Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
Islemcıden ıslemcıye farklıdır kı bu dıger bılesenler ıcınde gecerlı.Islemcı ıcın burda one cıkan vıd degerı.Bu deger ne kadar dusukse ıslemcı o kadar ılerleyebılmektedır yanı bır nveı sans faktoru var ısın ıcınde.Aldıgnız degerde kotu bır deger degıl.
Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı... kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
aynı ramlere 2.2 v işlemciye 1.45 v vererek 3600 stabil çalıştırdım bugün.. orthos blend 1 saat hatasız çalıştı.. ama daha iyi ram olsa bile 4.0 için dediğiniz gibi daha iyi bi soğutma gerek speed fan yangın resimleri gösterip durdu orthos çalışırken ramler (5-5-5-18) 800@1000 3.6 da stabil çalışırken hem yeni ramlere hemde yeni bir soğutmaya 4.0 çalışması için dünya kadar para vermeye değmez artık..
Orthosta blendin 1 saat çalışması yeterli değil. 4 çekirdek çalıştırıp deneyin. Ben de s.s. koymuştum fakat tam stabil olması için 4 çekirdeğin çalışması gerekli. http://forum.donanimhaber.com/m_22976920/mpage_1/key_//tm.htm#23140164 Prime95 önerilmiş. Ben işlemciyi söktüğüm için deneyemedim. Prime95 4 çekirdeğide çalıştırıyor.
orthos blendin 4 tane açılması 4 çekirdeği çalıştırmıyorki toplamda daha az yükleniyor işlemciye speed fandan görülebiliyor prime95 i yükledim açtım şu an tek orthos blend speed fana göre iki çekirdeğe yüklenirken %50 kullanım gösteriyor 4 orthos blend açınca toplamda %25 ancak oluyor sıcaklıklardanda belli zaten prime 95 şu an çalışmakta oda 4 çekirdeği kullanıyor ama toplamda %25 olarak sıcaklıklar düşük sistem çok rahat prime95 te torture test altında beginning continuos self-test to check your computer çalıştırdım acaba başka bir seçenekmi olacak ?..