalışıyorum zaten ama olmuyor, başka birşey yazarsam oluyor ama resimde hata veriyor.

http://80.231.128.17/files/128933623/av63267iq5.gif

resimi sadece kodlar olmadan bu şekilde koyabiliyorum ama eski halinde veya resim kodları ile koyamıyorum hata veriyor ?

Forumda da görünüyor resim

kodlar da bunlar
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_19825309/tm.htm][center][image]http://80.231.128.17/files/128933623/av63267iq5.gif[/image][/center][/link]
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_24361394/tm.htm][center][color=#CC6600]Dh[/color] [color=#CC0000]2006[/color] [color=#CC3300]Üyeleri[/color][/center][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 19 Temmuz 2008; 16:47:12 >

DH 2006 Üyesi
fanatik123

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Temmuz 2008; 16:51:03 

quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

syn adminler yöneticiler bundan 2 veya 3 hafta önce avatarımda che nın resmı vardı ve kaldırılmıstı bende nedenini sordum
admın yazdı ıste nedenini tmm saygı duyuyorum. sonra bir arkadaş gördüm nicki che guevara avatarındada che vardı bende adminlere böle böle dedim düzeltiler onunkinide. ama bugun baktım adam gene koymus görünce sinir oluyorum ve bir kaç arkadaş daha var birtek ben değildim yani
greğinin yapılmasını istiyorum özellikle che guevara nickli kişinin

Saygılarımla......

benim sorunum haloldum?

Arkadaşlar! Dışarda bir şeyler oluyor, farkında mısınız? Uykuda olanları sarsın,UYANDIRIN. Herkese söyleyin, yakında ışıklar kesilebilir. Karanlıkta ne yapacaksınız?

foreverkobe
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

19 Temmuz 2008; 17:24:08 

Adminler farkında mısınız bilmiyorum ancak konu dışı uçuruma doğru gidiyor...
signore

19 Temmuz 2008; 18:43:55 

quote:

quote:

İmzanızda resim varsa (ki olduğunu görüyorum), o resmi başka bir image hosting (resim barındırma) sitesine kaydederek yeniden denemenizi öneririm.

Tesadüfe bakın, ben de o resimin adresini değiştirmeye çalışıyorum zaten ama olmuyor, başka birşey yazarsam oluyor ama resimde hata veriyor.

http://80.231.128.17/files/128933623/av63267iq5.gif

http://www.hizliresim.com/2008/7/19/2246.gif

Yukarıdaki linki deneyebilir misiniz imzanız için, ben denedim oldu.

Not : Başka bir image hosting sitesi sizin yukarıda altı çizili şekilde yazdığınız gibi hata verdi, ancak yukarıdaki çalışıyor.

Forum Kuralları _|_ İmza Kuralları _|_ Şikayet Et Butonu _|_ Nick Değişimi _|_ SMS Onay Sistemi _|_ Öneri ve Şikayetleriniz

apocalypse47

19 Temmuz 2008; 18:44:00 

ben web bazlı oyunlar bölümüne mod olmak istiyorum eğer izin verirseniz mesaj sayıma bakmayın hergün en az 3 saat onlineyim en fazla da 7 ye kadar çıkıyor

Oyun Bitince Şahda Piyonda Aynı Kutuya Konur...

̿̿̿̿
signore

19 Temmuz 2008; 18:49:54 

quote:

quote:

syn adminler yöneticiler bundan 2 veya 3 hafta önce avatarımda che nın resmı vardı ve kaldırılmıstı bende nedenini sordum
admın yazdı ıste nedenini tmm saygı duyuyorum. sonra bir arkadaş gördüm nicki che guevara avatarındada che vardı bende adminlere böle böle dedim düzeltiler onunkinide. ama bugun baktım adam gene koymus görünce sinir oluyorum ve bir kaç arkadaş daha var birtek ben değildim yani
greğinin yapılmasını istiyorum özellikle che guevara nickli kişinin

Saygılarımla......

benim sorunum haloldum?

Şu anda "Che Guevara" isimli üyenin avatarı yok.

http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=2583

signore

19 Temmuz 2008; 18:52:09 

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

http://forum.donanimhaber.com/m_24894379/mpage_1/key_//tm.htm#24896477

signore

19 Temmuz 2008; 18:56:33 

quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47
ben web bazlı oyunlar bölümüne mod olmak istiyorum eğer izin verirseniz mesaj sayıma bakmayın hergün en az 3 saat onlineyim en fazla da 7 ye kadar çıkıyor

Talebinizi ilgili kişilere iletiyorum, olumlu gelişme olursa size bilgi verilir.

foreverkobe
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

19 Temmuz 2008; 18:58:35 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

http://forum.donanimhaber.com/m_24894379/mpage_1/key_//tm.htm#24896477

Sizi asla kötülemiyorum sadece forumda olanları söyledim ki siz bunları zaten bende daha fazla biliyorsunuz.
EngineerInDefenceInd

19 Temmuz 2008; 20:54:21 

cevaplarım mesajında ( ) içinde..

İftira atmak?Ben kimi n tanrısına sövmüşüm ki güzel kardeşim?
(iftira atmak ile itiraf etmek arasındaki farkı bilmiyorsun)

Hem diyosun ben tanrıya inanmıyorum,hem diyosun tanrıma küfrediyosun...Şaka mı yapıyosun?
(lütfen ya okuduğun yerini değiştiir ya da anladığın yerinin ayarlarını kontrol ettir)

Benim bu forumda bağnazca fikrini desteklediğim,veya destek aldığım kimse yok.
(ben böyle birşey de demedim zaten)

Tamamına yakını Müslüman olan bir ülkede,konuştuğun laflara dikkat etmen yararına olur.
(yoksa ne olur ???)

Ben kimseyi taciz etmiyorum,mesajlarımı saptırmak yerine sadece ufak bi cevap vermen yeterliydi.
(sen iftirayı atacaksın ben de kısack cevap vereceğim...hhmm..ı ııh..olmaz sen yazarsan ben cevap veririm hem de istediğim gibi veririm...bu arada ben hiçbiirşeyi saptırmadım sadece senin anlayışınla ilgili bir sıkını yaşanmış sanırım..tekrar oku cevap verdiğin mesajı..eğer yine ilk anladığın gibi anlarsan bilgisayarını kapatıp açıp bir daha dene)
Ben sadece bir soru sordum sana,sadece ufak bir soru...

Bu kadar da gocunmana alınmana gerek yok yani,size en ufak bi hakaret etmedim,ağır söz söylemedim.

Ama gelip de ben veya benimle aynı dine mensup insanları bu denli yok saymanız hiç doğru değil.
(yoksaysam cevap yazmam zaten canım kardeşim..sizi varsayıyorum ve cevap yazıyorum..dininize allahınıza tek kelime kötü laf söylemedim..söylemem ..ama sizin gibi düşünmek zorunda değilim ve kurallara aykırı ollmayacak şekilde de istediğim yerde yazarım)

Ve son olarak,susmayı öğretmesi gereken son kişi sizsiniz,her konuda şiddetli tartışmaya yönelik ve de psikolojik baskı dolu mesajları mevcut olan insan ben değilim çünkü...

(peki)

Sarap içip güzel sevmek mi daha iyi,Iki yüzlü softalari dinlemek mi?Sarhosla asik cehenneme gidecekse,Kimselerin görecegi yoktur cenneti. Ömer HAYYAM

ATATÜRK DÜSMANLARININ DÜSMANIYIM
apocalypse47

19 Temmuz 2008; 21:10:53 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

Talebinizi ilgili kişilere iletiyorum, olumlu gelişme olursa size bilgi verilir.

birde bazıları 2-3 ay kadar beklediğini ve cvp gelmediğini söylüyor bundada öle olmaz değilmi?

Oyun Bitince Şahda Piyonda Aynı Kutuya Konur...

̿̿̿̿
4994

19 Temmuz 2008; 22:31:12