yukarıda resmını koydugum ses sitemıne sahıbım wooferdan sureklı dadadadadaaat daaaat :S şeklinde ses geliyor bır sure sonra kesiliyor. ancak daha sonra tekrar baslıyor. sureklı ugultu duymaktan bıktım garantiside bitti. sızce sorun nerde olabılır? bır yardımcı olunda bana Logitech X540 aldırmayın:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owen_10 -- 6 Mayıs 2008; 20:58:10 >
Valla çok dolaylı yol ama mikrofon varsa ve yanlışlıkla açık bırkatıysan ondan olabilir.Bende mikrofonu kullanmak için açtığımda hemen başlıyordu woofer uğuldamaya.
hayır dostum kontrol ettım herşey normal benım buyuk olasılık donanım sorunum var adaptor arızalanmıs olabılırmı acaba cunku cok elektrilk gider oturdugum yerde
Hmm elektrik gittiğinde acayip bir ses geliyor aynısı bende de var. Biz de elektrikellr sık gider( kırsalda yaşıyoruz yağmur yağsa gidiyor) Pek zannetmiyorum.Ses kartı yazılımı tekrar bir kursan.
dostum tekrar yukledım suruculerı aynı sorun dewam edıyor. pc ile ilgili oldudunu zannetmıyorum cunku kablolar takılı olmadıgı zamanda oluyor yanı tum kabloları sokuyorum woofera adaptoru takıyorum baska hıcbırsey takılı değil gene otuyor. az once sınırlerım bozuldu wooferın ıcını actım baktım yanık falan varmı dıye iyinde toz bıle yok sapasağlam gorunuyor. acaba adaptormu arızalı dıyorum :S
quote:
Orjinalden alıntı: occuplus
Hmm elektrik gittiğinde acayip bir ses geliyor aynısı bende de var. Biz de elektrikellr sık gider( kırsalda yaşıyoruz yağmur yağsa gidiyor) Pek zannetmiyorum.Ses kartı yazılımı tekrar bir kursan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owen_10 -- 7 Mayıs 2008; 1:37:15 >
Saçma gelebilir ama bendede vardı bu sorun,Ses kartını yükledim sildim sistemi geri yükledim nafile. Arkadaş format at dedi, Saçma geldi ama denemek zorundaydım. Denedim sitesinden son versionu indirdim kurdum sorun ortadan kalktı denemekte fayda var
yine duzelmedı dostum hatta gaza gelip sadece ses kartının değil tum anakart ekran kartı falan alayını guncelledım buda olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: serdarumma
Saçma gelebilir ama bendede vardı bu sorun,Ses kartını yükledim sildim sistemi geri yükledim nafile. Arkadaş format at dedi, Saçma geldi ama denemek zorundaydım. Denedim sitesinden son versionu indirdim kurdum sorun ortadan kalktı denemekte fayda var
sorun sette diye dusunuyorum cunku seti pc bağlamadan çalıstırdıgımda yıne ugultu gelıyor. artık son care servise verdım bugun. bakalım kaç para ıstıycekler