Panda Internet Security 2008 olay raporu Seçilen süzgeç:Virüs algılandı, Şüpheli dosya, Tehlikeli dosya, Komut dosyası çalıştırma, Telefon bağlantısı, Bağlantı girişimi, Bağlantı noktası taraması saldırısı, Hizmet reddi saldırısı, Paket sızdırma, Saldıran IP adresi engellendi, Etkin, Devre dışı, Güncelle, Tarama başladı, Tarama tamamlandı, Tarih: Tümü OLAY UYARAN Tarih - Saat Sonuç EK BİLGİ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Casus yazılım algılandı: Cookie/Traf... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[.trafficmp.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Traf... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[.trafficmp.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Traf... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[.trafficmp.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Traf... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[.trafficmp.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Traf... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[.trafficmp.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/] Casus yazılım algılandı: Cookie/Yiel... Antivirüs koruması 05/07/08 00:30:04 Temizlendi Yer: c:\documents and settings\menderes demİr\application data\mozilla\firefox\profiles\6jmjmen9.default\cookies.txt[ad.yieldmanager.com/]
Arkadaşlar daha önceki problemsiz görünen gostumu kurmama rağmen çözmedim. Panda sildim diyor ama bu sorun sürekli tekrar ediyor. Abuk subuk resimler açıyor seyrekte olsa. Uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşın birisi (astral09) bu sorunu çözdüğnü söylemiş. Ama temizsurücü başlığına yazmamış. PM attık yine cevap gelmedi. Her neyse yardım bekliyorum.
dejaay ilgin için te_ekkür ederim. Biraz geç cevap verdim kusura bakma. Bilgisayar1mda ba_ka garipliklerde ortaya ç1k1nca (yaz1da da bir gariplik var _u an) format atmaya karar verdim. Format atmama ragmen bugün gene bu hatadüzeltici, Temizsürücü belas1 yine ortaya ç1kt1.
Sonra tekrar bahsettigin linteki islemleri yapmaya karar verdim. Ancak belirtigin islemleri yaparken avenger proram1nda silme islemi s1ras1nda bir hata veriyor.
Resmi ekleyecektim ama bir türlü eklemedim. Hata su: "Error:Invalid script. A valid script must begin with a command directive. Aborting execution!"
Aç1kças1 ne yapacag1m1 sas1rd1m 2 haftad1r bir çözüm bulamad1m. yard1mc1 olursan1z seviririm.
Bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz.. Programı kullanmadığım için birşey diyemiyeceğim. İsterseniz baştan bir kez saha diskkatlice aynı yolu deneyiniz.
Olmazsa elle silmeyi deneyiniz. Koyu yazı ile belirtilmiş öğeleri siliniz. Folders to delete: C:\Program Files\HataDuzelticisi C:\Program Files\TemizSurucu C:\Program Files\Common Files\TemizSurucu C:\Program Files\Common Files\HataDuzelticisi
Olmazsa virüsü silmek için bu programları tavsiye ediyorum..
Programları, güncelleme işlemlerini yaptıktan ve sistem geri yükleme noktalarını kpattıktan sonra, ağ bağlantılarını keserek güvenli modda çalıştırınız.
Sorun çözüldü arkadaşlar. En azından 3 gündür bu bela ile karşılaşmadım. Yardımlarından dolayı dejaay'a teşekkür ederim. Turkeyforumda özel olarak göndermiş olduğu linkte sorunun çözümünü anlatmışlar.
Forumdaki wurty adlı kullanıcı arkadaş bu sorunu çözmüş ve paylaşmış. Onun yöntemiyle çözdüm. Emeğe sayının gereği, isimleri belirtme ihtiyacı hissettim. Ayrıca astral09'da mesaj attı. onun belirttiği yöntemi henüz denemedim. Ama yöntemde büyük ihtimal sorunu çözecektir.
Bilmiyorum forum kurallarına aykırı mıdır? Başka bir forumdan link vermek. Ama sadece emeğe sayının gereği o linki sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu sorun benim 2 haftamı aldı. İnşallah kimsenin başına gelmez.
arkadaşlar elle bu dosyaları silmeyi tavsiye ediyor ama bu dosyalar korumalı silmeye kalktığında engellendi diye mesaj çıkıyordu. arka planda çalışan işlem vede işlemcikler durdurulmadan kabul etmiyor silinmeyi.deejay arkadaşın söylediği dosyalar sanırım kurulum gerçekleştiyse uygulanabilecek yöntemdir.çünkü program files ta klasör oluşturulduğuna göre karşıdan kurulum gerçekleşmiş.benim anlattığım yöntem ise henüz kurulum gerçekleşmemiş sadece tray icon ların oradan ikide bir system warning gibi bir mesaj belirip site açılıyorsa uygulanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astral09 -- 16 Mayıs 2008; 0:07:20 >