merhaba, Nokia N73 telefonumda Vadafone kontörlü hat kullanıyorum, wap, internet, mms ayarlarının nasıl yapılacağı konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim lütfen yardım edermisiniz, saygılarımla..
Vodafone'un web sitesindeki bilgilerden alınmıştır.Umarım işini görür.
Nokia N73 Menü - Araçlar - Ayarlar - Bağlantı - Erişim noktaları - Seçenek Yeni erişim noktası - Varsayılan ayarları kullan
Bağlantı ismi : INTERNET GPRS Veri taşıyıcı : Paket veri Erişim noktası ismi: internet Kullanıcı ismi : vodafone Şifre sorma : Hayır Şifre : vodafone Doğrulama : Normal Anasayfa : http://wap.vodafone.com.tr
Seçenek/Gelişmiş ayarlar : Ağ türü : IPv4 Telefonun IP adresi : Otomatik DNS adresi : Otomatik Yakın kopya sunucu adresi : Yakın kopya port no :
Menü - Web - Seçenek - Ayarlar - Varsayılan erişim noktası : INTERNET GPRS Varsayılan kodlama : Unicode(UTF-8) Çerezler : İzin ver Java/ECMA dizesi : Etkin
Tşk ederim verdiğiniz bilgileri yaptım sırasıyla fakat, telefonumdan web e girdiğimde ( paket veri bağlantısı yok) diye bir ses geliyor uyarı veriyor. Napacağım?
Hattınız kontorlu ise, gprs e açık olduğundan emin olun, sonrada ayarları şöyle yapıp tekrar deneyin.
Bağlantı ismi : INTERNET GPRS Veri taşıyıcı : Paket veri Erişim noktası ismi: prepaidgprs Kullanıcı ismi : vodafone Şifre sorma : Hayır Şifre : vodafone Doğrulama : Normal Anasayfa : http://wap.vodafone.com.tr
quote:
Orjinalden alıntı: cemal1982
Tşk ederim verdiğiniz bilgileri yaptım sırasıyla fakat, telefonumdan web e girdiğimde ( paket veri bağlantısı yok) diye bir ses geliyor uyarı veriyor. Napacağım?
Teşekkür ederim şimdi oldu, internete girebiliyorum, Bir sorum daha var Kontörlü vodafone kullanıcısıyım demiştim, MSN yükleye bilirmiyim, vodafone hatlarda bu MSN varmı ayarlarını bilmiyorum nasıl ayarlayabilirim.
Teşekkür ederim şimdi oldu, internete girebiliyorum, Bir sorum daha var Kontörlü vodafone kullanıcısıyım demiştim, MSN yükleye bilirmiyim, vodafone hatlarda bu MSN varmı ayarlarını bilmiyorum nasıl ayarlayabilirim.
evet istediğin bir msn programını yükleyebilirsin ayrıca vodafone live 3 ay bedava LIVE yaz 7048 e gönder gelen ayarları kaydet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 6 Mayıs 2008; 12:02:12 >
tşk ederim dee telefonumda mesaj bölümüne LIVE yazıp 7048 gönderiyorum, gelen cevap ta SİSTEMDE HATA OLUŞTU yanıtı geliyor anlayamadım, 5- 6 kez denedim sorun yine aynı.
tşk ederim dee telefonumda mesaj bölümüne LIVE yazıp 7048 gönderiyorum, gelen cevap ta SİSTEMDE HATA OLUŞTU yanıtı geliyor anlayamadım, 5- 6 kez denedim sorun yine aynı.
ayarları ellede yapabilirsin
isim:Vodafone live Harici kimlik:2 apn:vflive kullanıcı adı:vodafone şifre:vodafone şifre isteme:kapalı çağrılara izin ver:otomatik ıp adresi:... dns adresi:... kimlik doğrulama:yok data sıkıştırma:kapalı başlık sıkıştırma:kapalı
bildiğim kadarıyla 1.telefonunuzda real one player olması gerekiyor. 2.müşteri hizmetrleri veya my vodafone dan mms-gprs-mvs servislerni açın. 3.real one programına girerek aşağıdaki basamakları uygulayın *SEÇENEKLER *AYARLAR *BAĞLANTI *YAKIN KOPYA:HAYIR OLACAK. *ŞEBEKE *VARSAYILAN ERİŞİM NOKTASI:Vodafone MVS *ÇEVRİMİÇİ SÜRESİ:SINIRSIZ *BAĞLANTI ZAMAN AŞIMI:120SN *SUNUCU ZAMAN AŞIMI:120SN *EN DÜŞ.UDP BAĞL. NK.:6970 *EN YÜK.UDP BAĞL. NK.:32000 4.SONRA WEB'E GİRİN. *SEÇENEKLER *YER İMİ YÖNETİCİSİ *YER İMİ EKLE *İSİM:VİDEO *ADRES:http://217.31.233.18:8080/index.wml *ERİŞİM NOKTASI:Vodafone MVS *KULLANICI İSMİ:BOŞ *ŞİFRE:BOŞ video isimli yer imine tıklayarak tv izleyebilirsiniz. en kısa yoldan 4440542 müşteri hizmetlerini arayınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 6 Mayıs 2008; 14:32:43 >