Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS SNA 6500 MODEMİM İLE VİSTADA İNTERNET GEÇ GELİYOR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> PHILIPS SNA 6500 MODEMİM İLE VİSTADA İNTERNET GEÇ GELİYOR Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
asiboldon

6 Mayıs 2008; 0:11:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar, vista açıldıktan sonra internet çok geç bağlanıyor ya da hiç bağlanmıyor. Taa ki TANILA VE ONAR yapana kadar. (Bu arada ethernetten bağlanıyorum kablosuz değil) Aynı pc de xp kurulu onda bir sorun yok. Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 6 Mayıs 2008; 9:45:25 >

EAedp

6 Mayıs 2008; 1:32:28 

bende bu modemi kullanıyorum ve senin gibi vista bende gayet iyi hıı eternetle bağlandığımı söylemeyi Unuttum yalnız şöyle bir durum var eternet kartının sürücü problemi olabilir bende oldu çünkü en yeni sürümle vistaya tanıtman lazım ayrıca modemi bilgisayarı açmadan önce aç windows açıldıktan sonra modemi açında dediğin gibi sorunlar bende oluyor ama gayet iyi kullandığımı bir kez daha söylemek istiyorum vistaya yeni geçtiysen bu sorunlar sıkıyor ama zamanla alışıyorsun ayrıca srvis pack 1 yüklemeni tavsiye ederim uyumluluk için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 6 Mayıs 2008; 1:31:40 >

asiboldon

6 Mayıs 2008; 8:37:49 

Evet sanırım ethernet kartı ile ilgili bir sorun. Ethernet kartım anakarta entegre. Anakartımın cd'si işe yaramıyor. Vista kendi tanıyor ama sanırım doğru sürücüyü yükleyemiyor. Araştırdım anakartımın ethernet denetleyici için vista driverının bulamadım hatta hiçbir driverını bulamadım. Ayrıca service pack 1 yüklü.

EAedp

9 Mayıs 2008; 0:02:17 

quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

Evet sanırım ethernet kartı ile ilgili bir sorun. Ethernet kartım anakarta entegre. Anakartımın cd'si işe yaramıyor. Vista kendi tanıyor ama sanırım doğru sürücüyü yükleyemiyor. Araştırdım anakartımın ethernet denetleyici için vista driverının bulamadım hatta hiçbir driverını bulamadım. Ayrıca service pack 1 yüklü.

işin gerçekten zor benim bildiklerim bu kadar kolay gelsin

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> PHILIPS SNA 6500 MODEMİM İLE VİSTADA İNTERNET GEÇ GELİYOR Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LianLi FB 007 Plus II Kasa
LianLi FB 007 Plus II model numaralı kasası video incelemesi
HD 2400XT ve HD 2600XT video
ATI ın DX10 orta sınıfta yeni savaşçıları HD 2400XT ve HD 2600XT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç