turkcellin internet sayfasında sadece turkcele gönderilebildiği yazıyor.. vodafonenin sayfasında ise sadece vodafone ve aveaya gönderilebildiği yazıyor..yeni birşey yok gibi gözüküyor.. ama denemek lazım yinede
# Ücretsiz MMS hakkı sadece Turkcell’den Turkcell’e gönderilen MMS’ler için geçerlidir. # Ücretsiz MMS gönderimi yurtiçindeki diğer operatörlere ve yurtdışına doğru geçerli değildir
bu turkcellin kampanyasından bi alıntı buradan anlaşıldığına göre gönderilebiliyor...
Turkcell faturalı hat kullanıcıları için MMS gönderme ücreti mesaj başına 0,38 YTL, Hazır Kart kullanıcıları için 4 kontör olarak ücretlendirilir.
Turkcell faturalı hat kullanıcıları için yurtdışına MMS gönderme ücreti mesaj başına 1,35 YTL, Hazır Kart kullanıcıları için 14 kontör olarak ücretlendirilir.
*Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir. Turkcell’den Turkcell’e ve Turkcell’den Vodafone’a doğru gönderimlerin ücreti aynıdır.
MMS (multimedya mesaj) servisini, telefonu MMS destekleyen ve MMS ayarları olan tüm Turkcell aboneleri kullanabilir. Telefonunuzun ayarları yoksa MMS yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj olarak gönderebilirsiniz. MMS ayarınız ücretsiz olarak telefonunuza gelecektir.
MMS göndermek çok kolay. Telefonunuzun MMS menüsünden göndermek istediğiniz resim veya videoları seçin. Mesaja ekleyin. Mesajı göndermek istediğiniz kişinin numarasını yazın. Gönderin.
Karşı tarafın telefonu MMS destekliyse, gönderdiğiniz resim ve videolar, karşı tarafın telefonuna uygun şekilde otomatik olarak düzenlenir.
MMS yoluyla resim, ses, video boyutlarında kısıt var mı?
TurkcellMMS’le, 500 KB’a kadar olan video, resim veya ses dosyalarını gönderebilirsiniz. Telefonun desteklediği MMS boyutu cihazın teknik özelliğidir. TurkcellMMS sistemleri en fazla 500k’ya kadar destek verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bico -- 7 Mayıs 2008; 19:32:22 >
ben konuları okuyorum ve yorum yapıyorum. herbir konu ayrı ayrı önemli ve bilgilendirici oluyor. sen benim yorumlarımı beğenmiyo olabilirsin ama bu sana beni aşağılama hakkı vermez. sadece eleştirebilirsin saygı duyarım.
Konulara sadece mesaj yazmış olmak için değil okumak için girersen görürsün..
ben konuları okuyorum ve yorum yapıyorum. herbir konu ayrı ayrı önemli ve bilgilendirici oluyor. sen benim yorumlarımı beğenmiyo olabilirsin ama bu sana beni aşağılama hakkı vermez. sadece eleştirebilirsin saygı duyarım.
Seni aşağılayacak bir ifade kullanmadım. Kullandıysam Şikayet var linkinden yararlanabilirsin. Ayrıca , iki ayrı mesajda kaç kontör olduğu yazıyor. Gerçekten okumuş olsan görürdün.
Konulara sadece mesaj yazmış olmak için değil okumak için girersen görürsün..
Seni aşağılayacak bir ifade kullanmadım. Kullandıysam Şikayet var linkinden yararlanabilirsin. Ayrıca , iki ayrı mesajda kaç kontör olduğu yazıyor. Gerçekten okumuş olsan görürdün.
ban başlık konusunu okuduğum için görmemiş olabilirim ama sen uyarmadan direkt beni itham ediyorsun. yine de ben kimseyi şikayet etmem. sen de benim kardeşimsin.