kardeş 3. ye kesin gelirim yaparsanız ekibimle birlikde gelirim bi sakınca görmezsen tabi :D buna gelemediğim için çok üzgünüm inanmıcaksın ama annemin kafasına buzdolabının kapağı düştü o yüzden gelemedim kesinlikle profilo almayın kullanmayın
kardeş gülüyorumda geçmiş olsun istedigini getirebilirsin kardeş hiç sorun değil o zaman bakalım burda yapın diyenlerin sayısı artar ise yaparız bir buluşma daha
yapalım yapalım :D hatta bizde sole izmirdekiler gibi bi mekan bulalım mod yaplım olmazmı?
wala anlaşılan bizimki daha canlı geçci,bizde bi buluşma daha ayarlıcaz,ama mod düşünmüyoruz,oda yaz sonunda falan olur heralde,bu sefer net buluruz artık,gene aynı zaman toplanırsak
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
arkadaşlar izmirliler gibi bizde buluşup mod yapalım diye teklifler geliyor ama bunun olması için birinin bi mekanını sunması gerekiyor dükkan ev vs vs bu işler kafede olmaz
bizde yaz sonunda daha kapsamlı bir mod partisi düşünüyoruz ama mekan zor,bu seferkinden farklı olck, harbi mod partisi
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
ankarada böyle birşey yapmış olsak eminim çok çok güsel bişi olur üstadların çoğu ankarada ama yer sorun eski ewimizde olsak bi dk düşünmem bizdeyiz derdim ama apartman da çok zor
wallla aslında dh türkiye buluşması yapacaz ,o zaman gör ortalığı