Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Vodafone Apple ile Anlaşmış.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> Cevap: Vodafone Apple ile Anlaşmış. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sertach_khan

11 Mayıs 2008; 14:02:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

aslında eskiden motorolada böle bi girişim yapmıştı sadece telsimle çalışıodu zaten kazığın en kurusunu yiiince tr pazarından çekildi
vodafoneda kazık olayı zor gözüküoda telsimin bu tekel satışına karşı bi yasa vardı ürünler kısıtlanamaz die o yasaya noldu nsl kullanıma açacaklar mrk ediorum

sertach_khan Acer Aspire 5520G & Apple Iphone kullanıcısı.
| AMD Turion X2 1.9GHz | 2048MB Ram | 160GB Hdd | GeForce 8400M | Vista HP |
| 8Gb | 2.0 Mp | Multi-Touch | Wi-Fi | Edge | BT | 3.5" | OS X |
ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 14:18:51 

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

yaw kardeşim neyi bekliyorsunuz bedav mı verecekler abd deki fiyatın üstüne kdv ötv gelecek ..

hala beklesemmi diye sranların aklına şaşıyorum ..

kellesini keseceklere benide koyun

gelecek fiyatı söyleyim size

399 euro+ kdv + ötv + telekominikasyon vergisi+ vodafone 24 aylık kontrat

hesaplayın bakalım ne çıkacak

apple abd fişyatları türkiyede euro üzerinden bu şekilde hesaplanır..

Ben de aynısını söyledim ama arkadaşlar AT&T Amerika 'da kâr ediyor mu? dediler..
İster inanın ister inanmayın, telefonun fiyatı üzerine ciddi bir biçimde ekstra masraflar binecek.

iPod Touch 'lar bile 900 küsür lira dan satılıyor. iPhone 800 lira ya mı satılacak?

Shady

11 Mayıs 2008; 16:14:41 

quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

yaw kardeşim neyi bekliyorsunuz bedav mı verecekler abd deki fiyatın üstüne kdv ötv gelecek ..

hala beklesemmi diye sranların aklına şaşıyorum ..

kellesini keseceklere benide koyun

gelecek fiyatı söyleyim size

399 euro+ kdv + ötv + telekominikasyon vergisi+ vodafone 24 aylık kontrat

hesaplayın bakalım ne çıkacak

apple abd fişyatları türkiyede euro üzerinden bu şekilde hesaplanır..

Ben de aynısını söyledim ama arkadaşlar AT&T Amerika 'da kâr ediyor mu? dediler..
İster inanın ister inanmayın, telefonun fiyatı üzerine ciddi bir biçimde ekstra masraflar binecek.

iPod Touch 'lar bile 900 küsür lira dan satılıyor. iPhone 800 lira ya mı satılacak?

Sen benim söylemek istediğimi anlayamamışsın...Satış fiyatının içinde zaten operatör karı bulunuyor...Amerika'Daki 499 doların içinde aynı şekilde avrupadaki 599 Euro içinde zaten Operatör karı var...Ayrı olarak bu fiyatların üstüne +operatör karı diye bir şey uydurmak saçmalık..

Şu anda satılan 16gblık iPhone'lar Almanyada 599 Euro'dan satılıyor...Türkiye'de de bu fiyat geçerli olacak(tır).

599 Euro+%18 Kdv=706 Euro=1340 Ytl gibi bir fiyat olacak o da...Bunun yanında da aylık bir kontrat bedeli olacaktır...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

Eski Kullanıcı Adı:shady_tr

soulmate

11 Mayıs 2008; 19:10:57 

Benim yorumum:

Kontrat ile, 1000 ytl
Serbest hat ile 1.500 gibi bir rakam

Ancak şöyle bir olay var, iPhone gncellemesi hafızaya da etki yapabilir. o zaman fiyatlandırma nasıl olur bilemem

Apple MacBook CoreDuo
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle
ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 19:16:25 

Serbest hat diye birşey var mı ki?
Amerika da yok sanırım?

soulmate

11 Mayıs 2008; 19:33:03 

Almanya ve Fransa'da ve muhtemel Vodafone 10'lu anlaşmasında %90 olacak. Apple politikası dediğim gibi, sık sık altını çizdiğim gibi değişti. İtalya'da 2 şebeke dağıtıyor, Fransa'da serbest hatlı var.Almanya'da da öyle. Türkiye'de de %90 böyle olacak.

Apple MacBook CoreDuo
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle
ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 19:39:27 

Peki biz kendi telefonlarımızı serbest hat klasmanına sokabilir miyiz? Yazılımsal bir değişiklik yaparak?
Belki bu şekilde telefonlarımızı garanti altına alabiliriz..

oGuxXx*

11 Mayıs 2008; 19:42:08 

sorumu tekrarlıyayım bir diğer sorum ise 2. nesil iphone abd de ilk ne kadar fiyat ile satışa başlar yorumlarınızı bekliyorum saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

şimdi bu 2. nesil iphone çıkınca şuan kırılıp kullanıldığı gibi yeni nesil iphonelarda kırılabilecek mi 2. nesil iphone çıktğında tr de resmi satışı başlamadan abd den getirtmeyi düşünüyorumda

ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 19:50:17 

MacOSX işletim sistemi bir bilgisayarın ya da Apple marka bir bilgisayarın varsa Pwnage Tool ile frimware 2.0 'ı kırabilirsin. Sanırım bu da 2. nesil iPhone ları kırmak oluyor..

oGuxXx*

11 Mayıs 2008; 20:05:16 

hocam peki tahminlerinize göre abd de ilk ne kadardan satışa sunulacak?
ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 20:10:41 

Açıkçası ben pek ilgilenmedim fiyatları ile. Ancak etrafta 1. nesillerle aynı fiyatta satılacağına dair yazılar okumuştum.

Shady

11 Mayıs 2008; 21:43:06 

quote:

Apple'ın her ürünü aynı fiyattan çıkar...İsterse hafıza güncellemesi olsun;

8gb iPhone=399 Dolar
16gb iPhone=499 Dolar

2.Nesil'de 8gb'ın üretilmeyeceğini varsayarsak;

16gb iPhone=399 Dolar
32gb iPhone=499 Dolar

Eğer 2.Nesilde 8gb satışı devam ederse;

8gb iPhone=399 Dolar
16Gb iPhone=499 Dolar
32gb iPhone=599 Dolar olur...Fiyat politikası Apple'ın her zaman aynıdır değişiklik göstermez...3.Nesil iPhone'da (hafızaları farklı olmak koşuluyla) 399,499,599 dolardan piyasaya girer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 11 Mayıs 2008; 21:43:20 >

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

oGuxXx*

11 Mayıs 2008; 21:48:56 

wallahi apple ın bu sistemini çok beğendim yeni nesil iphone çıksın abd den getirteceğim birde şu kırma işleri falan hepsi bi kesinliğe kavuşsun. bu arada diyelim ki tr de resmi iphone satışı başladı ben bi tanıdığım ile abd den hediye olarak iphone getirtebilir burda kayıt altına aldırabilir miyim yoksa vodafone bir gıcıklık yaparak bu şekilde gelen iphoneların önüne geçer mi ? yardımlarınızdan dolayı çok teşekür ediyorum saygılarımla
quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Apple'ın her ürünü aynı fiyattan çıkar...İsterse hafıza güncellemesi olsun;

8gb iPhone=399 Dolar
16gb iPhone=499 Dolar

2.Nesil'de 8gb'ın üretilmeyeceğini varsayarsak;

16gb iPhone=399 Dolar
32gb iPhone=499 Dolar

Eğer 2.Nesilde 8gb satışı devam ederse;

8gb iPhone=399 Dolar
16Gb iPhone=499 Dolar
32gb iPhone=599 Dolar olur...Fiyat politikası Apple'ın her zaman aynıdır değişiklik göstermez...3.Nesil iPhone'da (hafızaları farklı olmak koşuluyla) 399,499,599 dolardan piyasaya girer...

ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 21:52:10 

Valla hocam çok ince bir duruma değinmişsin. Gerçekten bende merak ediyorum.
Türkiye 'de iPhone resmi olarak satılıyorken, diyelim ki akrabam bana sormadan hediye olarak iPhone getirdi bana. O da bilmiyor bu durumları. Ne olacak gerçekten? :)

Shady

11 Mayıs 2008; 22:02:18 

quote:

wallahi apple ın bu sistemini çok beğendim yeni nesil iphone çıksın abd den getirteceğim birde şu kırma işleri falan hepsi bi kesinliğe kavuşsun. bu arada diyelim ki tr de resmi iphone satışı başladı ben bi tanıdığım ile abd den hediye olarak iphone getirtebilir burda kayıt altına aldırabilir miyim yoksa vodafone bir gıcıklık yaparak bu şekilde gelen iphoneların önüne geçer mi ? yardımlarınızdan dolayı çok teşekür ediyorum saygılarımla

Önemli olan dışardan alıp getirmek değil Türkiye'de hangi operatörle kullandığındır...Eğer sana hediye olarak iPhone gelir vede sen bunun kilidini kırdığın an yasal olmayan yollara başvurduğundan hem garantisi gider hemde Voda'nın TK aracılığıyla kapatma ihtimali vardır...Ancak dışardan gelen iPhone'u Voda yada Apple'ın desteklediği herhangi bir operatörle kullanırsan kimse sorun çıkarmaz hatta 1 senelik resmi Garantin bile olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 11 Mayıs 2008; 22:02:18 >

ZeneX

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 22:10:04 

O zaman biz telefonlarımızı restore yapıp Vodafone ile kullanırsak telefonlar garantili mi oluyor?

Shady

11 Mayıs 2008; 22:29:37