ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı

bir.ader -> ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (6 Mayıs 2008; 10:32:58)

ARKADAŞLAR AŞAĞIDA BU ÜRÜN KATAGORİSİNİ İNCELEDİĞİMDE SİZİN İÇİN SEÇTİĞİM 4 ÜRÜN VAR. BUNLAR SIRASI İLE GİRİŞ, EKONOMİK, ORTA VE ÜST SEVİYE ÜRÜNLERDİR. YARDIMCI OLABİLMİŞ İSEM NE MUTLU BANA.

1. HP C8596A DESKJET F2180 YAZ/TAR/FOT-A4 PRINTER
ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TARAYACI VE FOTOKOPİ ÖZELLİĞİ VAR.
FAKS ÖZELLİĞİ YOKTUR. ANCAK TAMAMEN GİRİŞ SEVİYESİNDE EN UYGUN FİYATLI ÇOK İŞLEVLİDİR. DAKİKADA YAKLAŞIK 15-20 ADET BASKI ALIR. KART READER ÖZELLİĞİ YOKTUR. AMA FİYAT PERFORMANS BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLDİĞİNDE ÇOK FAZLA ÇIKIŞ ALMAYAN KULLANICILAR İÇİN ÇOK UYGUNDUR. AYRICA BENCE FİYATA BAKILDIĞINDA TARAMA VE FOTOKOPİ ÖZELLİKLERİ SANKİ HEDİYE GİBİ.

2. HP CC210B PHOTOSMART C4280 YAZ/TAR/FOT-A4
EĞER BİR YAZICIDAN YÜKSEK HIZ VE ÇIKTI KALİTESİ İHTİYACINIZ VARSA VEDE BELLEK KARTINDAN ÇIKIŞ ALMAK İSTİYORSANIZ EN UYGUN ÜRÜNLERDEN BİRİ. DAKİKADA 30 SAYFAYA KADAR ÇIKTI ALABİLECEĞİNİZ. ÜZERİNDE BULUNAN LCD EKRAN İLE ALACAĞINIZ ÇIKTILARI GÖREBİLİRSİNİZ. FİYAT VE PERFORMANS OLARAK TAVSİYE EDECEĞİM DİĞER ÜRÜNLERDEN.

3. HP CB071A OFFICEJET J3680 YAZ/TAR/FOT/FAX (AHİZELİ)
İŞYERLERİNİZDE KULLANABİLECEĞİNİZ EN UCUZ OFİS MAKİNESİ. AHİZELİ FAKSININ OLMASI MUHTEŞEM BİR AVANTAJ. FİYATI İSE SADECE BİR FAKS MAKİNESİ KADAR. AMA SİZ BU ALETİ HEM YAZICI HEM TARAYICI HEM FOTOKOPİ HEMDE FAKS OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ. ÜSTELİK 150-200 SAYFALIK FAKS SAKLAMA KAPASİTESİ OLMASI DA ÇOK CİDDİ BİR AVANTAJ.

4. EPSON STYLUS DX9400F YAZICI/TARAYICI/FOTOK/FAX-A4
EPSONUN EN ÇOK BEĞENDİĞİM MAKİNESİ. AYRICA BU SINIFTA Kİ BENCE EN İYİ YAZICI. 4 Ü BİR ARADA YAZICI/FOTOKOPİ/TARAYICI/FAKS. EVET GERÇEKTENDE ÇOK İYİ KALİTEDE ÇIKIŞ ALMAK İSTEYENLER, FOTOĞRAF BASKI YAPMAK İSTEYENLER VE TARAYICI FAKS VE FOTOKOPİ GİBİ ÖZELLİKLERİNİ DEVAMLI KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN BENCE ÇOK HARİKA BİR YAZICI. ÜZERİNDE KART READER VE LCD EKRAN OLMASI DA BU İŞLEMLERİ DAHA DA KEYİFLEŞTİRİYOR BENCE. VE TABİKİ ADF ÖZELLİĞİDE ÇOK İYİ BİR ÖZELLİK BENCE.

bir.ader -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (14 Mayıs 2008; 18:36:35)

ARKADAŞLAR BU F2180 İNİ KAÇIRMAYIN DERİM. SÜPER FİYATTAN VERİYORLAR....

LAZIMSA YAZICI KAÇIRMAYIN!!!!!

copystar -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (15 Mayıs 2008; 12:48:29)

dandik dandik kısa vadeli cihazlar ama
bunların arasından epson u al
harici kartuş sistemi taktır
al sana ekonomi
bence 200 ytl civarında taktırıosun niteyi
15000 mi 10000 mi yalan olmasın çıktı alırsın
görüşürüz
tech bosst mu öyle bi marka
sağlıklı olanı

Motan -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (15 Mayıs 2008; 16:04:36)

Kisitli butce ile MP510, biraz daha koyabilirsen MP600 veya 610 Canon, ev ve kucuk ofis icin fiyat/Performans bazinda daha kalitelisi yok..

bir.ader -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (15 Mayıs 2008; 18:59:53)

quote:

Orjinalden alıntı: Motan

Kisitli butce ile MP510, biraz daha koyabilirsen MP600 veya 610 Canon, ev ve kucuk ofis icin fiyat/Performans bazinda daha kalitelisi yok..

Arkadaşım Canon ile ilgili ben çok problem yaşadım daha önceden, destek alamamıştık bir türlü, Ama şu and Xerox ve HP makineler var sıkıntımız yok. İyi bir alet olabilir ama sorun yaşandığında çözüm alabilmekte önemli......

Motan -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (15 Mayıs 2008; 20:00:55)

Sanırım haklısınız, Canon Satış ve Servis'in Türkiye'de pek iyi olmadığını bir çok yerden duydum, umarım akıllılık edip Türkiye'ye daha çok önem verirler. Ben yurtdışında olduğum için böyle bir sorunum yok. Tarama ve baskı kalitesi ile sayfa başı baskı maliyetinde Canon ile yarışacak marka yok şu anda, araştırmalarım bu sonucu verdi. Gerçektende tarama ve baskı kalitesi harika. MP610 onyedi expert incelemesinde sınıfında 10 tam puan alan tek yazıcı.

bir.ader -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (19 Mayıs 2008; 18:44:43)

quote:

Orjinalden alıntı: Motan

Sanırım haklısınız, Canon Satış ve Servis'in Türkiye'de pek iyi olmadığını bir çok yerden duydum, umarım akıllılık edip Türkiye'ye daha çok önem verirler. Ben yurtdışında olduğum için böyle bir sorunum yok. Tarama ve baskı kalitesi ile sayfa başı baskı maliyetinde Canon ile yarışacak marka yok şu anda, araştırmalarım bu sonucu verdi. Gerçektende tarama ve baskı kalitesi harika. MP610 onyedi expert incelemesinde sınıfında 10 tam puan alan tek yazıcı.

Yok galiba öle bi düşünceleri yıllardır Canon ile ilgiili hep stok sıkıntısı, servis sıkıntısı falan filan işte soğuttu bence milleti, en azından ben soğudum markadan....

adnn -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (21 Mayıs 2008; 15:48:18)

99 ytl ye ankara optimumdaki media markt dan hp c 4180 aldım çok memnunum çok kaliteli çıktılar veriyo çok kaliteli bir ekranı var kart okuyucusu var yan tara fında garip bir yer var fotoğraf kağıdı koymak için ama orayı tam çözemedim 4 4lük bir yazıcı tek eksiği kartuşları biraz küçük ve usb girişi(pictbridge) özelliği yok (benim için sorun değil olsada kullanmam) herkese öneririm ankarada oturan varsa kaçırmasın derim 10 taksitle 107 ytl civarına geliyor ha birde içinden usb kablosu çıkmıyor.

bir.ader -> Cevap: ÇOK FONKSİYONLU YAZICI - TAVSİYELERR (22 Mayıs 2008; 17:50:07)

quote:

Orjinalden alıntı: adnn

99 ytl ye ankara optimumdaki media markt dan hp c 4180 aldım çok memnunum çok kaliteli çıktılar veriyo çok kaliteli bir ekranı var kart okuyucusu var yan tara fında garip bir yer var fotoğraf kağıdı koymak için ama orayı tam çözemedim 4 4lük bir yazıcı tek eksiği kartuşları biraz küçük ve usb girişi(pictbridge) özelliği yok (benim için sorun değil olsada kullanmam) herkese öneririm ankarada oturan varsa kaçırmasın derim 10 taksitle 107 ytl civarına geliyor ha birde içinden usb kablosu çıkmıyor.

Kardeş gülegüle kullan, bence de güzel bir makine.. Tavsiye edilebilecek bi makine.. Ankarada oturmayan arkadaşlar, başka yerlerden de alabilirsiniz...:):)):)
http://www.akakce.com/yazici-cok-fonksiyonlu/en-ucuz-hp-photosmart-c4280-fiyati,010469,2.html

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.59375