Vodafone un Türkiyede beleş diye verdiği , köpeğin önüne atsan yemeyeceği telefon 89 YTL mi 99 YTL gibi bir sözleşmeye veriliyordu.
Iphone un gerçekten ağır sözleşmelerle verilmesi muhtemeldir gibime geliyor. Ve açıkçası habere üzüldüm ve sevindim, sevindimki Servis imkanı bulabileceğiz hatta formatıydı osuydu , püsürüydü gibi Adapazarı gibi bir yerde iş şansı bulabilirim. Üzüldüm , birazda olsa ayrıcalığa sahip olmak hoşuma gidiyordu.
A iphone mu , benim teyzemin oğlunda var tabi canııım , iphone mu benim teyze oğlunda var teyze oğlunda tabi canıım lar çoğalacak
89 -99 ytl olayı tam bilmiyorum ama türkiyede saglam fiyattan giricegi kesin sonuçta apple ürünü her zaman normal piyasadan pahalı olmuştur belki normal bir fiyattan girer ama aylık sözleşmeyle süper bir fiyata çıkar 2 senede
Bu iPhone'la kendi ayrı hissetme durumu nedir ya ??? Resmen insanları küçümseme durumu yapılıyor forumda...Bu hava atma isteği duygusu nereden geliyor....iPhone'u alıp kullanacak olanda sizin gibi bir insan değil mi ??? Onları küçük görmenizin amacı nedir ??? iPhone size nasıl insanlara tepeden bakma hakkımı kazandırıyor...
Yine yapılan açıklamada iPhone'nun bu ülkelerde piyasaya giriş tarihi olarak bu yılın sonlarının olacağı söylendi.
Açıklamada belirtilmeyen detay ise bu ülkelerdeki tek satıcı olup olmayacağı. İtalya ve Avustralya'dan gelen haberlere göre telefon birden fazla operatör tarafından satılacak. Apple'da şubat sonlarına doğru bu konuyla ilgili açıklama yapmış ve her yerde tek bir şirketle anlaşma yapmalarının saçma olduğunu, bazı ülkelerdeki pazar durumuna göre birden fazla şirketler çalışabileceklerini duyurmuştu.
Şu an için Türkiye'deki durum belirsiz ancak Vodafone antlaşmasını duyuran ilk şirket oldu. Apple'ın açıklamasından tek olmayacağını varsayma hata olmaz. Her ne olursa iPhone'nun Türkiye'ye geleceğini bilmek gerçekten güzel bir haber.
shady_tr 10 numara söylemişsin benimde dikkatimi çekti. her insan farklı olmak ister ama sizin diger insandan farkınız 399 dolar olmamalı (USA dan alındıysa) eger diger insanlardan farkınız bu kadarsa adam iki dakikada kredi kartından çekiverir 400 dolar öyle fark atar ondan sonra ne yapıcaksınız? şaka bir yana egitiminizle bilginizle kültürünüzle fark atın yoksa diger tabirle KIROYUM AMMME PARA BENDE demeden ne farkı var
hoş görünüze sıgınarak yazıyorum. ha iphone begenmiyormuyum? hastasıyım ama sınıf atlama aracı olarak bakmıyorum sonuçta sadece bir telefon
Kimsenin sınıf atladığı felan yok aldığı telefonla , yazılanı kendi mesajıma tepki olarak algılıyorum.
Iphone a 650 YTL para vermişim , şuanda etrafımda gezen arkadaşlarımın bile telefonlara harcadığı Para ( n73e bile ) daha fazlası olduğudur. Farklı hissetmem , araştırma yapıp , etrafımı kullanıp daha da makul bir fiyata , daha güzel en azından karizması olan bir Markayı ve Telefonu kullanmanın verdiği ayrıcalıkdandır.
Cebimde gezen hiçbirşey benden daha büyük değildir , telefonu boynuma bağlayıp gezmiyorum , bakın bende bu var diye. Marjinal olmak , laf sokmak adına Öküz altında buzağı aramayı bıraksanız , bizlerde kendi adımıza ve iyiliğimize hangi davranışlarda bulunmamız gerektiğini daha çok araştirabiliriz.
Vodafone un Türkiyede beleş diye verdiği , köpeğin önüne atsan yemeyeceği telefon 89 YTL mi 99 YTL gibi bir sözleşmeye veriliyordu.
Iphone un gerçekten ağır sözleşmelerle verilmesi muhtemeldir gibime geliyor. Ve açıkçası habere üzüldüm ve sevindim, sevindimki Servis imkanı bulabileceğiz hatta formatıydı osuydu , püsürüydü gibi Adapazarı gibi b