Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sonunda Microlab X23 5+1'imi aldım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Sonunda Microlab X23 5+1'imi aldım.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uzman1994

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 22:18:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Microlab X23 satın aldım.Süper bi sistemmiş.Bass ile birlikte tizlerde süper.Bozulma yok.Tavsiye ederim.190 YTL. ÖZELLİKLER :
MİCROLAB X23 5+1 SES SİSTEMİ

• Kanal: 5.1 real
• Güç Çıkışı: 29W (woofer), 14Wx5 RMS (Satellite)
TOPLAM 99 WATT RMS
• Girişleri: CD/ AUX / AC3 (analog)
• Kumanda: Var (Fonksiyonel)
• PMPO: 7500W
• Kontrol Panel: Giriş seçme / Ses açma / power
• Harici göstergeli anfi, uydular magnetik korumalı

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman1994 -- 31 Mayıs 2008; 11:28:43 >

AMD Athlon 64 X2 5600 2.8 GHz --CASE CM CENTURION CAC-TO5-UBD-5*5,25 380 WATT-- 2GB KINGSTON DDR2 --SAMSUNG 320 GB HD -- SAPPHIRE HD 2600 XT -- LG DVD-RW 18X -- MİCROLAB X23 5.1 SES SİSTEMİ -- HP DESKJET 3940 YAZICI -- XP HOME EDITION SERVICE PACK 2
paramparca

6 Mayıs 2008; 22:26:41 

Hayırlı olsun güle güle kullan, yalnız 190 ytl bana biraz pahalı geldi, sanki biraz daha az olsa çok güzel olurdu. Tabii önemli olan ses kalitesi, sen beğendiysen sorun yok.

CREATIVE X-FI XTREME GAMER + CREATIVE I-TRIGUE 3300
zayzay

7 Mayıs 2008; 0:54:01 

Görüntüsü güzedi verdiği sesinde güzel olduğunu öğrendik sayende, güle güle kullan

nighteen

7 Mayıs 2008; 1:35:10 

akustik performansı yüksek hoş bir sestir doğal ve dengeli bir sesi varır.Aşırı derin basslarda başarısı x530 kadar fazla değildir fakatuyduları çok kaliteli temiz ses verir.

gladiator34

7 Mayıs 2008; 8:49:49 

Hayırlı olsun güle güle kullan.... Bu set benim de ilgimi çekiyor.

insicam
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Mayıs 2008; 9:31:48 

Her nekadar microlab bir daha almayacak olmasamda şunu söyleyim; bende a-6664 modeli var tizleri ve ses kalitesi bence iyi hatta basları da kişiye göre yeterli gelebilir.
EnnX

7 Mayıs 2008; 13:29:57 

Hayırlı olsun
Yalnız Evkur'a baksaydın keşke. 1-2 ay önce 136 YTL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam

Üşenme
Erteleme
Vazgeçme
uzman1994

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 17:57:12 

quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Hayırlı olsun
Yalnız Evkur'a baksaydın keşke. 1-2 ay önce 136 YTL gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam

Ben Nevşehir 'in Ürgüp ilçesinde oturuyorum.Mecburen burdaki bilgisayarcıdan aldım. İnternetten satın alsam dolandırıcılık yapıyorlar.Ama aldığıma değdi.Ses kalitesi bozulmuyor.Bass ve tizler çok güzel.Ayrıca küçük hoparlörler çok ağır.Buda güzel olduğunu kanıtlar sanırım.

AMD Athlon 64 X2 5600 2.8 GHz --CASE CM CENTURION CAC-TO5-UBD-5*5,25 380 WATT-- 2GB KINGSTON DDR2 --SAMSUNG 320 GB HD -- SAPPHIRE HD 2600 XT -- LG DVD-RW 18X -- MİCROLAB X23 5.1 SES SİSTEMİ -- HP DESKJET 3940 YAZICI -- XP HOME EDITION SERVICE PACK 2
EnnX

11 Mayıs 2008; 14:44:12 

Noterin yanındaki bilgisayarcıdanmı

Üşenme
Erteleme
Vazgeçme
uzman1994

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 19:44:35 

quote:

Pegasus elektronikten sipariş ettirdim.

EnnX

12 Mayıs 2008; 21:50:36 

Gezi için geldiğimde fotoğraf makinasına ilave SD kart alayım demiştim, bir iş hanının 2. katındaki bilgisayarcıya sormuştum, noterin yanındaydı. Acaba orasımı diye sordum.

quote:

Orjinalden alıntı: uzman1994

quote:

Pegasus elektronikten sipariş ettirdim.

Üşenme
Erteleme
Vazgeçme
ibocukx
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Mayıs 2008; 19:11:14 

Yahu bu dandik markaya 190 ytl verilirmi
@oğuzhan@

13 Mayıs 2008; 20:55:30 

Hayırlı olsun

Güle güle kullan

The Soul Of BMW.
@oğuzhan@, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
insicam
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Mayıs 2008; 21:46:01 

quote:

Orjinalden alıntı: ibocukx

Yahu bu dandik markaya 190 ytl verilirmi

Bence ses kalitesi iyi üstelik bendeki model a-6664, ama benimde bir daha microlabla işim olmaz. Kumandası bozuk geldi decoderin üstündeki giriş modu düğmesi de sakat bozulmaya elverişli yani acayip soğudum artık creative den şaşmam logitech te iyi ama tizleri iy değil diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insicam -- 13 Mayıs 2008; 22:47:47 >
Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Mayıs 2008; 17:09:24 

hayırlı olsun...:)

Hemre_

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 16:09:37 

aynı ürünü bende kullanıyorum ama biraz bakım isteyen bir ürün... bir gün durup dururken (arkadaş farkına vardı) hoparlörün birinden ses gelmiyordu. Normalde kurarken her hoparlörü ayrı ayrı kontrol ederim demekki sonradan olan birşey. servise yolladım üzerine koca bir etiket (TOZDAN KORUYUNUZ) halbuki bilgisayarıma özen gösterdiğim için hergün süpürge ile temizlerim tüm malzemeleri... içine giren toz cihazın arızalanmasına sebep olumuş... birde hoparlörler eskisi gibi temiz ses vermiyor... (2 yıldan fazladır kullanıyorum ) çıkarttığı cızırtı sinirimi bozuyor bakalım ses kartından kaynakalanıyordur diye şimdi x-fi exterme gamer serisi bir kart aldım... elime ulaşınca buraya eklerim görüşümü... Doğru ayarlar (kişiden kişiye ve kulaktan kulağa değişir) yapıldığında güzel temiz bass ve tiz alabiliyorsunuz... Eskiden sesi 80e kadar açıp dinleyebiliyordum ama şimdi apartman pozisyonuna geçtiğimden 55ten fazla ses vermiyom... malum komşular rahatsız olmasın...

N82'ime veda ettim gelene kadar yadigar 6610 ile idare edecez artıkın... N82 beni bırakıp nerelere gittin haa çabuk gel :((
Hemre_

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 14:15:28 

şayet şunu söyleyim... x-23 kullananlar genelde ses seviyesi (bilgisayarda 100% ses açıkken) 45-55 arası kullanır günlük şahsen ben öyle kullanıyordum filimlerde 60-70 arası kullanıyordum... Creative X-Fi Exterme Gamer serisi aldığım ses kartını kurduktan sonra açıkça şunu belirtmek istiyorum kullandığım ses seviyesi (bilgisayarda 60%) 10 bu seviyede bile ses eskiden dinlediğim 45-55 arası ses seviyesine sahip... Basslar ise oldukça belirgin ve tok bir şekilde geliyor. Bir ses kartından bu kadar yüksek performans açıkçası beklemiyordum... Sesi hep hoparlörden bekleyen ben x-23'ü değiştirmek isterken şimdi tam tersini düşünüyorum :)) emin olun ses kartının çok büyük etkisi var... Almak isteyenlere tavsiye ederim... Sürücülerin yenisi çıktığında kendisi otomatik güncelliyor... sanki bios güncelliyor gibi netten indirip yüklüyor...

Şimdi tek endişem komşuların ben filim izlerken kağımı çalması :D onları rahatsız etmemek için elimden gelen çabayı sarf ediyorum....

Mükemmel bi ikili

Creative X-Fi Exterme Gamer + Microlab-23 (diğer hoparlörlere laf atmıyom kullandığım cihaz buda ama orta seviye için öneririm)

N82'ime veda ettim gelene kadar yadigar 6610 ile idare edecez artıkın... N82 beni bırakıp nerelere gittin haa çabuk gel :((
uzman1994

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 10:33:16