arkadaşlar birşey soracam x-fi gamer ile gigabayte ds3l(imzamdaki anakart) arasında çok fark oluşur mu sizce(145 ytlyi dengeleyecek)? çünkü şuanki sesi bile süper alsam mı sizce gerçekten kararsızım. kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Ben audigy zs öneririm arkadaşım value kullanmış biri olarak diyorum 1-2 ayda elimden çıkartıp audigy zs aldım diğer arakdaşlar bilmem ne düşünürler ama ben value dan tatminkar kalmadım gerek ses yapısı gerekte software olarak ama bütçen el vermiyosa yinede sen bilirsin
Ben audigy zs öneririm arkadaşım value kullanmış biri olarak diyorum 1-2 ayda elimden çıkartıp audigy zs aldım diğer arakdaşlar bilmem ne düşünürler ama ben value dan tatminkar kalmadım gerek ses yapısı gerekte software olarak ama bütçen el vermiyosa yinede sen bilirsin
Bende 2 aydır audigy value kullanıyordum. Dun Audigy 2SZ aldım. dagar kadar fark var aralarında her yonden.
GIGABYTE P31-DS3L || INTEL E4500 2,20@3,30Ghz-TT Big Typhoon || A-DATA Vitesta Extreme Edition (2*1)@900MHz || Sapphire ATI Radeon Hd3870 || ASUS 20x LightScribe || Western Digital 250Gb || ASUS TA9A1@RP-500 eXtreme || PHILIPS 220XW8FB || CREATIVE Audigy 2ZS || LOGITECH X540 ||
Bende 2 aydır audigy value kullanıyordum. Dun Audigy 2SZ aldım. dagar kadar fark var aralarında her yonden.
Nerden buldun arkadaşım. hepsiburada sitesinde olur mu
AMD Athlon 64 X2 5600 2.8 GHz --CASE CM CENTURION CAC-TO5-UBD-5*5,25 380 WATT-- 2GB KINGSTON DDR2 --SAMSUNG 320 GB HD -- SAPPHIRE HD 2600 XT -- LG DVD-RW 18X -- MİCROLAB X23 5.1 SES SİSTEMİ -- HP DESKJET 3940 YAZICI -- XP HOME EDITION SERVICE PACK 2