ceza puanıyla ilgili bi problemim var bugün sabah saat 9:30 civarı ceza puanına cvp butonunu kullanarak bi soru sordum saat 19:45 cvp yoktu bende herhangibi bi konunun şikayet et butonunu kullanıp aynı konuda yardım almak istedim halen daha bi cvp yok şimdi gidip konu dışı bölümünde bi konu açıp sorsam bazı üyelerin yaptığı gibi , çıkar bi moderatör yada az bulunuyo ama admin neden yeni konu açıyosunuz derler normal forum prosedürünü kullanınca cvp alamıyoruz cvp almak için yeni yöntemler kullanıyoruz cvp veren yok yoksa bu bölümde yetkili kimse yok forum allaha emanet mi gidiyor eğer öyleyse parayla değil ya sürekli takılabilecek gece ve gündüz için mod ve admin alımları yapın bence .kaç yıldır takıldığım forumdan sırf bu saçma subuk sebepler yüzünden soğumaya başladım kolay gelsin.
Not : bu msjımı gören yöneticiler ceza alma nedenimide pm yoluyla yazarsa sevinirim daha sonra bi kargaşada banlanmayayım.
imza kurallarina uygunsuzluktan dolayi uyari puani almissiniz
Yahu yeter ama nerde bu yöneticiler.Adamın teki kaç saattir üyelik alıp her konuya küfür yazıyor.Üstelik küfürlü konular açıyor.10 dk sonra anca konu kapatılıyor uzaklaştırılıyor Bu tür olaylara karşı yönetimin bir çözüm bulması lazım.Kalite gerçekten çok düşüyor
sonucta yoneticiler robot degil... elinden geldigince cabuk mudehale etmeye calisiyor... ayrica eksik gorulen yerlere mod alimlari cozum onerileri devam ediyor...
Yöneticilerden şikayetçiyim bu konuyla çok az ilgileniliyor. En azından 1 yönetici bu konuya zaman ayırmalı burda herkes bişey yazıyor cevap gelmiyor ayıp ya ..
Benim önerim..
Konu Dışı bölümünde Montla zıç , yan yatır , otogara git gibi mesajlar çok fazla kullanılıyor. Forum Forum olmaktan çıktı çocuk parkına döndü .Kendimde dahil bir çok kişi bu tür mesajlar gelceğini bildiğinden konu açamıyoruz. Her şeyle dalga geçiliyor ciddi bişey yazan yok .Bir çözüm bulun lütfen
Arkadaşlar, buraya yazdıklarınız için acil cevap beklemeyin lütfen bizden. Görüyorsunuz, sorunlarınızla zaten ilgileniliyor. Çok acil bir durum varsa PM atarak bize ulaşabilirsiniz ancak öneri ve görüşleriniz için saniyesinde cevap beklemenize gerek yok. Kaldı ki 2 gün geçince buradaki mesajlarınız silinmiyor. Yani her halükarda fikirleriniz dikkate alınacaktır. Bu yüzden biraz daha sakin olmakta yarar var.
Bahsettiğiniz konuda haklısınız. Bu tür gereksiz ve saçma mesajları bize şikayet yoluyla iletirseniz bizler de gereken uyarıları verebiliriz.
Yahu yeter ama nerde bu yöneticiler.Adamın teki kaç saattir üyelik alıp her konuya küfür yazıyor.Üstelik küfürlü konular açıyor.10 dk sonra anca konu kapatılıyor uzaklaştırılıyor Bu tür olaylara karşı yönetimin bir çözüm bulması lazım.Kalite gerçekten çok düşüyor
Tüm açılan küfürlü konuları 10 dakikadan daha kısa sürede kesin kapatacak bir sistem öneriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz. 50 civarı yöneticiyiz ancak bunu 500'e çıkarsanız bile bu tür konuları anında silemezsiniz. Fake gelir küfür eder. Bunu bu derece önemseyip o fake üyeliğin gazına gelmemeye çalışırsanız emin olun isterse o konu 10 dakika değil, 10 gün kalsa birşey ifade etmez.