Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: En süper theme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> Cevap: En süper theme Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jamboree

30 Mayıs 2008; 23:55:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tek sayfa kullanıyorsun, pek program sevmiyoruz herhalde

quote:

Orjinalden alıntı: tomeytos

Bu da benim kullandıığım daha doğrusu topladığım deme

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . d e v i a n t a r t
hdblack35

3 Haziran 2008; 21:35:30 

Selam.
hayır bunları png olarak bulmadım malesef. zAten benim istediğimde hiç kimsede olmayan ve sadece bana özel ikonlar yaratmaktı.
bu yüzden photoshop'ta saatler harcayarak bunları yarattım. Ama iyide oldu. en azından artık kendi ikonlarımı kendim yaratıyorum.

İlgin için teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: jamboree

Eger onları png olarak bulmadıysan tek tek kesmek baya uzun sürmüştür...deli işi..

quote:

Orjinalden alıntı: hdblack35

Uzun uğraşlar sonucu Photoshop programının yardımı ile kendi temamı yaratmış bulunuyorum.
Bakalım beğenecekmisiniz...

(Daha Önceki Nick'im: Peyder35)
XBOX360 NTSC-U + Samsung LE40S81B LCD TV + Sony PSP
Toshiba Satellite M40X-116 Notebook + Nokia N91 + iPhone 16GB

yasalt

4 Haziran 2008; 10:19:11 

Selamlar
Hepsi cok guzel calismalar, yapanlarin eline emegine saglik.
Benim aradigim installer dan yukleyebilecegim, ikonlarin altindaki yazilarin siyah veya koyu renk oldugu bir theme.
Bilen varsa yazarsa cok sevinirim.
Saygilar

iMac 2.0 CD 20"
MacBokkPro 2.4 C2D 15.4"
Time Capsule 1 tb
iPod 30 gb beyaz
iPhone 8gb 1.1.4
iPhone 8gb 1.1.3
hippotang

5 Haziran 2008; 2:02:41 

Arkadaşlar biriniz bana kısaca mesajlara nasıl resim ekleyeceğimizi anlatırsa sevinirim, zira resim ekleyemediğim için kullandığım temayı rapide koydum. [link=http:/****.com/files/120142566/Vista_Perfection.tif.html]buraya[/link] tıklayıp görebilirsiniz....

Paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez...
@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Haziran 2008; 10:41:15 

bu temaları telefona nasıl yüklerim adam gibi birisi anlatabilirmi soruyoruz yok o kurulu olması lazım yok bu yok o yok şu adam gibi biri anlatsın dua edelim...
Ugur31

5 Haziran 2008; 18:17:40 

quote:

Orjinalden alıntı: @---B-L-U-K---@

bu temaları telefona nasıl yüklerim adam gibi birisi anlatabilirmi soruyoruz yok o kurulu olması lazım yok bu yok o yok şu adam gibi biri anlatsın dua edelim...

Arkadaşım, iPhone PC Suite programını bul ve yükle, çalıştır, iphone'u bilgisayarına bağla ve tema, resim, müzik, telefon defteri ne istiyorsan onunla ilgili her işlemi yap..

heLLWeapon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Haziran 2008; 18:22:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur31

quote:

Orjinalden alıntı: @---B-L-U-K---@

Arkadaşım, iPhone PC Suite programını bul ve yükle, çalıştır, iphone'u bilgisayarına bağla ve tema, resim, müzik, telefon defteri ne istiyorsan onunla ilgili her işlemi yap..

Öğrenmek istediğim bu teşekkürler
Ugur31

5 Haziran 2008; 18:30:23 

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Bu da benimki

Arkadaşım, şu temayı yüklesende bizde faydalansak nasıl olur

Ugur31

5 Haziran 2008; 18:32:42 

quote:

Selam.
hayır bunları png olarak bulmadım malesef. zAten benim istediğimde hiç kimsede olmayan ve sadece bana özel ikonlar yaratmaktı.
bu yüzden photoshop'ta saatler harcayarak bunları yarattım. Ama iyide oldu. en azından artık kendi ikonlarımı kendim yaratıyorum.

İlgin için teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: jamboree

Eger onları png olarak bulmadıysan tek tek kesmek baya uzun sürmüştür...deli işi..

quote:

Uzun uğraşlar sonucu Photoshop programının yardımı ile kendi temamı yaratmış bulunuyorum.
Bakalım beğenecekmisiniz...

Arkadaşım, bu temaları bizimle paylaşacakmısın, yoksa sadece bakıp ağzımızın suyunun akması için resimlerini yükledin

vizrt

6 Haziran 2008; 9:58:03 

Bu da bendeki tema erkansonmez arkadasım gönderdi bana bende biraz oynama ve eklemelerini yapıp buraya gönderiyorum.Sürekli güncellediğim için neredeyse herşeyiyle turkçe.Sadece hava durumundaki ikon değişmeme sorunu var bende onuda programı yukleyince halledeceğim inşallah

Ekteki dosya (1)

www.grafikturkiye.com
vizrt

6 Haziran 2008; 10:06:51 

geri kalanıda böyle isteyenlere göndere bilrim lütfen mesaj atarak isteyiniz e-mail yazmayı unutmayınız.arka taraftaki görüntü yani apple logosu sabit değildir bacraund a hangi resmi koyarsanız otomatik olarak o görülecektir arkada.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vizrt -- 6 Haziran 2008; 10:08:05 >

www.grafikturkiye.com
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> Cevap: En süper theme Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git: