Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Subwooferdan Uğultu Geliyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Subwooferdan Uğultu Geliyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
owen_10

6 Mayıs 2008; 20:57:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yukarıda resmını koydugum ses sitemıne sahıbım wooferdan sureklı dadadadadaaat daaaat :S şeklinde ses geliyor bır sure sonra kesiliyor. ancak daha sonra tekrar baslıyor. sureklı ugultu duymaktan bıktım garantiside bitti. sızce sorun nerde olabılır? bır yardımcı olunda bana Logitech X540 aldırmayın:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owen_10 -- 6 Mayıs 2008; 20:58:10 >

S@rKs-PoWeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 21:17:56 

Valla çok dolaylı yol ama mikrofon varsa ve yanlışlıkla açık bırkatıysan ondan olabilir.Bende mikrofonu kullanmak için açtığımda hemen başlıyordu woofer uğuldamaya.

İntel P4 2.4ghz @ 3.2 ghz(ThermalTake Spark 7+ Xaser Edition)--Ati Shappire X1950gt Agp8x--2x512 Kingston ram--SS2--Gigabyte rz anakart--Logitech EX110--Logitech MX518--Logitech Formula Force Gp--Logitech Attack 3--Vestel 17'' CRT--Diana 4000w 5+1--Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1--FSP 350w--Rain 350w(Ekran Kartı İçin)--Nokia 6300
###Piyasadaki AGP8x Ekran Kartları###
owen_10

6 Mayıs 2008; 21:35:38 

yok kardes ya mıkrafonum yok bana x540 yolları gorundu galıba

by*cambaz

6 Mayıs 2008; 22:30:01 

Ses kartına giren kablolardan biri yerine oturmamış olabilir mi acaba?Tam oturmayınca bazen öyle sesler çıkabiliyor

(DH Evine tesisat kuranlar klübü)+(Sony Ericsson W810İ)

AIWA HoMe AmPLi+KeNwOod 25 cm+SuNNy BEe 300 A6 30 cm SuBwoOfer+MiCroLab MC-1900 5.1+LoGiteCh X230 2.1
owen_10

6 Mayıs 2008; 22:39:55 

hayır dostum kontrol ettım herşey normal benım buyuk olasılık donanım sorunum var adaptor arızalanmıs olabılırmı acaba cunku cok elektrilk gider oturdugum yerde

occuplus

6 Mayıs 2008; 23:04:45 

Hmm elektrik gittiğinde acayip bir ses geliyor aynısı bende de var. Biz de elektrikellr sık gider( kırsalda yaşıyoruz yağmur yağsa gidiyor) Pek zannetmiyorum.Ses kartı yazılımı tekrar bir kursan.
owen_10

7 Mayıs 2008; 1:37:46 

dostum tekrar yukledım suruculerı aynı sorun dewam edıyor. pc ile ilgili oldudunu zannetmıyorum cunku kablolar takılı olmadıgı zamanda oluyor yanı tum kabloları sokuyorum woofera adaptoru takıyorum baska hıcbırsey takılı değil gene otuyor. az once sınırlerım bozuldu wooferın ıcını actım baktım yanık falan varmı dıye iyinde toz bıle yok sapasağlam gorunuyor. acaba adaptormu arızalı dıyorum :S
quote:

Orjinalden alıntı: occuplus

Hmm elektrik gittiğinde acayip bir ses geliyor aynısı bende de var. Biz de elektrikellr sık gider( kırsalda yaşıyoruz yağmur yağsa gidiyor) Pek zannetmiyorum.Ses kartı yazılımı tekrar bir kursan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owen_10 -- 7 Mayıs 2008; 1:37:15 >

kadircitak

7 Mayıs 2008; 6:36:03 

ses denetiminden mikfofonu pasif yap olmazsa anfideki besleme kondansatörlerini büyük tak 4700/50v gibi bide çıkan sesi duyabilmek lazım.

owen_10

7 Mayıs 2008; 11:59:33 

dostum besleme kondansatoru ne oluyo bıraz daha acarmısın ıstersen sesı kaydedıp rapide koyabılırım bılgın olması ıcın

AlemdarRize

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 12:53:41 

Saçma gelebilir ama bendede vardı bu sorun,Ses kartını yükledim sildim sistemi geri yükledim nafile. Arkadaş format at dedi, Saçma geldi ama denemek zorundaydım. Denedim sitesinden son versionu indirdim kurdum sorun ortadan kalktı denemekte fayda var

Eski nick: Su
owen_10

7 Mayıs 2008; 14:39:22 

yine duzelmedı dostum hatta gaza gelip sadece ses kartının değil tum anakart ekran kartı falan alayını guncelledım buda olmadı

quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

Saçma gelebilir ama bendede vardı bu sorun,Ses kartını yükledim sildim sistemi geri yükledim nafile. Arkadaş format at dedi, Saçma geldi ama denemek zorundaydım. Denedim sitesinden son versionu indirdim kurdum sorun ortadan kalktı denemekte fayda var

aress3382823

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 15:50:52 

topraklamadan da olabilir..

Sandman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Mayıs 2008; 17:24:24 

Biryerden laptop bul dene, en azından sorunun neden kaynaklığını görürsün. Ya ses sistemi ya da pc..

Packard Bell EasyNote v7413 Kullanıcıları Mekanı - İncelemeler, merak edilenler, sorunlara çözümler, güncel sürücüler, ve dahası için..
kadircitak

7 Mayıs 2008; 19:15:53 

seti mp3 ,dvdplayer gibi şeyle dene ses yoksa o zaman pc ile uğraş yani netleştir sorun kasadamı settemi...

owen_10

7 Mayıs 2008; 22:54:20 

sorun sette diye dusunuyorum cunku seti pc bağlamadan çalıstırdıgımda yıne ugultu gelıyor. artık son care servise verdım bugun. bakalım kaç para ıstıycekler

owen_10

8 Mayıs 2008; 19:14:19 

bugun servisten aradılar garantısı bıttıgı halde 75 ytl karsılıgında cihaz yenısıyle değişcekmıs. sizce ne yapayım ??:S

kadircitak

8 Mayıs 2008; 19:41:19 

eskisini bana ver yenisi ne kadarki 75 ytl istiyolarlar ben olsam wermem..

owen_10

8 Mayıs 2008; 19:49:52 

yenısı novada kdv dahil 175 hepsiburadada 206 ytl

kadircitak

8 Mayıs 2008; 20:13:17