Evet arkadaşlar, vista açıldıktan sonra internet çok geç bağlanıyor ya da hiç bağlanmıyor. Taa ki TANILA VE ONAR yapana kadar. (Bu arada ethernetten bağlanıyorum kablosuz değil) Aynı pc de xp kurulu onda bir sorun yok. Ne yapmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 6 Mayıs 2008; 9:45:25 >
bende bu modemi kullanıyorum ve senin gibi vista bende gayet iyi hıı eternetle bağlandığımı söylemeyi Unuttum yalnız şöyle bir durum var eternet kartının sürücü problemi olabilir bende oldu çünkü en yeni sürümle vistaya tanıtman lazım ayrıca modemi bilgisayarı açmadan önce aç windows açıldıktan sonra modemi açında dediğin gibi sorunlar bende oluyor ama gayet iyi kullandığımı bir kez daha söylemek istiyorum vistaya yeni geçtiysen bu sorunlar sıkıyor ama zamanla alışıyorsun ayrıca srvis pack 1 yüklemeni tavsiye ederim uyumluluk için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 6 Mayıs 2008; 1:31:40 >
Evet sanırım ethernet kartı ile ilgili bir sorun. Ethernet kartım anakarta entegre. Anakartımın cd'si işe yaramıyor. Vista kendi tanıyor ama sanırım doğru sürücüyü yükleyemiyor. Araştırdım anakartımın ethernet denetleyici için vista driverının bulamadım hatta hiçbir driverını bulamadım. Ayrıca service pack 1 yüklü.
Evet sanırım ethernet kartı ile ilgili bir sorun. Ethernet kartım anakarta entegre. Anakartımın cd'si işe yaramıyor. Vista kendi tanıyor ama sanırım doğru sürücüyü yükleyemiyor. Araştırdım anakartımın ethernet denetleyici için vista driverının bulamadım hatta hiçbir driverını bulamadım. Ayrıca service pack 1 yüklü.
işin gerçekten zor benim bildiklerim bu kadar kolay gelsin