Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dsmart mesajı verdi :( 1.yıl sonu fx ve eurosport ücretli olacak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> dsmart mesajı verdi :( 1.yıl sonu fx ve eurosport ücretli olacak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
etayfun

6 Mayıs 2008; 22:02:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkeze iyi geceler
Az önce ekranda posta işareti ve yeni kanallar yazısını mesajda görünce hayırdır diye bakındım. Ama pek hayırlı değilmiş. mesaja göre "eurosport ve fx bir yıl için ücretsiz". şimdiden dürüstce beyanı patlatmışlar. eurosport için zaten başta para istiyorlardı diye biliyorum. fx1ide oyuna katıp sonra demedik denmesin diye resmen uyarıyorlar. bakalım daha neler göreceğiz. selamlar...

mustafa_(87)

6 Mayıs 2008; 22:28:06 

valla yandık ben dmax d yeşilçamı izlemek için mi aldım d-smartı koca bir

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
aliyigit

6 Mayıs 2008; 23:04:39 

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

valla yandık ben dmax d yeşilçamı izlemek için mi aldım d-smartı koca bir

Bu gidişle yakında onları da şifrelerler arkadaşım

Yaşadıklarını kar sayma,
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna...
tarkancengizhan

7 Mayıs 2008; 0:27:21 

hayır arkadaşlar d-smart taahhüt ettiği gibi recevier ı aldıktan önceki tüm kanalları ömür boyu bedava izletmeye devam edecek. smartpara ile izle öde yani izlediğin kadarını öde sisteminin prensiplerini gelecek dönemlerde uygulamaya koyacaktır. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok , d-smart bunu ileriki dönemlerde hayata geçireceğini taaa en başından belirtti.

Tarkan Cengizhan
harmonyoa

7 Mayıs 2008; 10:01:51 

peki arkadaşlar ben bir digitürk kullanan birisi olarak merak ediyorum sizce bu olay dava konusu olamazmı reklamlarda devamlı bağırdılar türkiyenin ilk bedava digital platformu diye şimdi yaptıklarına bak valla doğan grubunun yaptığı hiçbirşeye bugüne kadar güvenmedim güvenmemde geçmişi ortada. paşalar gibi 7 seneden beri hiç sorunsuz digitürkümü izliyorum güzelde bi kampanyaya dahil oldum.

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
sayko35

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 10:42:34 

İnsanları kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar. Tamamen sahtekarlık. FX denilen kanalda çok mu kaliteli programlar varmış ki 1 sene sonra paralı yapıyorlar. Bu ve bunun gibi firmaların tamamının gözü bizim cebimizde arkadaşlar

Gigabyte EP35-DS3R / Core 2 Duo 6750 / Corsair XMS21024*2- 800Mhz(4-3-3-9) / Sparkle 8800GT Coolpipe3 / Enermax Liberty 500W / CM Stacker / Z-5500 THX / Audigy 2ZS / Toshiba Regza 32 Lcd
teomansoydas

7 Mayıs 2008; 11:28:59 

Fx ve eurosport kanallar d-smarta geçtikleri ilk gün kontürlü olarak yayın yapacaklarını belirtmişlerdi...
sonradan eklenen kanallar olduğu için d-smartı yalancı duruma düşürmüyor çünkü d-smart ilk günden berii diyor sonradan kanal eklersek bunlar izle öde sisteminde olacaktır dedi.
d-smart yetkililer şu an FX ve Eurosporta para ödeseler bile kullanıcılarına bir yıl hediye etti kanalları bunda abartılacak ve felaket seneryaları yazmaya gerek yok bence... herşey başında sölendiği gibi devam ediyor. kolay gelsin

T&S
harmonyoa

7 Mayıs 2008; 11:50:20 

quote:

Orjinalden alıntı: teomansoydas

Fx ve eurosport kanallar d-smarta geçtikleri ilk gün kontürlü olarak yayın yapacaklarını belirtmişlerdi...
sonradan eklenen kanallar olduğu için d-smartı yalancı duruma düşürmüyor çünkü d-smart ilk günden berii diyor sonradan kanal eklersek bunlar izle öde sisteminde olacaktır dedi.
d-smart yetkililer şu an FX ve Eurosporta para ödeseler bile kullanıcılarına bir yıl hediye etti kanalları bunda abartılacak ve felaket seneryaları yazmaya gerek yok bence... herşey başında sölendiği gibi devam ediyor. kolay gelsin

dostum diyorsunki dsmart ilk gün köntürlü olucağını belirtmişti diyorsun peki sana sorarım bunu hangi kanalda hangi gazetede türkiyenin ücretsiz tek platformu diye bağıra bağıra söyliyebildiği gibi söyledimi ben açıkçası duymadım o yüzden dediğim gibi bu adamların hiçbirşeyine güvenmeyin dolandırıcılıktan başka bişey yapmıyorlar bu kadar ağır konuşuyorum. Geçen gün bi duyum daha almıştım bu eski receivera yapılan indirim. dsmart bu verdiği receiverları uzakdoğuda ucuza yaptırıp 200 küsür ytl ye satıyormuş ve bunun adına kampanya diyormuş bizden aldıkları receiverlarıda kullanıyorlarmış yani sözde yeni müşterilerine yaptığı bir indirim var gibi gözüküyor ancak yine kar eden dsmart neyse daha çok şey yazarım bu dsmartla ilgili ama bunlar yeterli sanırım türkiyenin tek ücretli pardon ücretsiz platformunda size mutluluklar dilerim.

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
power5371

7 Mayıs 2008; 12:02:28 

eurosporta üzülmeye değmez hotbird uydusunda var ben ordan izliyorum

Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar...
gokhansar

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 12:20:17 

başliği değiştirelim lütfen "ücretli" değil "kontörlü"

AMD Athlon 64 X2 4200+ EE 65W / Asus M2A-VM / Kingston Hyper-x 1X2 GB 800 MHZ DDR2 DUAL / Sapphire 2600XT 256MB DDR4 / 500GB Seagate 32MB SATA2 7200.11 NCQ + 320GB Seagate 16Mb Cache SATA2 NCQ + 160GB Samsung / ASUS TA9A1 350W / 20" Benq FP202W LCD / Technisat SKYSTAR2 2.6D / Creative Inspire™ 4.1 4400 / Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 Klavye+Mouse / Us Robotics - 9105

ACER AS5315

mustafa_(87)

7 Mayıs 2008; 12:27:00 

quote:

Orjinalden alıntı: sayko35

İnsanları kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar. Tamamen sahtekarlık. FX denilen kanalda çok mu kaliteli programlar varmış ki 1 sene sonra paralı yapıyorlar. Bu ve bunun gibi firmaların tamamının gözü bizim cebimizde arkadaşlar

fx kanalını beğenmiyorsan dostum tek söyleyeceğim laf yok sana çünkü fx i beğenmeyen bence kolay kolay kanal beğenemez fx in tek kötü yanı alt yazılı olması

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
twicee

7 Mayıs 2008; 12:57:17 

zaten belliydi

teomansoydas

7 Mayıs 2008; 14:26:36 

quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orjinalden alıntı: teomansoydas

dostum diyorsunki dsmart ilk gün köntürlü olucağını belirtmişti diyorsun peki sana sorarım bunu hangi kanalda hangi gazetede türkiyenin ücretsiz tek platformu diye bağıra bağıra söyliyebildiği gibi söyledimi ben açıkçası duymadım o yüzden dediğim gibi bu adamların hiçbirşeyine güvenmeyin dolandırıcılıktan başka bişey yapmıyorlar bu kadar ağır konuşuyorum. Geçen gün bi duyum daha almıştım bu eski receivera yapılan indirim. dsmart bu verdiği receiverları uzakdoğuda ucuza yaptırıp 200 küsür ytl ye satıyormuş ve bunun adına kampanya diyormuş bizden aldıkları receiverlarıda kullanıyorlarmış yani sözde yeni müşterilerine yaptığı bir indirim var gibi gözüküyor ancak yine kar eden dsmart neyse daha çok şey yazarım bu dsmartla ilgili ama bunlar yeterli sanırım türkiyenin tek ücretli pardon ücretsiz platformunda size mutluluklar dilerim.

nerelerde yer aldığını size sözliyeyim hemen ilk olarak müşteri hizmetlerini arasanız orda size sölüyorlar. sözleşmede yer alıyor.bu nedenle kimseyi kandırmıyolar... yalnış beyanda bulunmayalım. cihaz üremlerini d-smart kensi yapmıyor. 6 değişik firma türkiyede üretmektedir. örnek olarak sunny atmaca elektronik tarafından istanbulda üretim tesisleri var buda inanmıyosan 2124121414 sunny merkez telefonu ara sor bakalım nerde üretiliyormuş. siz zaten kullanmıyosunuz neden karalama yapıosunuz...

T&S
yeoum-jang
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

7 Mayıs 2008; 16:20:11