Selam. hayır bunları png olarak bulmadım malesef. zAten benim istediğimde hiç kimsede olmayan ve sadece bana özel ikonlar yaratmaktı. bu yüzden photoshop'ta saatler harcayarak bunları yarattım. Ama iyide oldu. en azından artık kendi ikonlarımı kendim yaratıyorum.
İlgin için teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: jamboree
Eger onları png olarak bulmadıysan tek tek kesmek baya uzun sürmüştür...deli işi..
quote:
Orjinalden alıntı: hdblack35
Uzun uğraşlar sonucu Photoshop programının yardımı ile kendi temamı yaratmış bulunuyorum. Bakalım beğenecekmisiniz...
Selamlar Hepsi cok guzel calismalar, yapanlarin eline emegine saglik. Benim aradigim installer dan yukleyebilecegim, ikonlarin altindaki yazilarin siyah veya koyu renk oldugu bir theme. Bilen varsa yazarsa cok sevinirim. Saygilar
Arkadaşlar biriniz bana kısaca mesajlara nasıl resim ekleyeceğimizi anlatırsa sevinirim, zira resim ekleyemediğim için kullandığım temayı rapide koydum. [link=http:/****.com/files/120142566/Vista_Perfection.tif.html]buraya[/link] tıklayıp görebilirsiniz....
Arkadaşım, iPhone PC Suite programını bul ve yükle, çalıştır, iphone'u bilgisayarına bağla ve tema, resim, müzik, telefon defteri ne istiyorsan onunla ilgili her işlemi yap..
bu temaları telefona nasıl yüklerim adam gibi birisi anlatabilirmi soruyoruz yok o kurulu olması lazım yok bu yok o yok şu adam gibi biri anlatsın dua edelim...
Arkadaşım, iPhone PC Suite programını bul ve yükle, çalıştır, iphone'u bilgisayarına bağla ve tema, resim, müzik, telefon defteri ne istiyorsan onunla ilgili her işlemi yap..
Selam. hayır bunları png olarak bulmadım malesef. zAten benim istediğimde hiç kimsede olmayan ve sadece bana özel ikonlar yaratmaktı. bu yüzden photoshop'ta saatler harcayarak bunları yarattım. Ama iyide oldu. en azından artık kendi ikonlarımı kendim yaratıyorum.
İlgin için teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: jamboree
Eger onları png olarak bulmadıysan tek tek kesmek baya uzun sürmüştür...deli işi..
quote:
Orjinalden alıntı: hdblack35
Uzun uğraşlar sonucu Photoshop programının yardımı ile kendi temamı yaratmış bulunuyorum. Bakalım beğenecekmisiniz...
Arkadaşım, bu temaları bizimle paylaşacakmısın, yoksa sadece bakıp ağzımızın suyunun akması için resimlerini yükledin
Bu da bendeki tema erkansonmez arkadasım gönderdi bana bende biraz oynama ve eklemelerini yapıp buraya gönderiyorum.Sürekli güncellediğim için neredeyse herşeyiyle turkçe.Sadece hava durumundaki ikon değişmeme sorunu var bende onuda programı yukleyince halledeceğim inşallah
geri kalanıda böyle isteyenlere göndere bilrim lütfen mesaj atarak isteyiniz e-mail yazmayı unutmayınız.arka taraftaki görüntü yani apple logosu sabit değildir bacraund a hangi resmi koyarsanız otomatik olarak o görülecektir arkada.