Vodafone, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 10 ülkede iPhone satmak üzere Apple ile anlaşma imzaladığını bugün açıkladı.
Vodafone'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, Hindistan, İtalya, Mısır, Portekiz, Yeni Zelanda ve Yunanistan'daki Vodafone müşterileri, Vodafone hattı ile kullanmak üzere önümüzdeki aylarda iPhone satın alabilecekler.
Vodafone to Offer Apple’s iPhone in Ten Markets 06 May 2008
Vodafone today announced it has signed an agreement with Apple to sell the iPhone in ten of its markets around the globe. Later this year, Vodafone customers in Australia, the Czech Republic, Egypt, Greece, Italy, India, Portugal, New Zealand, South Africa and Turkey will be able to purchase the iPhone for use on the Vodafone network.
satacakta ne zaman satacak..vodafone la anlaşması çok kötü oldu iphone için bile vodafone zor çekilir bu saçma kampanyalarla..
hocam valla çok da mantıklı olabilceğini düşünmüyorum bence yüksek bir fiyat koyarlar bilemiyorum yani cazip olcakmış gibime gelmiyor...ipot touch bile şu anda resmi mağazqalarda 850 ytl ye alıcı bulabiliyorken iphone için uçuk bir fiyat çıkacağını düşünüyorum...
En iyi teklifi vodafone vermiş ve turkcell ve avea yı geride bırakarak düspiritör olmuşlar. Tebrik etmeli ve uygun fiyat ile satmalarını umut ediyoruz.şu an El altında 900 ytlye satıyorlar.