Şimdi Ara

Sonunda Microlab X23 5+1'imi aldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Microlab X23 satın aldım.Süper bi sistemmiş.Bass ile birlikte tizlerde süper.Bozulma yok.Tavsiye ederim.190 YTL. ÖZELLİKLER :
    MİCROLAB X23 5+1 SES SİSTEMİ

• Kanal: 5.1 real
    • Güç Çıkışı: 29W (woofer), 14Wx5 RMS (Satellite)
    TOPLAM 99 WATT RMS
    • Girişleri: CD/ AUX / AC3 (analog)
    • Kumanda: Var (Fonksiyonel)
    • PMPO: 7500W
    • Kontrol Panel: Giriş seçme / Ses açma / power
    • Harici göstergeli anfi, uydular magnetik korumalı

Sonunda  Microlab X23 5+1'imi aldım..

Sonunda  Microlab X23 5+1'imi aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman1994 -- 31 Mayıs 2008; 11:28:43 >

• Hayırlı olsun güle güle kullan, yalnız 190 ytl bana biraz pahalı geldi, sanki biraz daha az olsa çok güzel olurdu. Tabii önemli olan ses kalitesi, sen beğendiysen sorun yok.
  • Görüntüsü güzedi verdiği sesinde güzel olduğunu öğrendik sayende, güle güle kullan
  • akustik performansı yüksek hoş bir sestir doğal ve dengeli bir sesi varır.Aşırı derin basslarda başarısı x530 kadar fazla değildir fakatuyduları çok kaliteli temiz ses verir.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.... Bu set benim de ilgimi çekiyor.
  • Her nekadar microlab bir daha almayacak olmasamda şunu söyleyim; bende a-6664 modeli var tizleri ve ses kalitesi bence iyi hatta basları da kişiye göre yeterli gelebilir.
  • Hayırlı olsun
    Yalnız Evkur'a baksaydın keşke. 1-2 ay önce 136 YTL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Hayırlı olsun
    Yalnız Evkur'a baksaydın keşke. 1-2 ay önce 136 YTL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam

Ben Nevşehir 'in Ürgüp ilçesinde oturuyorum.Mecburen burdaki bilgisayarcıdan aldım. İnternetten satın alsam dolandırıcılık yapıyorlar.Ama aldığıma değdi.Ses kalitesi bozulmuyor.Bass ve tizler çok güzel.Ayrıca küçük hoparlörler çok ağır.Buda güzel olduğunu kanıtlar sanırım.
  • Noterin yanındaki bilgisayarcıdanmı
  • quote:

Noterin yanındaki bilgisayarcıdanmı

Pegasus elektronikten sipariş ettirdim.
  • Gezi için geldiğimde fotoğraf makinasına ilave SD kart alayım demiştim, bir iş hanının 2. katındaki bilgisayarcıya sormuştum, noterin yanındaydı. Acaba orasımı diye sordum.

quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

quote:

Noterin yanındaki bilgisayarcıdanmı

Pegasus elektronikten sipariş ettirdim.

• Yahu bu dandik markaya 190 ytl verilirmi
  • Hayırlı olsun

Güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibocukx

Yahu bu dandik markaya 190 ytl verilirmi

Bence ses kalitesi iyi üstelik bendeki model a-6664, ama benimde bir daha microlabla işim olmaz. Kumandası bozuk geldi decoderin üstündeki giriş modu düğmesi de sakat bozulmaya elverişli yani acayip soğudum artık creative den şaşmam logitech te iyi ama tizleri iy değil diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 13 Mayıs 2008; 22:47:47 >
  • hayırlı olsun...:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

şayet şunu söyleyim... x-23 kullananlar genelde ses seviyesi (bilgisayarda 100% ses açıkken) 45-55 arası kullanır günlük şahsen ben öyle kullanıyordum filimlerde 60-70 arası kullanıyordum... Creative X-Fi Exterme Gamer serisi aldığım ses kartını kurduktan sonra açıkça şunu belirtmek istiyorum kullandığım ses seviyesi (bilgisayarda 60%) 10 bu seviyede bile ses eskiden dinlediğim 45-55 arası ses seviyesine sahip... Basslar ise oldukça belirgin ve tok bir şekilde geliyor. Bir ses kartından bu kadar yüksek performans açıkçası beklemiyordum... Sesi hep hoparlörden bekleyen ben x-23'ü değiştirmek isterken şimdi tam tersini düşünüyorum :)) emin olun ses kartının çok büyük etkisi var... Almak isteyenlere tavsiye ederim... Sürücülerin yenisi çıktığında kendisi otomatik güncelliyor... sanki bios güncelliyor gibi netten indirip yüklüyor...

Şimdi tek endişem komşuların ben filim izlerken kağımı çalması :D onları rahatsız etmemek için elimden gelen çabayı sarf ediyorum....

Mükemmel bi ikili

Creative X-Fi Exterme Gamer + Microlab-23 (diğer hoparlörlere laf atmıyom kullandığım cihaz buda ama orta seviye için öneririm)

Evet bende 60 70 te müzik dinliyorum.Bi deneyelim ses kartıyla .(AUDİGY 2 ZS bulursam alıcam.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.