Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CODEGEN CODX 160 GB - CODEGEN 160GB 8MB CACHE 2.5" Hangisini tercih edeyim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> CODEGEN CODX 160 GB - CODEGEN 160GB 8MB CACHE 2.5" Hangisini tercih edeyim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
decxal

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 17:29:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd93924
ve
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd700566

bu 2 üründe fiyatı ve kapasitesi yönünden bana uygun geldi.. hangi modeli tercih etmeliyim ?

BST ONLINE GAMING
ladik

6 Mayıs 2008; 23:44:34 

Selam Arkadaşım,

Codegen Piyasanın en ucuz ext.hdd sini satıyor.Bunun nedeni ise hdd ve flash memory kartlarını cok ucuza maal etmesi.Ben Codegen den 4gb mp4 player aldım.Ancak sürekli flash kart kendini resetliyor her sisteme taktığımda (sistemler farklı farklı ve safly remove yapıyorum özellikle) cihaz format istiyordu.HDD lerde bir süre sonra sanırım aynı sorunu çıkaracaktır.Benim sana tavsiyem codegen den uzak dur.Ucuz etin yahnisi iyi olmaz diyecem ama sende fiyat performans diyeceksin.Bende sana codegen alırsan bu kıyaslamayı yapamayacak kadar zamana sahip olamayacaksın diyecem.Codegen i türkiyeye Vega Bilgisayar (Mecidiyeköy AliSamiYen karşısı) getiriyor.Adamlara 4gb mp4 ü iade edip parasını alana kadar baya bi uğraştım.Nihayetinde tüketici hakem heyeti beni haklı gördü ve ücret iadesi yönünde karar verdi.Sana tavsiyem codegen den uzak dur ve Seagate al...GB olarak az al ama uzun süre kullan :)))

Hadi sana kolay gelsin...

decxal

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2008; 3:36:42 

faydalı yorum olmuş teşekkürler.. doğru diyorsun aslında ucuz etin yahnisi :) ben birdaha düşüneyim

BST ONLINE GAMING
alattin_nuri

13 Mayıs 2008; 13:55:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ladik

Selam Arkadaşım,

Codegen Piyasanın en ucuz ext.hdd sini satıyor.Bunun nedeni ise hdd ve flash memory kartlarını cok ucuza maal etmesi.Ben Codegen den 4gb mp4 player aldım.Ancak sürekli flash kart kendini resetliyor her sisteme taktığımda (sistemler farklı farklı ve safly remove yapıyorum özellikle) cihaz format istiyordu.HDD lerde bir süre sonra sanırım aynı sorunu çıkaracaktır.Benim sana tavsiyem codegen den uzak dur.Ucuz etin yahnisi iyi olmaz diyecem ama sende fiyat performans diyeceksin.Bende sana codegen alırsan bu kıyaslamayı yapamayacak kadar zamana sahip olamayacaksın diyecem.Codegen i türkiyeye Vega Bilgisayar (Mecidiyeköy AliSamiYen karşısı) getiriyor.Adamlara 4gb mp4 ü iade edip parasını alana kadar baya bi uğraştım.Nihayetinde tüketici hakem heyeti beni haklı gördü ve ücret iadesi yönünde karar verdi.Sana tavsiyem codegen den uzak dur ve Seagate al...GB olarak az al ama uzun süre kullan :)))
Hadi sana kolay gelsin...

Fikirlerinize kesinlikle katılmıyorum neden diye sorarsanız aynı üründen yani 160gb o ext hdd den ben çok samimi bir arkadasıma aldırdım ve yaklasık 3 aydır sorunsuz kullanıyor bir kere önyargıyla yaklasırsanız olaya yanlıs yaparsınız .Mesela bir çok marka anakart kullandım asus msi gigabyte anakartların hepside arıza yaptı ne yani simdi asus anakarta dandikmi diim yada msi gigabyte yada bir dönem kullanmıs olduğum kigstone hyperx lerle sorun yasamıstım bu marka rame dandikmi diyim ?Elektronik malzeme alırsanız o veya bu sekilde arızalanabilir bu çok doğal bir durumdur.İnsanlar 500$ verip dfi anakart alıyor simdi anakart bozuldu diye dfi ürünlerin hepsi berbatmı diyeceksiniz sorarım size?Konumuza dönersek ext. hdd denilen sey bildiğiniz boş kutu içinde bilnen markalarının hdd sürüclerinden baska + olarak sadece 1 adet usb çeviric var oda zaten sadece hdd yi usb den veri aktarmak için kullandıkları standart aparat.Codegen hdd'nin içinde su an piyasadda bulunan notebokların çoğundada kullanılan TOSHİBA hdd var kalitesini onun dısındaki bildiğiniz boş kutu bence paranızı gidip boş yere tanınmıs markalı hdd alacam diye sokağa atmayın keza dediğimi gibi harici hdd'lerin hepsi aynıdır...Aynı zamanda hepsibuaradaya bakarsanız bu hdd için bir çok olumlu yorumun yapıldığınıda görürsünüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alattin_nuri -- 13 Mayıs 2008; 14:03:00 >

ceyar

13 Mayıs 2008; 17:04:06 

sen problemli mp3 üne odaklanmışsın hiç kullanmadığın belkide görmediğin bi ürün hakkında saçma sapan cümlelerle konuşuyosun. codegen arızalı disklerini sorgusuz sualsiz aynı gün değiştiren bir firma vede bu değiştirdikleri ürün taşınabilir hardisk sonuçta yani düşürüp çarpıp bozduğumuz cihazlar.
legion90

14 Mayıs 2008; 16:00:59 

Codegen , Seagate , WD , Philips bence bu alanda tanınmış ve kabul görmüş markalardır. Herhangi bi sorun olacağını zannetmiyorum. ÜStelik 2.5' olup 320 GB veri kapasitesi olan Codegen dışında fazla yok.

2005 Hyundai Accent Admire 1.6 107HP - Gece Mavisi
tonyG

15 Mayıs 2008; 1:19:16 

alıncak ürün herşeyi ile bir bütün olmalı. 320GB lık ararken ben de codegeni inceledim ama diğerleri ile arada ciddi fark var. Kutusu çok farklı. Özelikle Hepsiburada'da teknik servis ile yorumları okuyunca iyice vazgeçtim. 3 haftadır ürünler bekliyormuş.

ceyar

15 Mayıs 2008; 11:50:52 

faturanatızı alıp direk kendi servisine giderseniz direk değişiyorlar. Araya 2. bir firma girdiğinde süre uzuyor demekki.
legion90

15 Mayıs 2008; 12:21:08 

quote:

Orjinalden alıntı: tonyG

alıncak ürün herşeyi ile bir bütün olmalı. 320GB lık ararken ben de codegeni inceledim ama diğerleri ile arada ciddi fark var. Kutusu çok farklı. Özelikle Hepsiburada'da teknik servis ile yorumları okuyunca iyice vazgeçtim. 3 haftadır ürünler bekliyormuş.

şahsen böyle bişey duymamıştım eğer doğruysa Codegen için kötü.

2005 Hyundai Accent Admire 1.6 107HP - Gece Mavisi
iskorder

17 Mayıs 2008; 17:06:15 

yok öyle bir şey benimde codegen hdd divx playerımı direk değiştirdiler
bu diski almadan önce çok araştırdım ve codegenin tek modeli olmadığını gördüm hatta gördüğüm en ince diskte codegenin slim modeliydi. Codegen bu aralar bayağı populer tavsiye ederim

Umur!

17 Mayıs 2008; 17:50:02 

Codegen Codxlerde tek tuş yedek var ben kullanmıyorum ama onu seçtim çünkü diğerine göre daha yeni kasa, ama ızgara yüzey ve benim şansıma ufak bir yerinde boya sorunu var. Diğeri daha ince ve daha çok göze hoş geliyor. İkisinin içinde de Toshiba Hdd var.

Dipnot : Verdiği deri kaplama çok dandik. İKi kenarından da dikiş atmam gerekti yoksa açılacaktı ve kap olma özelliğini yitirip beze dönüşecekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umur! -- 17 Mayıs 2008; 17:50:13 >
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> CODEGEN CODX 160 GB - CODEGEN 160GB 8MB CACHE 2.5" Hangisini tercih edeyim Sayfa: [1]
Buraya git: