-Ergenekon davasının yayın yasağı kaldırıldı. -Ergenekon davası adı üstünde hukuki bir süreçtir ve siyasi değildir. -Forumda huzurluk çıkarma sebebi olamaz çünkü Ulusal yayınlarından alıntıdır.Böyle bir iddia öne sürmek,ulusal yayınlarında kışkırtıcı olduğunu göstetir.
Bütün bunlara rağmen Ergenekon hakkındak konu açmak neden yasak?
Bana açtığım konudan dolayı 1 uyarı puanı verilmiş nedense
İnternetten para kazanma yolu soran bi adama link verdim diye ceza puanı verildi.İlk sayfada öyle bişe yazmıyo.Sadece illegal paylaşım ve CD-Key vermek suçmuş.Bu linkte ne illegal ne de CD-Key mevcut.Neden ceza aldım?
kendimi uzaklaştırdıktan sonra uyarı puanlarım silinir mi?
3 puanım var. silinmesini rica ediyorum. Bir de evet, kendimi uzaklaştırınca silinir mi? Yedireyim 1 günlük ban
neyse. saygılar
Barbariansss forumdan sınırsız uzaklaştırılsın, hobi bölümüne akvaryum veya pet bölümü açılsın, tüm savaşlar bitsin herkes şeker yesin.
Saygılar...
Katılıyorum.Akvaryum bölümü istiyorum.Benden iyi anlayan yoktur akvaryum ve balık türlerinden.Bu konunun olmaması beni site açmaya yönlendirdi.Açtım ama pek gelen yok.Konuyu açın.Benide o konunun Moderatörü yapın.Olmamı?
Aynı şekilde geceleri 02:00 ve 03:00 suları arasında forum çogu zaman fake kaynıyor.Denetim yok.Diyeceksiniz gecenin bi yarısı.Modlar uyuyor tabi. Beni gece mod olarak görevlendirin.Çok iyi çalışırım
bazı topiclerde mesaj atınca hata veriyor ve mesaj gitmiyor. aciliyeti olan bir konuda anında cevao atamadığımızda bir anlamı kalmıyor. daha önceden şikayette bulunmama rağmen hiç dikkate alınmamış. bu konuyu çözmeyi düşünüyormusunuz?
ben monıtoru yuksek cozunurlukte kullanıyorum mesela suanda 1920*1440 ama buna rağmen
forum alanı kocaman olduğu halde fotoların sayfaya gore otomatık kalıbrasyonu olmadığı ıcın kuculuyor ve uzerındekı kucuk yazılar okunamaz hale gelıyor
foruma eklenen fotolarının lınklerını baska bı explorer penceresıne yapıstırıp bakmak zorunda kalıyorum
bu olay bence forumun bı eksıklığı madem ben fotoları baska pencerede tekrar acıcam resım ekleme ozellığının anlamı nerde
alttaki ornek resimi baska bı explorer penceresınde acarsanız bahsettığım sorunu gorursunuz forum alanının musaıt olmasına rağmen eklenen fotolardakı yazılar okunmuyor
-Ergenekon davasının yayın yasağı kaldırıldı. -Ergenekon davası adı üstünde hukuki bir süreçtir ve siyasi değildir. -Forumda huzurluk çıkarma sebebi olamaz çünkü Ulusal yayınlarından alıntıdır.Böyle bir iddia öne sürmek,ulusal yayınlarında kışkırtıcı olduğunu göstetir.
Bütün bunlara rağmen Ergenekon hakkındak konu açmak neden yasak?
1) Yayın yasağının kaldırılması ya da konması yazılı ve görsel "basını" ilgilendiren bir konudur. 2) Forum içerisinde tartışma yaratacak siyasi veya değil tüm konuların açılması yasaktır. 3) Ulusal basınların kışkırtıcı olup olmaması forumu ilgilendirmeyen bir konudur. Forum, kendi kuralları çerçevesinde yönetilir.
Bu nedenle, ikinci maddeden ötürü açılması yasaktır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ShadowShooter.Net Asus F2J Notebook | Sennheiser CX300 | Sony Ericson K510i | Lacie 500GB 16MB Cache External Hard Drive | iRiver Clix 4GB 2nd Generation MP3 Player | iRiver Lime Clip Case | Canon PowerShot A570 | Logitech x230 Speaker System | Creative EP630